JAM, SH’BAM & COMBAT WEEK

Claudia de la Mau

Claudia de la Mau er en af ​​Les Mills Master Trainers, hvilket betyder, at hun leverer en energi på holdtræningsscenen, som sjældent ses. Her bliver du ét med musikken, og kommer med i det allerbedste af Releaser fra Les Mills. Når Claudia indtager scenen på vores sportshoteller, er det umuligt ikke at lade sig rive med af musikken.


Holdbeskrivelser

LES MILLS BODYJAM  er danseklassen, hvor vi kender musikken, dansen og os selv. Vi bygger kombinationerne efterhånden som klassen skrider frem, og danser serier af koreografi til fantastisk musik. (55 min)

LES MILLS SH'BAM hvor vi danser, sveder, griner og leger! SH'BAM er en simpel dansetime, hvor vi har én koreografi pr. sang og en række forskellige genrer. Du behøver ikke have danset før, du behøver ikke engang at have et gram rytme i kroppen. Vi skal bare have det rigtig dejligt! (45 min)

LES MILLS BODYCOMBAT er en kampsportsinspireret træning, hvor vi slår og sparker i luften. Kombinationer komponeret til musik, som udfordrer din kondition og udholdenhed. Velegnet til dem, der kan lide brutal, udfordrende træning, og som elsker at føle sig lidt dårlig, (45/55 min)

LES MILLS BODYBALANCE  er inspireret af yoga, tai chi og pilates. Her arbejdes med krop og sind, udholdenhed, smidighed og styrke, men lav påvirkning. Alle kan deltage her. 30, 45 eller 55 min.)

STYRKE – er en simpel styrke- og cardiotræning, der passer til alle. Ved hjælp af kropsvægt og forskellige vægte arbejder vi i et intervalformat for effektivt at inkludere større muskelgrupper og hjertet. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (30 min)

STRETCH - motionér dig selv med gode, nemme stræksessioner, hvor du får strækket din krop og arbejdet med din fleksibilitet. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (30 min)

HIIT - 30 minutter er alt hvad du behøver! Intervaller i kombinationer af cardio og styrke. Nogle sessioner fokuserer på specifikke muskelgrupper, mens andre sessioner træner hele kroppen. Alle bevægelser kan tilpasses dit niveau og hastighed, så alle kan være med. (30 minutter)


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvor booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det relevante hotel i den relevante uge af udekampen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og inkluderet i prisen, når du bestiller en rejse til det relevante hotel i denne uge.

Datoer & hoteller:

10.-17. november 2023, La Pared - Powered by Playitas

25. februar – 3. marts 2023, Aqua Vista – powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktøren
  • Træning efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book La Pared - powered by Playitas 

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Claudia de la Mau er en af ​​Les Mills Master Trainers & Presenters. I 11 år har hun fuldstændig ejet gruppetræningsscenen og coachet tusindvis af mennesker gennem energiske, intense klasser som BodyCombat, BodyJam og Sh'Bam, men også rolige og afslappende klasser som Body Balance.
Det absolut bedste, hun ved, er at gøre folk glade gennem musik og bevægelse, og det lover vi, at du vil lægge mærke til, når du deltager i hendes træningspas.
Dans er hendes absolutte ekspertise, og noget hun har dedikeret hele sit liv til. Når Claudia med al sin erfaring som en af ​​verdens bedste gruppetræningsinstruktører indtager scenen på vores sportshoteller – lover vi, at energien på hotellet vil forvandle sig til noget sjældent set.

 


Om hotellerne


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas