Energy & Fitness Week

Trude Kuijt

Tag med Trude fra Holland på en træningsuge fuld af energi! Her får du mulighed for at udfordre dig selv og sørge for at fylde dine dage med energi gennem hendes alsidige workouts. Der er svedgaranti på disse timer!


Holdbeskrivelser

Bootcamp er velegnet til alle, der ønsker at arbejde sig til mere muskelstyrke og kondition på en legende måde. Alle øvelser kan tilpasses og udføres på mange forskellige niveauer, så alle kan være med!

Boxing fit er en kombination af cirkeltræning og kickboxing. Super sjovt at træne hånd-øje-koordination, komme i bedre form og blive hurtigere. Denne træning inkluderer også at blive mere bevidst om din krop. Bokseerfaring er absolut ikke nødvendig, vi starter fra begyndelsen!

Kettlebells kan variere og udfordre dig i det uendelige under et træningen! Sjovt at kombinere med cardio for at udfordre din udholdenhed. Alle er velkomne, og alle øvelser kan tilpasses.


Planen for ugen

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller er velegnede til alle, der kan lide at have en aktiv livsstil, og hvis du rejser alene, vil du aldrig være alene. På et sportshotel er det altid nemt at finde nye træningsvenner og ligesindede. Tag med på en træningsrejsesrejse med et tætpakket program, og deltag i det, du har lyst til. Alle kan deltage i de forskellige sessioner, uanset niveau, og du kan sætte dit eget tempo undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene.  

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er indgår i prisen, når du booker en træningsrejse til det relevante hotel i denne uge. 

Afrejse fra: Stockholm, Gøteborg & København. 

Dato & hotel: 

20. - 27. oktober 2024, Levante - powered by Playitas

Dette indgår: 

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Trude
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse 

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren


 

Trude Kuijt er født og opvokset i Katwijk på den hollandske vestkyst, hvor havet og stranden altid har spillet en stor rolle i hendes liv. Efter at have arbejdet som fængselsbetjent i 16 år ønskede hun at føle mere frihed i naturen, så hun startede sit udendørs sportsfirma, hvor hun laver bootcamps, boksning og vinterbadning på sine hold. Derudover er hun ernæringsvejleder og arbejder med livsstilscoaching. Derudover dyrker hun også crossfit og yoga for at udfordre sin egen krop og for at holde krop og sind i balance.


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas