Charterrejser - prisvenligt og bekvemt

Vores charterpakke er en nem og populær måde at rejse på. Vi har sammensat udvalgte og kvalitetssikrede hoteller og fly i én pakke. Det betyder, at du kan rejse til populære sol- og stranddestinationer over hele verden, uden selv at skulle sammensætte ophold og transport. På destinationen har du desuden oftest adgang til Apollos personale og service og kan tage med på vores udflugter. Vores charterhoteller er håndplukkede og kontrolleret af vores eget personale. Hvis du ønsker at vide mere om hotellet, kan du altid læse bedømmelser fra tidligere gæster. Det betyder, at du ved, præcis hvad du betaler for, og kan se frem til en fantastisk charterrejse!

Hvorfor charter med Apollo?


Hvordan vil du rejse?

Find din rejsetype og se frem til en uforglemmelig ferie!

Sommerrejser

Gå vild i gyderne, hop ned i et boblebad og vandre blandt citronlunde. Lær at danse zorba i en lille gyde og prøv lokale delikatesser på et skjult hjørne. Book sommerens ferie i dag!

Se alle sommerrejser

Vinterrejser

Dyk blandt farverige koralrev, smag eksotiske frugter, tag en lur under en svajende palme eller vandre gennem tropisk vegetation. Book din vinterferie i dag og start med at længes.

Se alle vinterrejser

Familierejser

Rejser til udvalgte hoteller med alt man skal bruge, for at børnefamilien trives.

Book familieferien her

Rejser uden børn

Se vores rejser og hoteller der passer perfekt for dig, der rejser uden børn.

Book rejser for voksne her
Afbudsrejser

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly samt uspecificeret indkvartering og fly i sidste øjeblik. Book i dag og rejs i morgen!


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Se alle vores tilbud

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly samt uspecificeret indkvartering og fly i sidste øjeblik. Book i dag og rejs i morgen!

Book en afbudsrejse

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Hvad er en charterrejse?

En charterrejse er en færdigpakket rejse med fly, hoteller og faste rejsetider - enkelt, overkommeligt og sikkert. Tilvalg som transfer og udflugter forenkler rejsen.

Hvad er inkluderet i en charterrejse?

En charterrejse inkluderer fly og hotel. Det er også muligt kun at booke flybilletter alene, der kaldes charterfly. Du kan bestille tilvalg såsom transfer og udflugter og normalt handle taxfree på flyet.

Er der rejseledere på en charterrejse?

Vi tilbyder en eller anden form for service på alle vores charterrejser. Der er ofte personale på stedet, ellers tilbyder vi telefonservice døgnet rundt. Læs mere om vores serviceniveauer.