Charterrejser - prisvenligt og bekvemt

Vores charterpakke er en nem og populær måde at rejse på. Vi har sammensat udvalgte og kvalitetssikrede hoteller og fly i én pakke. Det betyder, at du kan rejse til populære sol- og stranddestinationer over hele verden, uden selv at skulle sammensætte ophold og transport. På destinationen har du desuden oftest adgang til Apollos personale og service og kan tage med på vores udflugter. Vores charterhoteller er håndplukkede og kontrolleret af vores eget personale. Hvis du ønsker at vide mere om hotellet, kan du altid læse bedømmelser fra tidligere gæster. Det betyder, at du ved, præcis hvad du betaler for, og kan se frem til en fantastisk charterrejse!

Hvorfor charter med Apollo?

Book sommerferien allerede nu

Vi har skræddersyede hoteller til dig

Sommerrejser for hele familien

Vandland, børneklub eller store familieværelser? Find familiens favorithotel i dag og begynd at glæde dig!

Se vores rejser for familier her

Sommerrejser for voksne

Vi har samlet vores bedste tip til hoteller, der er særligt velegnede til dig, der rejser uden børn, lige nu til rigtig gode priser!

Se vores rejser for voksne her


Hvordan vil du rejse?

Find din rejsetype og se frem til en uforglemmelig ferie!

Find din plads i solen til sommer

Vælg blandt masser af spændende rejsemål, som de klassiske feriefavoritter Kreta og Rhodos, eller de hyggelige ferieperler Parga, Lefkas og Sivota til sommer.

Efterårsferie

Vidste du, at vi har forlænget sommersæsonen til vores rejsemål ved Middelhavet i år? Nu kan du udsætte efterårets kulde, mørke og regn helt til november. 

Se alle efterårsrejser

Vinterrejser

Dyk blandt farverige koralrev, smag eksotiske frugter, tag en lur under en svajende palme eller vandre gennem tropisk vegetation. Book din vinterferie i dag og start med at længes.

Forårsrejser

Længes du efter sommervarme allerede i marts, april eller maj? Tyvstart sommeren med en rejse til foråret og nyd afslappende stranddage, eventyrlige udflugter, lune aftener og blomster i fuldt flor.

Se alle forårsrejser

Rejs med børn

Hos Apollo ved vi, hvordan man får den bedste familieferie. Og vi ved, hvor vigtigt det er, at børnene trives og har det godt – for glade børn giver glade forældre. 

Rejser for voksne - for dig som rejser uden børn

Nogle gange kan det være skønt at slippe for støj og uro ved poolen eller i restauranten. Måske vil du rejse med din bedste ven eller din partner og ser frem til en afslappende ferie og en pause fra hverdagen.

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Hvad er en charterrejse?

En charterrejse er en færdigpakket rejse med fly, hoteller og faste rejsetider - enkelt, overkommeligt og sikkert. Tilvalg som transfer og udflugter forenkler rejsen.

Hvad er inkluderet i en charterrejse?

En charterrejse inkluderer fly og hotel. Det er også muligt kun at booke flybilletter alene, der kaldes charterfly. Du kan bestille tilvalg såsom transfer og udflugter og normalt handle taxfree på flyet.

Er der rejseledere på en charterrejse?

Vi tilbyder en eller anden form for service på alle vores charterrejser. Der er ofte personale på stedet, ellers tilbyder vi telefonservice døgnet rundt. Læs mere om vores serviceniveauer.