Løbeuge

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotel, Kreta

NYHED! Ultra-succesen er tilbage i et nyt format, og denne gang letter flyet mod det naturskønne Kreta!

Under vejledning af en af svensk ultraløbs største profiler - Rune Larsson, og langdistanceløber og eventyrer Mia Thomsen, vil du lære at træne til et ultraløb, lære om den mentale træning af en ultraløber og tilbringe en uge i et fantastisk fællesskab med ligesindede langdistanceløbere. 


Om rejsen

På denne store, naturskønne ø med sin dramatiske historie finder du både store byer med deres travle menneskemylder og mindre landsbyer, hvor hverdagen flyder i et roligt tempo. 
Her møder du de fantastiske strande, det krystalklare hav og den græske sensommer. 

Ugens hovedleder er ultralegenden og anekdotemaskinen Rune Larsson sammen med ultraløberen, langdistanceløberen og eventyreren Mia Thomsen. Med adskillige løbeture på bagen er det svært at finde en mere erfaren og garvet lederduo end dette par.

P løå denne tur vil der blive tilbudt flere forskellige typer af hold. Viber over bjerge, langs floder og over højdedrag, gennem lystbådehavne og maleriske bjerglandsbyer. 
Uanset om du er en erfaren ultraløber eller aldrig har løbet en ultradistance før, er du hjerteligt velkommen til Running Week, når vi for første gang tager til Kreta og det femstjernede hotel Cavo Spada. 

Hotellet ligger midt på stenstranden i charmerende Kolymbari, en forholdsvis nyopdaget perle på Kretas vestkyst, i sikker afstand fra de omkringliggende turistbyers stress og jag. 
Her bor vi med All Inclusive med fokus på sund græsk mad lavet af lokale råvarer og service i verdensklasse.


Program

Vi garanterer en tætpakket uge med masser af grin, ny viden og god træning i selskab med gode venner. Forbered dig på magiske løbemiljøer, betagende udsigter og drømmeagtige panoramaer. 
Vi løber bl.a. hjem fra Kretas hovedstad Chania, en tur på ca. 24 km!

Eksempel på program fra tidligere rejser

*Bemærk venligst at programmet er foreløbigt og med forbehold for ændringer. 


Hvem kan deltage?

Vores fokus i løbet af ugen er at samle distance og være i bevægelse, hvilket vi gør i et roligt tempo. Alle kan være med. Hvis vi har brug for det, deler vi os i to grupper, og ingen bliver ladt alene. Vi går ofte op ad bakke. Så der vil ikke være nogen hurtige distancer eller intervaller i løbet af ugen. Kan du løbe en kilometer? Så er det oplagt at deltage i denne træningsuge.

Der er masser af tid og muligheder for egne hold i et hurtigere tempo mellem de lederstyredehold - omgivelserne indbyder til at gøre en indsats.


Godt at medbringe

 • Solcreme
 • Løbebriller eller kasket
 • Væskesystem (væskebælte eller væskerygsæk)
 • Resorb eller væskeerstatning
 • Vaselin eller tape til at forhindre gnavesår

Priser fra 10.298,-

Dato: 12.-19. oktober 2024

Afrejse fra: København & Billund

Hotel: Cavo Spada Deluxe & Spa

Dette indgår:

 • Fly tur/retur  
 • Bagage + håndbagage
 • Transfer tur/retur
 • Mad om bord på flyet
 • Delt dobbeltværelse på Cavo Spada
 • All Inklusive
 • Superviseret træning i henhold til program
 • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

​​​​* Enkeltværelsestillæg 2.850,-

 

Om instruktørerne

Rune Larsson løb sit første maraton som 16-årig, men det var de længere distancer, der tiltalte ham mest. Han har bl.a. roet over Atlanten og løbet tværs over USA. Han har også tre sejre i Spartathlon, et 24,6 miles ultramaraton, hvor kun en tredjedel af alle deltagere kommer i mål inden for den maksimale tid på 36 timer. Runes træningsfilosofi er, at løb skal være sjovt, og at man skal træne på en sådan måde, at man altid ser frem til næste træningspas.

Maria Thomsen besluttede sig for at tage hånd om sit helbred, tabe sig og holde op med at ryge. Den ene udfordring fulgte den anden. Da maratondistancen ikke var nok, lagde hun distance til. Mia foretrækker at løbe langt frem for hurtigt. I sin stræben efter at bygge en evighedsmaskine er hun afhængig af træning, positiv energi og mad. Sidste sommer løb Mia Sveriges længste løb, Trans Sweden (54,5 km), og hun er den eneste svensker, der har gennemført det 250 km lange Marathon des Sables i Peru. I sin fritid coacher hun løbere på forskellige distancer og blogger under navnet Marathonmia.


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis på Kreta er et hotel af en høj standard og en del af Apollo Sports hotellerne. Her bor du lige ud til stranden, har All Inclusive, samt mulighed for at benytte hotellets spa, behandlinger i spaen og de øvrige faciliteter som hotellet byder på. Især sport og fitness har særlig gode faciliteter både udenfor og indendørs. Der tilbydes holdtræning, cykling, tennis og gode løberuter i nærområdet omkring hotellet. Den 12.-19. maj 2017 blev hele hotellet omdannet til en olympisk træningslejr, hvor det svenske OL-hold trænede før vinter OL i Sydkorea i 2018.