X-FIT FAMILY

Peter Pansar Blaha

Grib chancen for at træne crossfit denne sommer sammen med Peter "Pansar" Blaha i enten Porto Myrina – powered by Playitas eller på Sivota Retreat - powered by Playitas. Begge hoteller tilbyder træning i alle dens former for både store og små. Her får du top træning Peter "Pansar" Blaha!

Træningsprofilen Peter "Pansar" Blaha tilbyder crossfit-inspireret træning for hele familien!

I Sverige er Peter bedst kendt fra et populært familieprogram på tv, som en entusiastisk gladiator. Med Peter tilbyder vi Crossfit-inspireret træning med forskellig træning tilpasset alle, sådan så både voksne og børn kan deltage. I løbet af sessionerne vil du komme til at arbejde med funktionelle øvelser og køre sjove træningspas, både i par og individuelt. Ugen afsluttes med en sjov workshop hvor alle kan være med.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.

Hvem kan deltage

På Peters træningshold kan alle deltage, uanset alder. Det kræver dog at børn er ifølge med voksen, hvis de ikke kan deltage selvstændigt, eller hvis de er under 7 år gamle

Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktører på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse.

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Afrejselufthavn: København, Billund

Dato og hotel:

1.-7. juli 2024 - Sivota Retreat - powered by Playitas

25. okt - 1. nov 2024 Playitas Resort 

 

Dette indgår:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Peter Blaha

Peter "Pansar" Blaha

En glad fyr fra Stockholm med oprindelse fra Tjekkiet, som nu bor i Linköping med sin kone og 2 børn. Peter elsker at træne og at presse sin krop til at blive stærkere og til at blive en bedre Crossfit-atlet. Bedst kendt for at spille skør på tv og er en rigtig vinder type. Har styrketrænet i 24 år og har spillet rugby i 20 år, men gennem de sidste 5 år Har fokus været på at træne og konkurrere i Crossfit. Er iværksætter og driver Crossfit Highway i Linköping, Børnenes Forhindringsbane og ProFitness Camps.

 

Følg på Instagram: @peterblaha

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas