Raise your energy

Kristine Lysdahl

Kom med eventyrslystige, træningsglade og energifyldte Kristine, en uge til skønne Porto Myrina, og få en ferie ud over det sædvandlige!

Med en perfekt kombination af træninger med sved, latter og høj puls, samt fordybelse i yoga og meditation, får du mulighed for at give den gas, og fordybe dig, i og med dig selv og dine med-gæster, i de smukkeste og lækreste omgivelser.

 

Denne uge vil være et program fyldt med aktiviteter som yoga og meditation, HIIT- træninger, løbe/gåture samt indedørs og udendørs cykling. Kristine går om nogle ikke ned på hygge, så ud over fysiske og mentale træninger, bliver der i den grad også plads til det, afslapning og tid til at udforske området og den græske ø Limnos. Kom og nyd solens stråler, den fantastiske natur, svedig træninger, indre fordybelse, det krystal klare vand og skab minder, smil og glæde.

Hvis du kan lide at grine, udforske, hygge, træne, afprøve dig selv og din krop, bade, slappe af, forkælelse, træne lidt mere og grine lidt mere? Så er denne uge lige noget for dig! Sammen med det skønne hotel Porto Myrina, står Kristine klar med alt dette, så du bare kan læne dig tilbage, nyde omgivelserne, give den gas og trække stikket. 


Holdbeskrivelser

Hatha flow er den mest udbredte yogaform i vesten, og vi har her mulighed for, sammen med fokus på vejrtrækningen, at øge vores kropsstyrke og bevidsthed, da stillingerne holdes i lidt længere tid. Når yogaformen udføres i “flow”, betyder det, at vi udfører forskellige positioner efter hinanden, i stedet for at tage pauser mellem hver. 

Vinyasa (yoga) I en vinyasa-klasse er tempoet skruet op ift. hatha, idet vi hele tiden bevæger os i takt med vores vejrtrækning gennem sekvenserne. Stillingerne holdes altså knap så længe, og kan være lidt mere krævende, (men kan tilpasses til alle niveauer) og fokusset er på styrke og smidighed.

Yin (yoga) Her kommer vi helt ned i gear. Her handler det ikke om at stå på en bestemt måde eller opbygge styrke, men nærmere at give efter; både fysisk og mentalt. I en yin-klasse holdes stillingerne i længere tid, for ekstra nærvær og ro, til krop og sind. Hvis du ikke har prøvet yin før, så kan du godt glæde dig. Det er noget man godt kan gå hen og blive ret afhængig af.

Meditation Lukke øjnene og trække vejret? Ork nej, meditation er meget mere end det, og hvis du endnu ikke har prøvet det, venter dig der en meget smuk rejse. For med fokus på vejrtrækningen, guider Kristine dig igennem nogle smukke, powerfulde, nærværende, tankevækkende og berigende meditationer, til indre forbindelse, ro og forståelse. Du kan godt glæde dig!

Spinning (indendørs cykling) Til festligt musik med gode beats får du i den grad pulsen op, på Kristines spinningshold. Selvom vi cykler efter samme program, er der plads til alle niveauer, da det tilpasses med hver vores personlige oplysninger på vores “cykelcomputer” (App). Uden tvivl en af de bedste former for konditionstræning!

Udendørs cykling Mulighed for at komme ud og opleve øen på en helt anden måde.

HIIT Med egen kropsvægt får du her pulsen op med korte intervaller med intense øvelser, med korte efterfølgende pause.

WOD står for Workout of The Day, hvor styrketræning og cardiotræning kombineres i én workout. Her bruges egen kropsvægt samt let håndgribeligt udstyr, som en tilføjelse af ekstra belastning, fx håndvægte og kettelbells. 


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.


Hvordan booker jeg, og hvor meget koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Datoer & Hotel:

11. – 18. aug 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

18.-25. aug 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette er inkluderet:                       

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter
 
Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

Om instruktøren og hotellet

Kristine

En energibombe uden lige når det kommer til træninger og aktiviteter, og en unik ro og nærvær når det gælder yoga. Kristine har altid elsket at holde sig i gang, og afprøve forskellige træningsformer. Gennem de sidste 2,5 år har Kristine rejst rundt i verden, hvor hun bl.a. var i Indien for at tage hendes yogauddannelse. Siden da, har hun elsket at undervise i yoga og meditationer, og har fundet stor glæde og ro i, netop at inddrage yogaen i hendes energifyldte dage med i forvejen meget aktivitet og træning.

Kristine har mere end fem års erfaring som spinningsinstruktør, hvor du med garanti vil have en fest og komme op og svede. Udover hendes yogauddannelse, har hun på hendes jordomrejser uddannet sig på livet, mennesker, kulturer og hende selv, som uden tvivl vil afspejles i hendes personlighed og hendes træninger.

 

For netop mennesker, liv samt fysisk og mental sundhed, har Kristines store opmærksomhed, hvorfor hun i starten af sommeren blev uddannet life coach. Med al denne erfaring og viden, vil hun gøre sit bedste for, at hver enkelt deltager føler sig set, mærket, lyttet til og tilpas. Så bare rolig, med Kristines humor og energiniveau, bliver det langt fra kedeligt, at være i selskab med Kristine i en uge!

Se mere til Kristines rejse- og træningsglade univers her: https://www.instagram.com/kristinelysdahl/

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas