Hoteller verden over

– find din hotel favorit

Vi tilbyder en bred vifte af hoteller på nogle af verdens smukkeste steder. Med Apollo kan du bo på populære og elskede sol- og badeferiedestinationer, samt se gæstevurderinger. Men du kan også booke hoteller og værelser over hele verden - du bestemmer hvor, hvornår, hvor mange nætter og på hvilket hotel.

Et hotel for enhver smag og budget

Vores bedste hoteller indgår i konceptet Apollo Mondo som nævnt ovenstående – her får du lidt mere af alt. Ønsker du en mere aktiv ferie, har vi et godt udvalg af træningshoteller med Apollo Sports. Hos os finder du forskellige typer af ophold, så du let finder et hotel der falder i din smag og prisklasse. Nedenfor kan du finde det hotel, der passer bedst til dig! Se alle hoteller her:

Apollos hoteller

  • Hoteller til solferien og storbyferien
  • Nøje udvalgte hoteller verden over
  • Billige hoteller for enhver smag

Apollo Mondo - hoteller man elsker

Apollo Mondo er vores eget koncept med hoteller, der har lige det lille ekstra. Her venter en dejlig ferieoplevelse – det sætter vi vores navn på!

Se alle Apollo Mondo hoteller

Apollo Sports - træningshoteller

Apollo er førende på markedet, når det gælder træningsrejser og træningshoteller med alt, du behøver for en aktiv ferie. Se vores hoteller og book en aktiv ferie.

Byhoteller

Vores byhoteller tilhører ikke internationale hotelkæder, men er udvalgte og unikke hoteller med en dejlig atmosfære.

Se vores byhoteller »

Udvalgte hoteller for enhver smag

Vi har også et anbefalet udbud af hoteller, som passer dig, der ved hvad du vil have på ferien. Du finder alt lige fra familieresorts til eksklusive hoteller for voksne gæster, men også små charmerende hoteller, hvor hotelejeren kan finde på at byde på en kop kaffe til morgenmaden.

Hoteller for børnefamilier

Håndplukkede hoteller hvor både børn og forældre trives ekstra godt. Her får børn lov til at være børn, og du kan slappe af vel vidende, at de har det sjovt!

Hoteller for børnefamilier

Hoteller for voksne

For en dejlig voksenferie, en romantisk pause fra hverdagen eller en afslappende ferie med gode venner. De fleste hoteller har aldersgrænse.

Hoteller for voksne

Eksklusive hoteller

Kun det bedste: de mest luksuriøse hoteller på nogle af verdens bedste rejsemål. Her er service i fokus, og alt er udtænkt til mindste detalje.

Eksklusive hoteller

All Inclusive-hoteller

Med All Inclusive spiser du godt, og får plads til at slappe helt af på din efterårsferie. Det er bekvemt, og du slipper for at tænke på regningen! 

Se alle vores hoteller med All Inclusive

Bæredygtige hoteller - Travelife

Hoteller som har fået Travelifes certifikat, som viser at ejerne er etiske, bæredygtige og stiller krav til underleverandører og partnere.

Bæredygtige hoteller - Travelife

Charterhotel - Søg og find dit drømmehotel

Find det perfekte hotel til din charterferie med vores hotelsøger! Vælg klassificering, afstand, hotel og værelsesfaciliteter og meget mere.

Find charterhoteller her

Strandhoteller

Mærk duften af havet fra hotelværelset når du har havudsigt og vågn op til lyden af bølgernes brusen! Her har vi samlet nogle af vores populære hoteller, der ligger lige ved stranden.

Se alle hoteller nær stranden

Customers' Choice Awards – vores gæsters favorithoteller

Her finder du hoteller, som har fået de bedste bedømmelser og højeste karakterer af vores egne gæster. Vi kalder det Customers' Choice Award.

     

Spahoteller

Massage, behandlinger eller bare afslappende stunder i jacuzzien? Her finder du nogle af vores favoritter blandt vores spahoteller.

Se alle spahoteller

Hoteller med privat pool

Dyk direkte ned i poolen, uden nærmest at skulle forlade hotelværelset. Drop tanken om at skulle lede efter en ledig solstol... du kan jo bare hænge ud på din egen terrasse!

Find dit favorithotel med privat pool

Hoteller med vandrutsjebaner

Skal ferien være fuld af sjov og vand, så familiens vandhunde rigtig kan slå sig løs? Så skal du vælge et af vores hoteller med vandland.

Læs mere og bestil

Ferie i villa

I vores villaer har du hele familien eller vennerne samlet, hvor I kan sole og bade om dagen og lave hjemmelavet middag i haven sammen om aftenen...

Store familieværelser

Her finder du hoteller for større familier og grupper. Alle hoteller har lejligheder med minimum 3 værelser.

Se alle hoteller med store familieværelser

Lejlighedshotel

Bo i en lejlighed, mens du nyder både service og faciliteter. Hvis du vil have følelsen af et mere privat hjem, kan du vælge et enklere lejlighedshotel og tage alt i dit eget tempo.

Vores klassificeringer

Alle hoteller i verden er klassificerede af det respektive lands turistmyndighed. Apollo har valgt at ændre dette til vores egen bedømmelse af hotellet. Vores egen klassificering gælder kun for vores charterhoteller. For hoteller med fleksibel rejselængde benytter vi hotellets egen klassificering. 


Høj standard, højt serviceniveau og al tænkelig komfort. Ofte velkendte førsteklasses hoteller med mange faciliteter.


Bedre mellemklasse. Smagfuldt indrettede hoteller/lejlighedshoteller med stort udbud af faciliteter.


Mellemklasse. God standard som mange gæster vælger.


Budget. Enkle men funktionelle hoteller og lejligheder.