Apollos hoteller

Hoteller verden over

Vi tilbyder et bredt udvalg af hoteller på nogle af verdens bedste rejsemål. Med Apollo kan du bo på populære og vellidte sol- og strand rejsemål, se gæsternes vurdering og tilmed stille et spørgsmål til tidligere Apollogæster. Men du kan også booke hoteller og værelser over hele verden – du bestemmer hvor, hvornår og hvor mange nætter.

Hoteller for enhver smag og budget

Hos os finder du forskellige typer af ophold, så du let finder et hotel der falder i din smag og prisklasse. Vores bedste hoteller indgår i konceptet Apollo Mondo – her får du lidt mere af alt. Ønsker du en mere aktiv ferie, har vi et godt udvalg af træningshoteller. Nedenfor kan du finde det hotel, der passer bedst til dig!

Apollos hoteller

Charterresor med ApolloHoteller til solferien og storbyferien

Charterresor med ApolloNøje udvalgte hoteller verden over

Charterresor med ApolloBillige hoteller for enhver smag

Apollo Mondo - hoteller man elsker

Apollo Mondo - hoteller man elsker

Apollo Mondo er vores eget koncept med hoteller, der har lige det lille ekstra. Her venter en dejlig ferieoplevelse – det sætter vi vores navn på!

Se alle Apollo Mondo hoteller
Træningsferie

Apollo Sports - træningshoteller

Apollo er førende på markedet, når det gælder træningsrejser og træningshoteller med alt, du behøver for en aktiv ferie.

Se alle Apollo Sports-hoteller
Kun Hotel

Cityhoteller

Du kan også booke kun hotel med Apollo. Vi tilbyder hoteller verden over – fra London og Paris til Singapore og Kap Verde.

Book kun hotel

Udvalgte hoteller for enhver smag

Vi har også et anbefalet udbud af hoteller, som passer dig, der ved hvad du vil have på ferien. Du finder alt lige fra familieresorts til eksklusive hoteller for voksne gæster, men også små charmerende hoteller, hvor hotelejeren kan finde på at byde på en kop kaffe til morgenmaden.

Hoteller for børnefamilier

Håndplukkede hoteller hvor både børn og forældre trives ekstra godt. Her får børn lov til at være børn, og du kan slappe af vel vidende, at de har det sjovt!

Hoteller for børnefamilier

Hoteller for voksne

For en dejlig voksenferie, en romantisk pause fra hverdagen eller en afslappende ferie med gode venner. De fleste hoteller har aldersgrænse.

Hoteller for voksne

Eksklusive hoteller

Kun det bedste: de mest luksuriøse hoteller på nogle af verdens bedste rejsemål. Her er service i fokus, og alt er udtænkt til mindste detalje.

Eksklusive hoteller

Charmerende hoteller

Her har vi håndplukket guldkornene til dig. Mindre hoteller med stamgæster, og en varm og personlig atmosfære.

Charmerende hoteller
Rejser med All Inclusive

All Inclusive-hoteller

På mange af vores hoteller er All Inclusive inkluderet. Nyd lækker mad, masser af dejlige is og drinks ved poolen. Mere bekvemt bliver det ikke!

All Inclusive-hoteller


Vores gæsters favorithoteller

Her finder du hoteller, som har fået de bedste bedømmelser og højeste karakterer af vores egne gæster. Vi kalder det Customers Choice Award.

Vores gæsters favorithoteller

Bæredygtige hoteller - Travelife

Hoteller som har fået Travelifes certifikat, som viser at ejerne er etiske, bæredygtige og stiller krav til underleverandører og partnere.

Bæredygtige hoteller - Travelife

Spørg en gæst om hotellet

På de fleste af vores hoteller kan du stille spørgsmål direkte til en tidligere Apollogæst. Oftest får du svar inden for 24 timer.

Spørg en gæst om hotellet