Hoteller verden over

Vi tilbyder et bredt udvalg af hoteller på nogle af verdens bedste rejsemål. Hos Apollo har vi udvalgt perfekte familiehoteller i vores Mondo Family-koncept eller hvad med de aller bedste parhoteller i vores Mondo Duo-koncept til den romantiske ferie? Vi har også hoteller med et lokalt touch i vores Mondo Enjoy-koncept samt hoteller af høj standard med noget for børn og voksne på vores Mondo Selected hoteller. Udover det har vi selvfølgelig også massevis af fantastiske hoteller på populære og vellidte sol- og strand rejsemål, og du kan se gæsternes vurdering og tilmed stille et spørgsmål til tidligere Apollogæster. Men du kan også booke hoteller og værelser over hele verden – du bestemmer hvor, hvornår og hvor mange nætter med vores fleksible rejser.

Hoteller for enhver smag og budget

Vores bedste hoteller indgår i konceptet Apollo Mondo som nævnt ovenstående – her får du lidt mere af alt. Ønsker du en mere aktiv ferie, har vi et godt udvalg af træningshoteller med Apollo Sports. Hos os finder du forskellige typer af ophold, så du let finder et hotel der falder i din smag og prisklasse. Nedenfor kan du finde det hotel, der passer bedst til dig! Se alle hoteller her:

Apollos hoteller

  • Hoteller til solferien og storbyferien
  • Nøje udvalgte hoteller verden over
  • Billige hoteller for enhver smag
Apollo Mondo - hoteller man elsker

Apollo Mondo - hoteller man elsker

Apollo Mondo er vores eget koncept med hoteller, der har lige det lille ekstra. Her venter en dejlig ferieoplevelse – det sætter vi vores navn på!

Se alle Apollo Mondo hoteller
Apollo Sports-hoteller

Apollo Sports - træningshoteller

Apollo er førende på markedet, når det gælder træningsrejser og træningshoteller med alt, du behøver for en aktiv ferie.

Se alle Apollo Sports-hoteller
Storbyhoteller

Cityhoteller

Du kan også booke kun hotel med Apollo. Vi tilbyder hoteller verden over – fra London og Paris til Singapore og Kap Verde.

Book kun hotel

Udvalgte hoteller for enhver smag

Vi har også et anbefalet udbud af hoteller, som passer dig, der ved hvad du vil have på ferien. Du finder alt lige fra familieresorts til eksklusive hoteller for voksne gæster, men også små charmerende hoteller, hvor hotelejeren kan finde på at byde på en kop kaffe til morgenmaden.

Hoteller for børnefamilier

Hoteller for børnefamilier

Håndplukkede hoteller hvor både børn og forældre trives ekstra godt. Her får børn lov til at være børn, og du kan slappe af vel vidende, at de har det sjovt!

Hoteller for børnefamilier
parhoteller

Hoteller for voksne

For en dejlig voksenferie, en romantisk pause fra hverdagen eller en afslappende ferie med gode venner. De fleste hoteller har aldersgrænse.

Hoteller for voksne
Eksklusive hoteller

Eksklusive hoteller

Kun det bedste: de mest luksuriøse hoteller på nogle af verdens bedste rejsemål. Her er service i fokus, og alt er udtænkt til mindste detalje.

Eksklusive hoteller
All Inclusive hoteller

All Inclusive-hoteller

På mange af vores hoteller er All Inclusive inkluderet. Nyd lækker mad, masser af dejlige is og drinks ved poolen. Mere bekvemt bliver det ikke!

All Inclusive hoteller
charterhoteller

Charterhotel

Find det perfekte hotel til din charterferie med vores hotelsøger! Vælg klassificering, afstand, hotel og værelsesfaciliteter og meget mere.

Find charterhoteller her

Charmerende hoteller

Her har vi håndplukket guldkornene til dig. Mindre hoteller med stamgæster, og en varm og personlig atmosfære.

Charmerende hoteller
Hoteller med privat pool

Hoteller med direkte adgang til pool

Giv ferien lidt ekstra luksus – f.eks. i form af privat pool, delt pool eller med direkte udgang til poolen fra værelset. 

Se hoteller med direkte adgang til pool
Lejlighedshotel

Lejlighedshotel

Bo i en lejlighed, mens du nyder både service og faciliteter. Hvis du vil have følelsen af et mere privat hjem, kan du vælge et enklere lejlighedshotel og tage alt i dit eget tempo.

Lejlighedshotel


Vores gæsters favorithoteller

Her finder du hoteller, som har fået de bedste bedømmelser og højeste karakterer af vores egne gæster. Vi kalder det Customers Choice Award.

Vores gæsters favorithoteller

Bæredygtige hoteller - Travelife

Hoteller som har fået Travelifes certifikat, som viser at ejerne er etiske, bæredygtige og stiller krav til underleverandører og partnere.

Bæredygtige hoteller - Travelife

Spørg en gæst om hotellet

På de fleste af vores hoteller kan du stille spørgsmål direkte til en tidligere Apollogæst. Oftest får du svar inden for 24 timer.

Spørg en gæst om hotellet