Apollo Sports – hoteller til en aktiv ferie

Her har vi samlet vores sports- og aktivitetshoteller, der er ekstra gode, når du vil på en træningsrejse. Kombiner solbadning og svømning med svedig træning. Der er veludstyrede fitnesscentre, daglige træningssessioner med instruktører, løb, cykling, tennis og padel. Dejlige vandrestier og perfekte forhold for svømmere. Alt du skal fokusere på under din ferie er din træning og at lade op i et vidunderligt miljø med havet rundt om hjørnet. Vores hoteller tilbyder træning og aktiviteter hver dag, hele året rundt!

Apollo Sports hoteller

 • Stort udvalg af træningshoteller og træningsrejser
 • Hoteller specialiserede på forskellige sportsgrene
 • Pakkerejser med hotel og fly

Powered by Playitas

Vores powered by Playitas-hoteller tilbyder alt, hvad du behøver til din ferie og garanterer et højt niveau af indkvartering, service, sportsinfrastruktur, motion, god og sund mad. Hotellerne er velegnede til både motionister, professionelle motionister og eliteudøvere. Powered by Playitas-hoteller er en ren drøm for dig, der kan lide at aktivere dig selv på ferien. Vores hoteller passer til alle konstellationer, men med en fælles interesse - bevægelse! Naturligvis er det dejlige feriehoteller med alt, hvad det indebærer; pool, sol, svømning, afslapning, drinks, vellavet mad og masser af muligheder for bare at være.

Sports Inclusive

På vores powered by Playitas-hoteller vælger du selv tempoet og kan træne så meget eller lidt, du vil. Og det bedste af det hele er, at de fleste aktiviteter indgår i rejsens pris i hvad vi kalder Sports Inclusive. Powered by Playitas' filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Se alle hoteller med Sports Inclusive.


Vores mest populære sportshoteller

Nedenfor er nogle af de mest populære Apollo Sports-hoteller. Hvis du ønsker en oversigt over alle vores sportshoteller, kan du læse mere her.
 

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Perfekt for dig som ønsker en aktiv ferie i naturskønne omgivelser. Her findes et nybygget fitnessrum, WOD Box og træningspas med instruktør. Du kan også cykle, spille padel eller tennis, stå på SUP  eller slappe af i spaen.

Her indgår Sports Inclusive

Læs mere og book

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Levante - powered by Playitas er sportshotellet for hele familien! Her findes en 25-meters pool, men uanset om du vælger svømning, tennis, cykling, træning eller holdtræning, så vil du trives her.

Her indgår Sports Inclusive

Læs mere og book

Vores mest populære sportshoteller

Oplev fx vores nye medlem JA Beach i Dubai.
 

Playitas Resort

 • Olympisk pool
 • Udendørs holdtræning
 • Triatleternes paradis
Læs mere om Playitas Resort

Sivota Retreat - powered by Playitas

 • Træning og aktiviteter i unikke omgivelser
 • Vandsport
 • Cykling i bjergene og tennis
Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

 • Olympisk pool
 • Padel og cykling
 • Afrikas største hotel-fitnesscenter
Læs mere om Aqua Vista

Træningsfaciliteter og events

Læs mere om de forskellige træningsmuligheder og træningsevents på vores rejsemål
 

Træningskalender

Vores træningskalender er for dig, som vil fokusere på din favoritsport, finpudse teknikken og opleve træningsglæden sammen med andre. I vores fuldspækkede træningskalender finder du et bredt udbud hele året.

Se vores træningskalender

Hvad vil du træne?

Book en træningsuge med fokus på din favorittræning. Se alle de forskellige sportsfaciliteter og træningstyper vi tilbyder på vores forskellige hoteller.

Se mere

Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vores Apollo Sports-hoteller er perfekte til dig, der ønsker at kombinere din ferie med træning. Alle hoteller har hver deres sportsspecialiteter.
 

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Hotellet skal have/tilbyde

Pool & strand

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype