Apollo Sports – hoteller til en aktiv ferie

Vi har udvalgt hoteller, der egner sig perfekt til en aktiv ferie. Det er hoteller for dig, som ønsker at komme væk og fokusere på træning eller som bare vil tilføje lidt træning til ferien. Uanset hvilken variant du vælger, er alt serveret for dig. Du skal bare fokusere på at træne, slappe af og nyde i et skønt klima med havet lige rundt om hjørnet.

Se alle vores sportshoteller her

  • Hoteller perfekte til en aktiv ferie
  • Hoteller specialiserede på forskellige sportsgrene
  • Pakkerejser med hotel og fly

Vores mest populære sportshoteller

Morgenyoga på stranden, en løbetur med smukke udsigter eller et sjovt træningshold? Her ser du nogle af vores favoritter blandt vores Apollo Sports-hoteller:

Playitas Resort

Playitas Resort

Fuerteventura. Velkommen til træningsanlægget, der slår det meste! Sportsudbuddet er kæmpestort, og her trives både professionelle sportsudøvere, aktive familier og hverdagsmotionister. Playitas er for alle!

Læs mere om Playitas Resort
Levante Beach Resort

Levante Beach Resort

Rhodos. Her er en 25-meters pool, perfekt til motionssvømmere. Er du vild med at spille tennis, cykle, træne i fitness eller på holdtræninger, så vil du trives her. Levante er sportshotellet for hele familien!

Læs mere om Levante Beach Resort
La Pared, Fuerteventura

La Pared – powered by Playitas

Fuerteventura Det her er hotellet for dig, som elsker holdtræning, surfing og skøn ferie ved havet. Omgivelserne er perfekte til løb, vandring og cykling. Daglige surfkurser for nybegyndere og middelniveauer på hotellets surfskole.

Læs mere om La Pared
Aqua Vista

Aqua Vista

Hurghada Aqua Vista er vores nye Apollo Sports-hotel i Hurghada, som tilbyder dig alt, hvad du kunne ønske af en sol- og træningsferie. På hoteller er der flere nybyggede træningsområder, en olympisk pool og et stort fitness med alt det nyeste udstyr.

Læs mere om Aqua Vista

Se udvalgte træningsvideoer herunder

Playitas Resort

Fuerteventura, De Kanariske Øer. Velkommen til et træningsresort der slår det meste. Udbuddet af kvalitetsfaciliteter tiltrækker alle.

Læs mere om Playitas Resort

La Pared - Powered By Playitas

Fuerteventura. Dette er hotellet for dig, som elsker holdtræning, bølgesurfing, motorcross og anden ekstremsport.

Læs mere om La Pared - Powered By Playitas

Nyhed! Aqua Vista i Egypten

Hurghada Aqua Vista - powered by Playitas er vores nye Apollo Sports hotel, som tilbyder dig alt, hvad du kunne ønske dig af en sol- og træningsferie. 

Læs mere om Aqua Vista

Hoteller til en aktiv ferie

Vores Apollo Sports-hoteller er perfekte for dig, som vil kombinere ferie med træning. Alle hoteller har sine sportsspecialiteter. Vil du have endnu mere fokus på træning? Så skal du vælge Playitas eller Thanyapura, vores to mest komplette træningsresorts.

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype


Familiehoteller med træning

Vores Apollo Mondo Family Resorts har gode træningsmuligheder med holdtræning og fitness-faciliteter, såvel som vores Apollo Mondo Selected med både fitness og andre træningsfaciliteter. 

Apollo Mondo Family Resorts

Apollo Mondo Family Resorts

På vores Apollo Mondo Family Resorts kan du mikse svømmeture i poolen med træning. Her tilbydes fire træningspas udendørs med erfarne instruktører. Der er altid træningsmuligheder for hele familien.

Apollo Mondo Selected

Her er morgenyoga inkluderet fem dage om ugen og tre træningspas. Her findes fantastiske cykel- og løberuter som Peak Performance – et af verdens største multisportteams har kortlagt.