Yoga Week med Isabelle Moberg

I løbet af nogle udvalgte uger tilbyder vi ekstra yoga på nogle af vores sportshoteller - alt sammen med yogainstruktøren Isabelle Moberg. I løbet af ugerne tilbydes yoga i forskellige former og niveauer, mens du kan benytte dig af hotellets træningsfaciliteter samtidig.


Om træningen og yogaen

Vores dygtige yogainstruktør Isabelle Moberg, afholder yogasessioner i løbet af en uge. Vi dyrker Hatha Yoga, Ashtanga Yoga og Vinyasa yoga. Alle træningstimer er inkluderet og du deltager i dem du ønsker. Den resterende tid udover yoga, er der masser af fritid og du gør hvad du har lyst til, du kan med fordel deltage på andre spændende træningstimer.

Pranayama: Åndedrætsøvelse.

Hatha yoga: En blødere yogaform med det formål, at finde en balance mellem fysisk og mental sundhed.

Vinyasa yoga: En dynamisk form for yoga, hvor stillingerne går over i et flow. Denne type bidrager til øget blodcirkulation, fleksibilitet og kropskontrol.

Sunrise Yoga: Vi byder solen og den nye dag velkommen med solhilsener.

Morgenyoga: Vi starter dagen med at aktivere kroppen i et skønt flow.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Ugens program kan findes ophængt på hotellet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.  


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Info om ugen

Dato og hotel:

24. september-1. oktober 2023, Levante – powered by Playitas

Dette indgår:

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Yoga med Isabelle

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren


 

Om Isabelle Moberg

Isabelle Moberg har sin yogauddannelse fra San Francisco og har afviklet mange yogarejser rundt om i verden. Hun startede som balletlærer i 2008 og har siden ledet mange forskellige træningsformer herunder løb, kredsløbstræning og bootcamp. Yoga er den træningsform, der sidder fast og ligger hjertet nærmest, fordi den altid kan tilpasses og udvikles. Isabelle kommer med en stærk og udfordrende yoga, der fører til mere energi og bedre meditation. Hun synes, at det smukke ved yoga er, at bringe krop, sind og sjæl sammen, hvilket bidrager til et bedre helbred og en øget livsglæde.

’Det skønne ved yoga er, at jeg kan påvirke individer dybt. Det er altid muligt at tilpasse og udvikle yoga, hvilket betyder at alle der kan trække vejret kan lave yoga. Der er ingen krav og yoga kan udføres på alle niveauer og er så individuelt, at det kan have en reel effekt på individet’.


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas