Træningsrejse med iFORM

Playitas Resort, Fuerteventura

Tag med på magasinet iFORM’s populære træningstur til Fuerteventura på det populære sportshotel, Playitas Resort. I løbet af ugen mødes instruktører og deltagere fra Danmark og Sverige med stor energi og en fælles interesse for motion og sundhed. Tag med på en uge med fyldt med sol, motion, glæde og skab minder for livet.


En komplet sol- og træningsferie

Playitas Resort, tilbyder alt hvad du kan ønske dig i en kombination af sol- og træningsferie, hvor sundhed og velvære er i fokus. Fra morgen til aften kan du nyde træning, sociale stunder og få inspiration fra iFORM’s dygtige og passionerede instruktører. Endnu en gang har vi sammensat et drømmeprogram med morgenyoga, løb, gåture, effektiv intervaltræning, styrketræning og funktionel træning på nye sjove måder, samt spændende dansetimer, vandaerobic og meget, meget mere.


Ugens program

Vi veksler mellem yoga, dans, funktionel træning, løb, træning i vand med sup boards. Et par aftener afholder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et bedre og sundere liv. Vores iFORM-rejser giver deltagerne ny energi og inspiration til at nå de mål, som de har drømt om i årevis. Eller det kan være, at du kommer hjem med helt nye mål – og samtidig med en motivation for at opnå dem.

Programmet vil blive præsenteret her inden længe.

Vi forbeholder os retten til at ændre i programmets indhold og tidspunkter. Det fulde program modtager du ca. to uger før afrejse. Vi garanterer en fyldt uge fra morgen til aften.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau og erfaring. Der vil være omkring ti sessioner om dagen at vælge imellem med alt fra yoga, dans, styrke, tabata-træning til powerwalk og intervalløb. Rejser du alene er det muligt at dele værelse med en af ​​samme køn, ellers betaler du lidt ekstra for at bo på et enkeltværelse, dette skal du notere og vælge, når du udfylder bookingformularen.

Pris fra: 10.298:-

Dato og hotel:

10-17. nov 2023, Playitas Resort

Afrejselufthavne:

København, Billund, Stockholm, 

Inkluderet i rejsen:

  • Fly tur/retur
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage 20 kg + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Boende i delt lejlighed*
  • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
  • Alt træning Ifølge programmet med IFORM
  • Foredrag og andre aktiviteter med IFORM

*Enkeltværelsestillæg 1.800, - DKR

TILMELD DIG REJSEN

Spørgsmål? Kontakt os på mail


Med på rejsen/Om instruktørerne

 


iFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – ved hjælp af træning, kost og motivation. I iFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater. Magasinet indeholder masser af inspiration til, hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem succesfuldt - også i en stresset hverdag.

Christina Heick

Christina er 38 år, personlig træner samt løbecoach. Hun er ligeledes en del af I FORMs online univers, så måske du kender hendes ansigt. Hun går til træningen med masser af energi og højt humør. Hun beskæftiger sig hovedsageligt med funktionel træning – med inspiration fra de klassiske Puls og Styrke-tider. Effektiviteten af træningen står i højsædet, for det skal kunne mærkes, at vi træner, så med Christina bag roret er der garanti for sved på panden og smil på læben.
Glæd dig desuden til foredraget: ”Hvad kan motion gøre for dig, når du står midt i en livskrise”.

Sara Christensen

Som IFORMS chefredaktør så har Sara fingeren på pulsen, når det gælder træning og kost. Vil du vide mere omkring magasinet, så er hun den rette at spørge. Desuden elsker Sara næsten al slags træning, og hun hjælper med at sprede god energi til mange af de træninger, som du kan deltage i, i løbet af ugen. Sara holder også foredrag omkring træningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Annika Mahallati

Annika er 44 år og en passioneret yogainstruktør. Hun har undervist i yoga siden 2015 og tager løbende kurser for at forbedre sine kompetencer, og så er hun en del af I FORMs online video-univers. Hendes tilgang til yoga er, at det ikke er vigtigt at følge en bestemt yogaretning og lave øvelserne helt perfekt visuelt, men at yoga skal være for alle og gøre godt for krop såvel som sind. Annika afholder foredraget “Yogaens vilde effekter”, hvor hun tager udgangspunkt i sin egen historie om at være nyretransplanteret og ved en tilfældighed opdage yoga, som har gjort en kæmpe forskel.

Malena Kindgren

Uddannet wellnesskonsulent, personlig træner og fysisk træner fra Sverige. Mange års erfaring med træningsrejser og erfaring hos Apollo Sports. I Sverige ejer og driver Malena firmaet Sporthuset i Surahammar og arbejder med kost- og sundhedsgrupper og underviser blandt andet i core, dance, X-Cord og funktionel træning. Hun brænder for at inspirere til bevægelse og hendes hold er fyldt med energi, fællesskab og masser af glæde ved træning!


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​