Tilvalg med Apollo

For en mere sikker og behagelig rejse er der flere tilvalg at vælge blandt, når du booket din rejse, eller bagefter på Mit Apollo.

Du kan blandt andet vælge at booke tilvalg som indchecket bagage, specifikt sæde på flyet, ekstra bagagevægt, rejseforsikring, taxfree og lejebil.


Vores mest populære tilvalg

Book siddeplads på flyet

Vælg din favoritplads om bord! Forudbestil siddeplads og vær sikker på at få netop de pladser, som passer dig og dem, du rejser med.

Siddeplads på flyet

Mad & drikke på flyet

Ferien begynder allerede på flyet – forudbestil maden om bord! Nu kan du også vælge at bestille kun mad på enten udrejsen eller hjemrejsen, og kun til dem i selskabet som ønsker. 

Mad om bord

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Book transfer

Før rejsen

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Bestil taxfree

Bestil dine taxfreevarer hjemmefra i ro og mag til både ud- og hjemrejsen. Varerne leveres direkte til dit flysæde – nemmere og billigere shopping skal du lede længe efter. 

Bestil taxfree

Hoteller tæt på lufthavnen

Rejser du tidligt eller lander du sent? Start ferien med en dejlig nat på et hotel tæt på eller lige ved siden af lufthavnen. Vi samarbejder med Scandic, som tilbyder et bredt udvalg af hoteller til fordelagtige priser.

Læs mere om hoteller tæt på lufthavnen

Forudbestil parkering

Som Apollogæst får du altid rabat, når du forudbestiller parkering i fx Københavns Lufthavn, Malmö Lufthavn eller Arlanda i Stockholm.

Læs mere om parkering

Lounge i Kastrup Lufthavn

Sæt en guldkant på rejsen! Når du rejser med Apollo fra Kastrup, kan du forudbestille adgang til to forskellige lounges i lufthavnen med rabat.

Læs mere om lounge i Kastrup

Bagagetransport med VALiZO og Apollo

Slip for at slæbe bagagen til lufthavnen og stå i check-in køen. I samarbejde med VALiZO tilbyder vi dig en endnu nemmere start på din rejse, hvor du kan få bagagen checket ind og afhentet derhjemme.

Læs mere om Valizo

For en mere sikker rejse

Rejseforsikring

Føl dig tryg på ferien hvis noget uforudset skulle ske. Når du har tilkøbt rejseforsikring hos os, kan du få erstatning, hvis din rejse ikke helt går som planlagt.

Apollos MAXI-forsikring dækker meromkostninger, hvis du pludselig sættes i karantæne.
 

Læs mere om rejseforsikring

Afbestillingsforsikring

Føl dig tryg hvis du skulle blive syg, eller hvis der skulle ske noget andet uforudset inden afrejse med en afbestillingsforsikring.

Læs mere om afbestillingsforsikring

På rejsemålet

Udflugter

Oplev mere på ferien. Med Apollo venter en hel verden af udflugter – alt lige fra afternoon tea i Dubai til bjergvandringer og nervepirrende svævebaneture i junglen.

Læs mere om udflugter

Billeje

Book lejebilen før rejsen så er du garanteret en bil på rejsemålet – og til en lavere pris. Vi samarbejder med velkendte biludlejningsfirmaer rundt omkring i verden.

Forudbestil lejebil

Måltider på hotellet

Det er dejligt og nemt at spise på hotellet, men hvad indgår typisk i halvpension, og hvad betyder All Inclusive Ultra? Læs mere om de forskellige måltidstyper på vores hoteller.

Læs mere om måltider

Tilvalg for børn

På vores bedste familiehoteller findes der både svømmeskole og børneklub, og på de fleste af vores hoteller for børnefamilier kan du også forudbestille klapvogn og barneseng.

Læs mere om tilvalg for børn