Sweat & Smile Week med Stefan Meyer-Jørgensen

Følg med på en sjov og motiverende træningsuge på et af vores Apollo Sports hoteller sammen med gæsteinstruktør Stefan Meyer-Jørgensen. Der loves god og motiverende musik!


Holdbeskrivelser

Indoor spinning: Indoor bike med meget puls, power og bas! Vi cykler til musik, som mange har hørt før og kan synge med på. Holdet passer til alle og tager 45-50 minutter.

WOD: Workout of the day - Hele kroppen er i bevægelse og alle kroppens muskelgrupper vil være i fokus. Vi vil arbejde med håndvægte, stænger, kettlebells, vægte og kropsvægt. 45 minutter.

TRX:  Holdtræning for alle muskelgrupper. Yngre, ældre, begyndere eller atleter, kan alle få noget ud af at være med. 45 minutter.

TABATA: Tid til at svede! Tabata er udfordrende intervaltræning, hvor vi lover høj puls og høj forbrænding.

Running: Løb for begyndere og teknik for dem, der har løbet før.

CORE: Holdtræning for mavemusklulaturen og din kerne af kroppen. 

UPPERBODY: Træning for hele overkroppen. 

EMOM: Et sæt af øvelser udført ved starten af minuttet. Every Minute On the Minute. 

Stretch and relax: Kom ned i tempo og få strækket kroppen igennem til rolige toner. 

Alle kan være med. Alle hold kan tilpasses, så de passer til alle, uanset niveau. Mød op 10-15 minutter før træningen, hvis du har spørgsmål eller hvis du har skader.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis. Book et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Træning med Stefan Meyer-Jørgensen
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Playitas Resort

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Om Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen er 33 år og har været instruktør i 10 år. Han er uddannet på Fitness Institute Copenhagen, og har arbejdet ved fitnesskæden Fit & Sund siden 2015. Stefan elsker at se folk træne og have det sjovt, samtidig med at han følger folk på deres rejse til et bedre helbred. Det er også en stor motivation for Stefan, at hjælpe folk i en stresset hverdag og sørge for at få smilet frem efter en hård træning. Stefans motto er: "Det er lige meget, hvordan du ser ud, når du gør det, så længe du er maxet og har det sjovt. 

Instagram: @thestefano


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas