Sweat & Smile Week med Stefan Meyer-Jørgensen

Følg med på en sjov og motiverende træningsuge på et af vores Apollo Sports hoteller sammen med gæsteinstruktør Stefan Meyer-Jørgensen. Der loves god og motiverende musik!


Holdbeskrivelser

Indoor spinning: Indoor bike med meget puls, power og bas! Vi cykler til musik, som mange har hørt før og kan synge med på. Holdet passer til alle og tager 45-50 minutter.

WOD: Workout of the day - Hele kroppen er i bevægelse og alle kroppens muskelgrupper vil være i fokus. Vi vil arbejde med håndvægte, stænger, kettlebells, vægte og kropsvægt. 45 minutter.

TRX:  Holdtræning for alle muskelgrupper. Yngre, ældre, begyndere eller atleter, kan alle få noget ud af at være med. 45 minutter.

TABATA: Tid til at svede! Tabata er udfordrende intervaltræning, hvor vi lover høj puls og høj forbrænding.

Running: Løb for begyndere og teknik for dem, der har løbet før.

Alle kan være med. Alle hold kan tilpasses, så de passer til alle, uanset niveau. Mød op 10-15 minutter før træningen, hvis du har spørgsmål eller hvis du har skader.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis. Book et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Træning med Stefan Meyer-Jørgensen
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas

Book Playitas Resort

Book Levante - powered by Playitas

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Om Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen er 33 år og har været instruktør i 10 år. Han er uddannet på Fitness Institute Copenhagen, og har arbejdet ved fitnesskæden Fit & Sund siden 2015. Stefan elsker at se folk træne og have det sjovt, samtidig med at han følger folk på deres rejse til et bedre helbred. Det er også en stor motivation for Stefan, at hjælpe folk i en stresset hverdag og sørge for at få smilet frem efter en hård træning. Stefans motto er: "Det er lige meget, hvordan du ser ud, når du gør det, så længe du er maxet og har det sjovt. 

Instagram: @thestefano


Om hotellerne

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​