Sweat & Smile Week

Stefan Meyer-Jørgensen

Følg med på en sjov og motiverende træningsuge på et af vores Apollo Sports hoteller sammen med gæsteinstruktør Stefan Meyer-Jørgensen. Der loves god og motiverende musik!


Holdbeskrivelser

Indoor spinning Indoor bike med meget puls, power og bas! Vi cykler til musik, som mange har hørt før og kan synge med på. Holdet passer til alle og tager 45-50 minutter.

WOD Workout of the day - Hele kroppen er i bevægelse og alle kroppens muskelgrupper vil være i fokus. Vi vil arbejde med håndvægte, stænger, kettlebells, vægte og kropsvægt. 45 minutter.

TRX  Holdtræning for alle muskelgrupper. Yngre, ældre, begyndere eller atleter, kan alle få noget ud af at være med. 45 minutter.

TABATA Tid til at svede! Tabata er udfordrende intervaltræning, hvor vi lover høj puls og høj forbrænding.

Running Løb for begyndere og teknik for dem, der har løbet før.

CORE Holdtræning for mavemusklulaturen og din kerne af kroppen. 

UPPERBODY Træning for hele overkroppen. 

EMOM Et sæt af øvelser udført ved starten af minuttet. Every Minute On the Minute. 

Stretch and relax Kom ned i tempo og få strækket kroppen igennem til rolige toner. 

Padel træning Socialt 4-8 gæster - begyndere til øvet, hvor spilforståelse, teknik og basisslag øves. Der skiftes mellem forskellige øvelser til små kampsituationer - slutter typisk timen af med en par små kampe. Man kan deltage alene med andre eller som par. 

Alle kan være med. Alle hold kan tilpasses, så de passer til alle, uanset niveau. Mød op 10-15 minutter før træningen, hvis du har spørgsmål eller hvis du har skader.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis. Book et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. 

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Dato & hotel:

18.-25. okt 2024, Playitas Resort

17.-24. jan 2025, Aqua Vista

1.-8. mar 2025, Monte Feliz

Afrejse fra: København, Billund

Dette indgår:           

  • Træning med Stefan Meyer-Jørgensen
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Playitas Resort

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book Monte Feliz

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Om Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen er 35 år og har været instruktør i 10 år. Han er uddannet på Fitness Institute Copenhagen, og har arbejdet ved fitnesskæden Fit & Sund siden 2015. Stefan elsker at se folk træne og have det sjovt, samtidig med at han følger folk på deres rejse til et bedre helbred. Det er også en stor motivation for Stefan, at hjælpe folk i en stresset hverdag og sørge for at få smilet frem efter en hård træning. Stefans motto er: "Det er lige meget, hvordan du ser ud, når du gør det, så længe du giver den max og har det sjovt."

Instagram: @thestefano


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »