Yoga Flow

Liana Väärtnöu

Liana Väärtnöu er en af ​​Stockholms mest populære yogalærere, som med sin rolige og behagelige undervisningsstil tager dig igennem både en styrkende og afslappende yogatime. I løbet af denne uge besøger hun La Pared, powered by Playitas på smukke Fuerteventura – og vil guide os gennem hendes danseinspirerede, legende og svedige yogatimer. Under Lianas timer kan du føle dig sikker på, at du finder den rigtige vej ind i stillingerne, hun har evnen til at se alle sine deltagere og med sit varme nærvær sørger hun for, at du trygt og sikkert kan tilpasse yogastillingerne og flows efter dine egne niveau. 


Om træningen/yogaen

Vinyasa Flow er en svedig, fysisk og legende form for yoga. Klassen er præget af dynamiske, legende rækker af positioner forbundet med vejrtrækning. Vinyasa har sin oprindelse i Ashtang yoga, hvor stillinger og serier grundlæggende er ens i en given rækkefølge. Forskellen mellem Ashtanga og Vinyasa er, at rækkefølgen og positionerne altid varierer i Vinyasa. De enkelte positioner er lige så vigtige som overgangene fra en position til en anden, deraf navnet Vinyasa Flow.

Yin & Yang Fusion Flow – Et moderne danseinspireret flow, hvor vi lægger stor vægt på at øve balance ved hjælp af fysiske aspekter. Først gennem asanas, som så rundes af ved at finde vores indre balance.

Yogamåtter og yogablocks er tilgængelige på hotellet.


Hvem kan deltage?              

Alle kan deltage! Vores sportshoteller passer til alle, der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Rejser du alene? Hos os er du aldrig alene. På et sportshotel er det altid nemt at finde træningskammerater og ligesindede, uanset om du rejser alene, som par, med venner eller som familie. Kom med til en fyldt ferie og træningsuge, hvor du deltager i det, du kan lide, prøv noget nyt, når du har lyst eller bare tager det roligt en dag.


Program

Alle yoga-sessioner tilbydes ud over almindelige sports- og aktivitetsprogrammer på hotellet.

Info om ugen 

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det relevante hotel i denne uge.

Dato: 

Afrejse fra: København 

Dette indgår:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Liana
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren & hotellet

Liana

Liana Väärtnöu

Liana Väärtnöu har en baggrund i dansen, som hun viede mere eller mindre hele sit liv, inden hun gik videre til yogaens verden, hvor hun har praktiseret intensivt de seneste ti år - for endelig at uddanne sig til yogalærer. Liana er desuden uddannet personlig træner, og hendes fokus er på at skabe tryghed i undervisningen ved at guide dig til sikre stillinger. Hendes flows er danseinspireret, og hun tilpasser sine klasser, så de passer til alle niveauer.

 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas