Træningsrejse til Playitas for senhjerneskadede, pårørende eller hjælpere

Tag med sydpå til dejlige og altid skønne Fuerteventura. Vi skal bo på Playitas resort med lækre faciliteter. En uge med træning, sol, afslapning, grin, gode oplevelser, socialt samvær og meget mere i fællesskab med ligesindede.


Om rejsen

Vi blander dans, musik, rytme og motion med livsglæde. Vi tager udgangspunkt i de klassiske pardanse såsom Engelsk Vals, Cha Cha Cha, Jive, Slowfox m.m. og mon ikke der vil være et par Freestyles. Vi danser til nutidens musik samt dejlige klassikere, der vækker skønne minder.

Din motorik boostes, mens vi arbejder med rytme, koordination og balance med stor fokus på LIVSGLÆDE. SMART-træningen er træning af hjernen via sjove fysiske øvelser. Lær at udfordre og stimulere din hukommelse og koncentration, mens du træner din motorik.

Formålet er at udfordre hjernen og udnytte dens potentiale til at arbejde optimalt uanset dine forudsætninger. Vi arbejder med repetition af øvelser, der udfordrer og stimulerer din motorik, sensorik og logisk tænkning – med fokus på fællesskab og sjov. Der er garanti for gode grin.

Ferien er din, så i løbet af dagen vil der være rig mulighed for solbadning, afprøvning af andre sportsgrene, udforskning af den skønne omkringliggende natur, vandretur langs havet eller hvad du ellers kan finde på. Hvis du har lyst, kan du deltage i fælles middag med de andre deltagere på holdet.

Tager du familien eller en ven/veninde med, der ikke ønsker at deltage i træningen, så er det selvfølgelig helt i orden.


Hvem kan deltage?

Du vil opleve nærværende og motiverende træning. Træningen er primært Ballroom Fitness samt SMART-træning. Her kan alle være med, så længe du har lysten.

På denne rejse skal du være selvhjulpen eller have en hjælper med.


Ugeprogram

Der vil være træningspas morgen/formiddag og/eller eftermiddag. 2 fridage i ugen. Det endelige skema vil blive præsenteret første dag på rejsen på hotellet.


 

Pris fra 8.010, -

Dato: 14.-21. maj 2024

Afrejselufthavn: København og Billund

Hotel: Playitas resort

Inkluderet:

  • Charterfly
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Lufthavnstransfer
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Holdtræning/undervisning ifølge program
  • Træningsprogram med Sine & Heidi
  • For alle niveauer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail på grupperejser@apollorejser.dk

Tilmeld dig rejsen her


Om instruktørerne


Sine & Heidi

Om Sine

Sine har 30 års undervisningserfaring. Hun har undervist både børn og voksne i dans, yoga samt SMART-træning. Hun er sprængfyldt af energi, virkelig motiverende, omsorgsfuld og brænder for at gøre en forskel for alle sine elever.

Om Heidi

Heidi er uddannet fysioterapeut og sundhedsrådgiver. Hun har mange års undervisningserfaring indenfor forskellige træningsformer, herunder SMART-træning. Heidi er typisk optaget af at skabe variation og momenter af leg i timerne. Der vil være tilpas med udfordring og gode grin.

                                                                                                                                                                                                                                           


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas