Fodbold med Samba-Erik

Playitas Resort, Fuerteventura

Gå ikke glip af sommerens sjoveste sportsbegivenhed på Playitas Resort! 
Alle, store som små, er velkomne til at spille sambafodbold med Erik »Samba« Johansson, tidligere fodboldspiller i den svenske liga og i Brasilien. Sambafodbold, som stammer fra Brasilien, er en type fodbold for sambatons, som har til formål at sprede glæde og inspiration. Resultatet er sekundært - det vigtigste er at have det sjovt, uden noget pres!  

Alle sambafodboldsessioner er gratis og indgår for dem, der bor på Playitas Resort fra 25. juni - 2. juli 2024. Alle kan være med!


Holdbeskrivelser

09.00–10.00 onsdag-søndag, for børn mellem 7-12 år

10.00–11.00 onsdag-søndag, for unge fra 13 år

Peladapass – Spontan fodbold med kampspil

20.00–22.00. torsdag, lørdag og mandag. For alle aldre.


Hvem kan deltage og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteprogrammet finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den relevante dato i træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt at forhåndsreservere for at deltage i sessionerne.  

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel:                        

25. jun - 2. jul 2024, Playitas Resort

Afrejse: København

Dette indgår:

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og fitnesscenter i topklasse

BOOK PLAYITAS RESORT

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om træneren


 

Om Erik ”Samba” Johansson

Erik »Samba« Johansson er instruktør og grundlægger af Samba Football Academy. I løbet af sin fodboldkarriere spillede Erik for klubberne Bragantino, Örgryte IS, Malmö FF og Hammarby IF. I 2014 blev han udnævnt til årets idrætsforbillede i Sverige af organisationen Friends for sit arbejde med Samba Football Academy. 

Samba Football Academy blev grundlagt af Erik Johansson i 2008 og har siden da arbejdet med børn og unge i storbyernes forstæder, på skoler og i fodboldklubber.

Læs mere om Samba Football Academy


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas