Padelrejse med Stefan
Sivota Retreat, Grækenland

For den entusiastiske padel spiller der gerne vil højne sit spil. En uge fyldt med padeltennis med Stefan. Solen skinner og humøret er højt. På denne rejse vil padel, padel, padel, træning, socialt samvær, smil og latter, sund mad og badeture være i fokus. Men husk at det er din ferie, så du deltager, som lysten og behovet tillader.


Om ugen

Vi skal spille en masse padeltennis. Du er sikret min. 3 timers padel om dagen fordelt på morgen/formiddag samt eftermiddag og måske en aften Americano eller 2. Vi laver et godt mix af enetræning ½ time pr. uge, træning i mindre grupper, kampsimuleringer, regulære kampe, Americanos og Mexicanos. Vi bruger den første eftermiddag på at inddele efter niveau, så vi spiller med nogenlunde ligesindede. Vi afslutter med en hygge turnering hvor der vil være mulighed for at give den fuld gas også. I løbet af ugen vil der være sociale arrangementer man kan deltage i efter behov. Derudover tilbyder hotellet en masse anden sport som det er muligt, at deltage i. Gruppen vil tilbydes yoga til de måske ømme muskler, hvis ønsket er der. En aften bytter vi vores lækre halvpension ud med frokost og går fælles til den lille havneby og spiser på en skøn restaurant (egenbetaling). 


Hvem kan deltage?

Egnet til begynder samt letøvet. Niveau 1,0 til 3,0- men alle er velkommen!


Program

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejs

 

Pris fra 10.895,- UDSOLGT

Dato & hotel:

3.-10. juni 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København og Billund

Inkluderet i rejsen:

  • Fly t.ur/retur inkl. bagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Sivota Retreat
  • Måltider : Halvpension (morgenmad og middag)
  • Træning med instruktør ifølge program med Stefan
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse 

*Enkeltværelsestillæg 2.300,- 

Kontakt os: sports@apollorejser.dk 


Om instruktøren

Stefan

Stefan DK/Argentina er en både erfarne samt dedikeret træner. Han tilbyder specialiseret padeltræning der passer til alle aldre og niveauer. Hanss træningsprogram omfatter både individuel- samt gruppetræning. Uanset om du ønsker at forbedre dine tekniske færdigheder eller finjustere din taktik, vil du kunne udvikle dine færdigheder i hans program.

Vigtigst af alt er dog hanss fokus på glæden ved spillet. Hans overbevisning er, at når vi har det sjovt og er i en positiv og støttende atmosfære, så når vi vores bedste præstationer.

Så; er du klar til at udforske padel universet og tage dit spil til nye højder – så er denne rejse det perfekte valg for dig.

Billeder af instruktøren kommer snart


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas