Movement Camp Porto Myrina - powered by Playitas

En uge i bevægelsens tegn under varme himmelstrøg.

Det har jeg aldrig prøvet før så det kan jeg helt sikkert!

- Pippi Langstrømpe


Om træningen 

Vi skal lave Yoga i skyggen for den bagende sol, med en varm brise og med udsigt over havet, løbe og sprinte på stranden, lære at bevæge os elegant og effektivt over forhindringer i miljøet udforske havet under overfladen, kæmpe for sjov og blive kompetente i at løfte og balancere os selv og tunge ting. Desuden skal vi udforske det nærområdet med blandt andet trail og SUP board på vandet. Det bliver en uge med fuld smæk på læring, mestring og inspiration, med både hård træning, tid til refleksion og samtaler omkring bevægelsespraksis, træning, livsstil og meget andet, og meget mere.

På denne træningscamp dykker du ned i forskellige aspekter af bevægelsestræning og oplever:

 • Hvor fed følelsen af at mestre noget nyt er
 • Hvor fantastisk ville det være at kunne lege sig i form? 
 • Sammen med os kan du opleve hvordan seriøs leg og oplevelsesbaseret træning får dig i form og til at opdage nye måder at bruge og bevæge din krop på. 
 • Først mestrer du grundfærdighederne under kontrollerede forhold for senere at slippe kreativiteten løs under mere kaotiske og frie rammer. 
 • Oplev hvordan det kan føles at være stærk og smidig på samme tid. 
 • Sammen med gruppen skal vi bruge og udfordre vores styrke og smidighed i forskellige kontekster, situationer og miljøer.

Vi skal lave Yoga i skyggen for den bagende sol, med en varm brise og med udsigt over havet,  løbe og sprinte på stranden, lære at bevæge os elegant og effektivt over forhindringer i miljøet, udforske havet under overfladen, kæmpe for sjov og blive kompetente i at løfte og balancere os selv og tunge ting. Desuden skal vi udforske det omkringliggende nærområde med bla. trailløb og stand up paddle. Det bliver en uge med fuld smæk på læring, mestring og inspiration, med både hård træning, tid til  refleksion og samtaler omkring bevægelsespraksis, træning, livsstil og meget andet, og meget mere.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Du tilmelder dig denne spændende aktive rejse ved at trykke på den blå knap ”tilmeld rejsen”. Herefter udfylder du en formular og du vil modtage din bookingoplysninger 2-3 hverdage herefter. Rejsen inkluderer fly, bagage, mad ombord på flyet, transfer, boende i delt dobbeltværelse og alt træning på programmet. Desuden oplevelsen af et af vores absolut bedste sportshoteller, Sivota Retreat - powered by Playitas. 

Holdbeskrivelser

Strala yoga BASICS

Strala er en yogaform såvel som et bevægelsessystem, der har til formål at give dig mere lethed og frihed i din måde at bevæge dig på både fysisk og mentalt. Fokus ligger bevægelsen frem for stillingen, og vi bruger forbindelsen mellem åndedræt og krop til at skabe en følelse af flow. Det er en meget flydende, legende og undersøgende yogaform, hvor du indenfor nogle simple rammer og flow-sekvenser kan udforske din egen måde at bevæge dig på. Der vil være fokus på letgenkendelige stillinger og bevægelser, så du kan koble hovedet fra, føle dig frem og glide ind i rytmen.

Grundlæggende gymnastik og ruller

Vi arbejder med kropslig og rummelig forståelse når vi dykker ned i grundfærdigheder som at

kravle, krybe, trille, rulle, hænge, springe og hoppe mv.

Det kommer til at handle om at styre din egen krop igennem rummet, når verden lige pludselig vender på siden, hovedet eller drejer rundt Vi sørger for at du kommer bedst muligt og sikkert igennem, og lærer noget nyt om din krop undervejs.

Terrænløb

Når vi løber terrænløb, indgår der i højere grad elementer af uforudsigelighed, end når vi løber på en lige, asfalteret vej. Det betyder, at vi skal være skarpe på retningsskift, hvordan vi absorberer stødet fra landingen, vores evne til at orientere os i landskabet m.m. På terrænløbsturene er det en god blanding af cardiovaskulær træning og det at komme ud at opleve landskabet både visuelt og kropsligt

Håndstandstræning

Denne praksis tiltrækker utroligt mange mennesker, og vi vil gerne give dig en masse redskaber til at komme godt igang eller blot blive bedre hvis du allerede står på hænder.

Vi starter med en opvarmningsrutine der både styrker og mobiliserer de led vi bruger mest, og

arbejder os videre over i sikre op- og nedgange inden vi slutter af med at finpudse balancen og en lille gymnastisk workout til sidst

SUP intro

Vi skal ud på havet og opbygge nogle færdigheder på Stand Up Paddle (SUP) boards. Gennemgår sikkerheden og begiver os ud på en lille tur langs kysten. Vi sørger for at alle er med og har de de fornødne færdigheder til at følge med gruppen.

Gymnastisk Styrketræning

Gymnastisk styrketræning handler om at mestre sin egen krop gennem styrke, kontrol og

fleksibilitet. Vi gennemgår progressioner og læringstrin for forskellige øvelser, og gennemfører et træningspas sammen.

Samtale & Refleksion

Samtale og refleksion omkring bevægelsestræning, idealer, filosofi og implementering i en travl hverdag.

Strala yoga STRONG

Strala er en yogaform såvel som et bevægelsessystem, der har til formål at give dig mere lethed og frihed i din måde at bevæge dig på både fysisk og mentalt. Fokus ligger bevægelsen frem for stillingen, og vi bruger forbindelsen mellem åndedræt og krop til at skabe en følelse af flow. Det er en meget flydende, legende og undersøgende yogaform, hvor du indenfor nogle simple rammer og flow-sekvenser kan udforske din egen måde at bevæge dig på. På denne time fokuserer vi på at opbygge styrke, stabilitet og integritet i bevægelserne gennem kreative og udfordrende flow-sekvenser, så du får sved på panden og måske skal sætte de små grå lidt igang for at finde en overgang fra A til B, som giver mening i din krop.

Playfighting

Kropslig skak

Nøgleord: Spil, fysisk skak, roughhousing, grappling.

Alle dyr indgår i en eller anden form for playfighting eller rough and tumble play. Vi mennesker kæmper og jagter hinanden. Den type leg er med til at opbygge en stærk og robust krop, der er i stand til at reagere og træffe hurtige beslutninger i kaotiske situationer.

I denne workshop vil vi legende dykke ned i vores medfødte menneskelige kamplyst, vi vil kigge på elementer fra selvforsvar ift. at håndtere aggression og voldsomhed, når nogen tager fat i os. Gennem forskellige lege vil du opleve elementer af kamp og det at skulle flytte rundt på et andet

menneske der prøver at gøre det samme med dig. En fysisk form for debattering kan man sige.

Fridykning

Vi trækker ned på stranden og arbejder med vores vejrtrækning og evne til at holde vejret, inden vi bevæger ud i havet og for at kigge på hvad der gemmer sig under overfladen.

I vandet arbejder vi med forskellige typer af bevægelse i og under vandet

HIIT

HIIT (højintens intervaltræning) er for dig, der gerne vil presse dig selv både fysisk og mentalt. Vi arbejder både med egen kropsvægt samt med forskellig slags udstyr, men fællesnævneren er, at det bliver hårdt og kort. De gentagne sekvenser af korte intervaller efterfulgt af hvile er designet til, at du kan arbejde tæt på maksimal intensitet og få fuldt udbytte af din træning og nyde godt af en høj efterforbrænding. Øvelserne i intervallerne vil være komplekse, så de involverer mange muskelgrupper på én gang og samtidig udfordrer dig på koordination, hurtighed og eksplosivitet

Kettlebelltræning

På vores kettlebellhold vil vi bruge den populære jernkugle til at arbejde med styrke, koordination. kondition, mobilitet, bevægelsesfrihed m.m. En kettlebell er nemlig et super alsidigt redskab,der åbner op for flere forskellige slags træningspas. Du vil blive klædt på til at mestre de mest klassike kettlebelløvelser men også få mulighed for at lege og udfordre dig selv med øvelser,som er mere komplekse.

Parkour

Parkour er for alle der ønsker at bevæge sig bedre igennem verden. Det er en praksis der

involverer en del hop, spring, klatring, løb og ruller.

På denne workshop vil du blive introduceret til parkour på en måde der gør det tilgængeligt for alle uanset alder, skader og lignende.

Kaste- og gribefærdigheder

På denne workshop skal vi lege med det at kaste og gribe forskellige objekter fra forskellige

positioner både stationært og dynamisk. Vi skal arbejde med simpel hånd-øje-koordination og forstå hvordan vi kan styre elementer som hastighed og vinkel, når vi kaster et objekt. Du vil blive udfordret på din koordination, præcision, balance, reaktionstid og mobilitet alt imens du får arbejdet pulsen op.

Adapt & React

Denne workshop handler om at tilpasse sig og reagere hensigtsmæssigt i et kaotisk miljø. Gennem forskellige lege designet til at presse os ind i den nærmeste udviklingszone, udforsker vi hvordan leg og spil kan bruges til at forbedre vores fysiske såvel som kognitive kapacitet

Natural Movement - Kreativitet og Miljø

Vi skal ud at bevæge os i et spændende konstant foranderligt miljø, hvor der både stilles krav til din styrke, mobilitet, adræthed, balance, præcision, udholdenhed, koordination og evne til at træffe beslutninger imens du bevæger dig.

Det bliver både sjovt og fysisk krævende.

Info om ugen

8.998,- pr. person i delt dobbeltværelse

Dato & hotel:

 Dette indgår:   

 • Charterfly
 • Bagage og håndbagage
 • Mad ombord
 • Lufthavnstransfer
 • Boende i delt dobbeltværelse*
 • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
 • Hotel & træningsresort i topklasse
 • Alt træning med Morten og Christine

*Rejser du alene betales der enkeltværelsestillæg på 2.800,- pr. person

Prisen er for standard dobbeltværelser. Der kan tilkøbes superior værelser med havudsigt for +500,- pr. person

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Morten er Master of Science in Physical Education & Health, har uddannet Personlige Trænere og Fitnessinstruktører i mange år, har den højeste europæiske fitness certificering mulig og var med til i sin tid at starte CrossFit miljøet op i Odense i 2009 som træner. Han er meget passioneret omkring sundhed og fysisk træning og det at inspirere andre til at udforske bevægelse. Du kan primært finde ham udendørs i København hvor han laver Personlig Træning inspireret af bl.a.

Natural Movement, Gymnastik, Parkour, Movement Culture og CrossFit. Morten desuden bidt af Brazilian Jiu Jitsu, og man finder ham tit på måtten igang med at spille kropslig skak.

Se mere om Morten på instagram @morten_vinther

Christine er BSc i Global Nutrition and Health, kogebogsforfatter, holistisk sundhedscoach, personlig træner, yogalærer og bevægelsesnørd. Siden 2012 har hun undervist i mange forskellige trænings- og bevægelsesformer med ambitionen om at give folk deres bevægelsesglæde og frihed i egen krop tilbage, så de kan leve et gladere, stærkere og mere aktivt liv.

Se mere om Christine på instagram @christinebonde


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas