Motivation- og træningsboost - Bevæg dig og få en god følelse!

Velkommen til en skøn træningsuge fyldt med glæde, energi og teamwork. Træningen vil være en blanding af forskellige træningspas, hvor vi har fokus på bevægelsesforståelse og bevægelsesglæde. Træningen passer til alle, både veltrænede og begyndere.


Holdbeskrivelser

Kettlebell - En træning med 100% rene kettlebell øvelser. Vi kører en blanding af styrke, teknologi og udholdenhed for at opnå en optimal kombination!

WOD: Workout Of the Day - En udfordrende, varieret og sjov træningstime, hvor vi træner både styrke og kondition. Vi arbejder både individuelt og i par. I timen indgår desuden øvelser hvor der skal bruges forskelligt udstyr.

Mobilitet & Stabilitet – Vi træner kroppens bevægelighed og smidighed. Alle tager udgangspunkt i deres egne evner og krop. Målet er at vi øger vores kropsbevidsthed, for derefter at kunne udvikle andre fysiske evner som styrke, hurtighed og udholdenhed.

Core - En træning hvor der er fokus på mave og ryg.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle periode. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forud tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Træningen passer til alle, både veltrænede og begyndere. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Dato og hotel: 

1.-8. august 2023, La Pared – powered by Playitas 

Prisen inkluderer:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør
  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

Se alle træningsuger og gæstetræninger her


Om Allis Gustafsson


Allis Gustafsson er uddannet adfærdsforsker og har en stor interesse både indenfor menneskers mentale og indre sundhed, men også for den ydre sundhed. Til hverdag arbejder Allis med unge og mental sundhed. Allis har tidligere arbejdet på Apollos hoteller på Gran Canaria og Kreta. Allis’ træning vil have fokus på glæde, både bådevægelsesglæde og glæden for dét at træne.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas