Løbeuge

La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

ULTRA SUCCESSEN ER TILBAGE! Vær med og løb lidt længere, lidt bedre og kom med og få det lidt sjovere. At løbe lange distancer er hverdag for mange løbere. At kunne løbe ultradistance (længere end et maraton) åbner døre til en helt ny verden af ​​udfordringer og muligheder. I løbet af ugen lærer du hvordan du træner inden et ultraløb, og hvordan ultraløberens mentale træning ser ud. Sammen med ultralegende- og anekdotemaskinen Rune Larsson, løberen og eventyreren Mia Thomsen.


Om ugen

Tag med os på en ultrafokuseret løbsuge på vores hyggelige Apollo Sports Hotel - La Pared – powered by Playitas. Uanset om du er en erfaren ultraløber eller aldrig har løbet ultradistancer før, er du hjertelig velkommen på vores løberuge. Hotellet ligger smukt ved havet og bjergene, med klitterne mod syd. Her kan du finde lange og gode løbe distancer mod øst og mod bjergene i nord.

I løbet af ugen tilbyder vi et spændende og varieret program bestående af træning og foredrag. Ugens højdepunkt bliver det længste pas på over 60 km, hvor vi løber til Playitas Resort og får frokost og energiopfyldning, for derefter at løbe tilbage til Playitas. For alt i verden, glem ikke dit kamera, fordi dette vil klart være en oplevelse som skal deles, måske på Instagram? Vi vil komme til at teste forskellige øvelser, som der er specifikke for ultraløbere. I løbet af ugen løber vi også et vejløst langpas på omkring 30 km i det eksotiske landskab.

 

Vi garanterer en uge med masser af grin, ny viden og god træning sammen med andre glade deltagere. Vores distancepas vil hovedsageligt bestå af at gå på grusveje og stier, i et smukt og dramatisk vulkansk miljø. Forbered dig på magiske løbemiljøer, betagende udsigter og fantastiske omgivelser.

Ugens hovedleder er en af ​​Sveriges ultraløbs absolut største profiler - Rune Larsson. Sammen med ultra- og langdistanceløberen, Mia Thomsen og den danske dygtige løber Kristina Schou Madsen. Tilsammen udgør de en erfaren og dygtig ledertrio.

Løbeugen foregår på Fuerteventura – en ø som byder på vidunderlige strande og et dramatisk vulkanlandskab. Klimaet er solrigt og tørt, men varmen er aldrig uudholdelig, og der er altid forfriskende vinde, som garanterer fantastiske løbeoplevelser.

Pris: 9.498, -

Dato:
6. – 13. nov 2023

Afrejselufthavn: København, Billund

Hotel: La Pared – powered by Playitas

Inkluderet i prisen:

 • Fly tur/retur
 • Transfer til/fra hotel
 • Mad ombord på flyet
 • Bagage
 • Boende i delt dobbeltværelse
 • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • Alt løbetræning ifølge programmet

*Enkeltværelsestillæg 2.500, -

BOOK

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Program

Programmer for ugerne vil blive præsenteret her inden længe.


Hvem kan deltage?

Vores fokus i løbet af ugen er at samle afstand og at være i bevægelse, hvilket vi gør i et roligt tempo. Alle kan følge med. Hvis vi har brug for det, deler vi os i to grupper, og ingen er alene. Vi går ofte op ad bakke. Der bliver ingen hurtige distancer eller intervaller i løbet af ugen. Kan du løbe en kilometer? Ja, så kan du faktisk sagtens følge med på denne træningsuge.

Den ultralange træning er for alle og vi garanterer for at det bliver et eventyr. Der er masser af tid og muligheder for at køre dine egne træningspas og dyrke egne løbe vaner i f.eks. et hurtigere tempo, imellem de lederstyrede planlagte træningspas.


Godt at medbringe

 • Solcreme med høj faktor
 • Løbe solbriller eller kasket
 • Væskedepot i form af væskebælte eller en væskerygsæk
 • Proteinbarer eller andet energidepot
 • Vaseline, plaster, eller sportstape til at forhindre skrammer
 • Kamera

Om instruktørerne

Rune Larsson løb sit første maraton da han var bare 16 år gammel, men det var de lidt længere distancer, der trak mest i ham. Hans trackrecord inkluderer en roning over Atlanten og en løbetur på tværs af hele USA. Derudover har han tre sejre i Spartathlon - et 24,6 km langt ultraløb, hvor kun en tredjedel af alle startende når i mål, i løbet af den maksimale tid på 36 timer. Runes træningsfilosofi er, at det skal være sjovt at løbe, og at du skal træne på en sådan måde, at du altid glæder dig til næste session.

Maria Thomsen besluttede at tage kontrol over sit eget helbred, tabe sig og stoppe med at ryge. Den ene udfordring afløste herefter den anden. Da marathon-distancen ikke var nok, tilføjede hun endnu en distance. Maria vil hellere løbe langt end hurtigt. I sin søgen efter at bygge en evighedsmaskine op, bruger hun træning, positiv energi og mad til at hjælpe hende. Mia løb i sommeren 2021 Sveriges længste løb, Trans Sweden (54,5 km). Hun er desuden også den eneste svensker, som der kom i mål i Marathon des Sables Peru, 250 kilometer. I sin fritid træner Maria løbere på forskellige distancer og blogger under navnet Marathonmi.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas