LES MILLS TRAINING CAMP

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

NYHED! Tag med Les Mills til den ægte græske ø Limnos og en uge med træningstimer i absolut verdensklasse.
Nogle af verdens bedste gruppe fitnessinstruktører venter her med de allernyeste udgivelser om dine yndlingshold. På vores sportshotel Porto Myrina - powered by Playitas vil vi skabe livslange minder med ligesindede mennesker, der deler passionen for sundhed og velvære.


Om rejsen

I maj møder vi foråret med LES MILLS på øen Limnos i Grækenland. Hotellet har en førsteklasses beliggenhed ved havet i grønne omgivelser kun en kort gåtur fra havnebyen Myrina.

På denne rejse har vi stjernerne med os, du ser på Les Mills gruppetræningsbaner rundt om i verden. Her har du mulighed for at tage del i en god og blandet pose af dine yndlingskoncepter, i et utroligt miljø og med havet som baggrund. Hvad med en uge fyldt med favoritterne BODYJAM og BODY COMBAT, vores nye koncepter LES MILLS SHAPE & LES MILLS DANCE, og selvfølgelig klassikere som BODYPUMP og BODYBALANCE?

I løbet af ugen nyder vi alt, hvad en ferie til Grækenland bør indeholde. Veltilberedt, sund græsk mad, træning af høj kvalitet, tid til restitution i liggestolen mellem træningspas og muligheden for at opdage Limnos uimodståelige charme.

Hver dag kan du vælge mellem en række klasser, og om aftenen spiser vi fælles middag i hotellets restaurant. Så fyld din taske med træningstøj, og gør dig klar til en uge fyldt til randen med inspiration og skønt fællesskab.


Er du LES MILLS instruktør?

Som LES MILLS instruktør kan du regne træningsturen som en kvartalsuddannelse, da vi kører de allernyeste udgivelser.
Glem ikke at angive i bookingformularen, om du vil gennemføre rejsen som din kvartalsvise træning.


Holdbeskrivelser & program

Foreløbigt program præsenteres her om kort tid! Komplet program modtaget 2 uger før afrejse.


Hvem kan deltage?

Det bedste ved denne tur er, at alle kan deltage! Kom lige som du er. Kan du lide at træne og vil du starte sommeren i solen med et smil på læben? Så er dette turen for dig!
Turen passer for alle, uanset niveau og tidligere træningsvaner. Her samles erfarne instruktører såvel som dem, der lige har fundet vej til fitnesscentret og deltaget i deres første gruppetræningssession.

Info om ugen

Pris från: Pris fra 11.498,-

Dato: 12.-19. maj 2024

Hotel: Porto Myrina – powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:  

  • Fly tur/retur
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Fælles bolig i dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad og middag)
  • Træning og aktiviteter efter program
  • Topklasse hoteller og træningsfaciliteter

Fullbokad

*Enkeltværelsestillæg 3.000,- 

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktørene


 

Simon Nilsson arbejder som træner, oplægsholder og bedømmer for Les Mills Nordic og har været instruktør/coach i 14+ år. Han har også arbejdet som gruppetræningskoordinator i over 10 år. I sommeren 2023 præsenterede Simon ved Masterclass-optagelsen af ​​BODYATTACK 122 under Les Mills Live i Los Angeles!

Billy Magg arbejder som international træner og oplægsholder for Les Mills og har over 10 års erfaring som instruktør. Han præsenterer ved forskellige arrangementer verden over og har deltaget i adskillige masterclass-videoer i det seneste år. Han elsker den følelse og fællesskab, man får af at træne med andre og være ét med musikken. Kom og oplev energien!

Claudia de la Mau er en af ​​Les Mills Master Trainers & Presenters. I 11 år har hun fuldstændig ejet gruppetræningsscenen og coachet tusindvis af mennesker gennem energiske, intense klasser som BodyCombat, BodyJam og Sh'Bam, men også rolige og afslappende klasser som Body Balance.
Det absolut bedste, hun ved, er at gøre folk glade gennem musik og bevægelse, og det lover vi, at du vil mærke, når du deltager i hendes træningspas.
Dans er hendes absolutte ekspertise, og noget hun har dedikeret hele sit liv til. Når Claudia med al sin erfaring som en af ​​verdens bedste gruppetræningsinstruktører indtager scenen på vores sportshoteller – lover vi, at energien på hotellet vil forvandle sig til noget sjældent set.

 

Hanna Lundh arbejder som træner og international oplægsholder for Les Mills Nordic hvor hun blandt andet repræsenterer BODYJAM, BODYCOMBAT, BODYBALANCE og GRIT. For Hanna handler gruppetræning om at skabe minder, føle at man lærer og dele glæden ved bevægelse sammen. Stort hjerte, hårdt arbejde og let at grine er noget, du kan forvente af hende

Eerika Bui er en af ​​vores finske Les Mills Master Trainers i mange år, hendes programmer er RPM og SPRINT.
Hun elsker at motivere mennesker og gør det ved at udfordre sig selv, hver gang hun underviser. Gruppetræning er Eerikas største passion, for så får hun en chance for at træne sammen med mennesker, der deler hendes passion. Eerika underviser sine klasser med stor kærlighed og glæde.

Elin Hellström kommer fra Visby, Gotland. Har arbejdet med gruppetræning i næsten 20 år og elsker det stadig lige så højt. Siden 2012 har Elin arbejdet for Les Mills Nordic som træner og oplægsholder. Hun har også arbejdet som danser og personlig træner, men gruppetræning har altid været der som en naturlig del. Uanset træning eller færdighedsniveau bringer gruppetræning os sammen. Vi mister os selv i nuet og giver vores krop styrke, energi og glæde!

Fanny Åhlund er træner for Les Mills Nordic. For hende er den bedste træning den, du får lavet sammen med andre! Den, hvor vi får spredt og deler energi og bliver inspireret af hinanden til at gøre det lille ekstra eller prøve noget nyt.
I løbet af denne uge er hendes fokus på at få deltagerne til at grine, svede og skabe gode minder sammen.


Om hotellet


 

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas