HYROX

Playitas Resort, Fuerteventura

Start sommeren med en træningsrejse for alle niveauer sammen med HYROX! Tag med os på Playitas Resort til en uge fyldt til randen med træning, sol og svømning, god mad og hyggeligt samvær!


Om ugen

I slutningen af juni tager vi til Fuerteventura for at starte sommeren på et af Europas største sports-hoteller, Playitas Resort. Hotellet ligger lige ud til sandstranden, og det store udvalg af sportsgrene gør det perfekt til vores første HYROX-tur!

Ugen vil være fyldt med skønne træningssessioner, der passer både til dig, der rejser alene, og til familier med store børn, her kan alle være med! Træningen vil være en blanding af styrketræning, højintensiv træning, løb og selvfølgelig HYROX-inspireret træning! Det bedste ved alle timerne er, at de bliver tilpasset, så hele familien kan deltage og træne sammen - og at der altid er noget at lave for alle aldre og niveauer.

Uanset om du har konkurreret i HYROX, er nybegynder og lige har fundet sporten - så er vi sikre på, at du vil komme hjem fra Fuerteventura med ekstra motivation, et smil på læben og nye bekendtskaber.


Program

Det fulde program er tilgængeligt 2 uger før afrejse.

*Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tider.


Hvem kan deltage?

På denne rejse kan alle være med, uanset alder eller træningserfaring.

Vores trænere vil tilpasse træningen, så alle får mest muligt ud af den, uanset om dit mål er at udvikle dig inden for træning og HYROX eller have en aktiv træningstur med venner og familie.


 

 

Information om ugen

Priser fra: 9.998,-

Pris for børn under 11 år: 3.198,-

Dato: 25. juni – 2. juli 2024

Hotel: Playitas Resort, Fuertventura

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:                                              

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold på delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad& middag)
  • Træning og aktiviteter i henhold til programmet
  • Hotel-og træningsfaciliteter i topklasse

* Enkeltværelsestillæg på 2.400,-

Book rejsen her

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


Alexandra Järgen

Alexandra driver 2 fitnesscentre i Stockholm, holder coachingkurser og løbeklasser og har en baggrund i Ironman-konkurrencer. Hun vil lede intervallerne med høj intensitet.

Jonna Jansdotter Svensson

Jonna repræsenterer og arbejder for HYROX og har stor erfaring som personlig træner, kostvejleder, løbe- og livsstilscoach, både med specifikt sportsfokus og for motionister. Hun arbejder også delvist med at uddanne gruppetræningsinstruktører for at give sikre værktøjer til at sprede glæden ved motion. Jonnas mål er at guide folk til personlig træning, der giver glæde, for at skabe en bæredygtig rutine for bevægelse. Med mange timer i fodboldskoene og på løbestierne ønsker hun at inspirere andre, som måske ikke har haft et hold eller en naturlig kontekst at træne i, til at føle sig trygge, set og stærke.


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas