Holly Padel Camp

Oplev en unik padelrejse med Holly Sport til det skønne Porto Myrina – Europas ultimative destinationer for træning, velvære og ren padelglæde. Vi inviterer dig til en rejse, der udelukkende handler om at dyrke padel og fordybe dig i denne fantastiske sport.


Om ugen

Vi har sammensat et intensivt program, hvor vi spiller padel 4 timer om dagen. Disse timer inkluderer træning, kampe og små, hyggelige turneringer, der vil udfordre dig og gøre din oplevelse endnu mere mindeværdig.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse


Hvem kan deltage?

Vores padelrejse henvender sig til alle, uanset om du er nybegynder eller en erfaren motionist. Vi lægger vægt på social træning, hvor der er mulighed for individuel træning efter behov. Vores primære fokus er at simulere kampsituationer, så du kan forfine dine placeringer og tekniske færdigheder. Hvis du rejser alene, er denne tur en glimrende mulighed for at møde andre med samme passion for padel som dig.

Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet.


Program

Vi har sammensat et intensivt program, hvor vi spiller padel 4 timer om dagen. Disse timer inkluderer træning, kampe og små, hyggelige turneringer, der vil udfordre dig og gøre din oplevelse endnu mere mindeværdig.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse.

 

Se programmet her.

Pris fra 11.198,-

Dato & hotel:
1.-8. sept. 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København

Inkluderet i rejsen:

  • Fly t.ur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed
  • Måltider : Halvpension (morgenmad og middag)
  • Træning med instruktør ifølge program med Holly padel camp
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse 

*Enkeltværelsestillæg Porto Myrina - powered by Playitas 2.600,- 

Book 1.-8. sept. 2024 2024

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk 


Om instruktørerne

Om Holly Sports

Info kommer


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas