Girl Power Camp med Christine & Laura

Sivota Retreat - powered by Playitas, Sivota

Det er tid til at investere i DIG. Giv dig selv en uge med høj energi, solskin, sjove udfordringer, sved på panden, ro i sindet og masser af personlig udvikling i det græske Caribien, når Christine & Laura tager dig med på en rejse du sent vil glemme. Rejsen er skabt til dig, der drømmer om at investere i dit velvære og genopdage dit potentiale, mens du nyder solen, indre balance og en styrke der vokser.


Om træningsugen

Girl Power Camp er ikke kun en rejse og et retreat - det er en dybdegående oplevelse skabt til dig, der ønsker en tur med nydelse og selvforkælelse under varme himmelstrøg og samtidig søger noget, der både udfordrer krop og sind, så kufferten er fuld af minder og redskaber, når du rejser hjem igen.


Holdbeskrivelser

Forestil dig dette: Væk kroppen med morgenyoga og indre ro, sæt dig til bords og nyd et nærende måltid, og mærk din krop blive fyldt med energi når den bliver udfordret med eteksklusivt træningsprogram, der strækker dine grænser og styrker din krop. Alt sammen i selskab med en gruppe af ligesindede kvinder, der - ligesom dig - er sultne på livet. Du vil udforske skjulte paradisiske steder på smukke Sivota, men også i dig selv og på den måde opdage den styrke, du ikke vidste, du havde.

Bevægelse af krop og sind: Vores daglige træningssessioner og workshops er alsidige (alt fra yoga til vægtløftning til vandakrobatik) og designet med leg, kreativitet og funktionalitet i højsædet. Hver dag bringer en ny udfordring med op til 4 aktiviteter, så du kan udforske grænserne for din krop og sind på en støttende og opmuntrende måde med rig mulighed for at tage et hvil i solen, en dukkert i havet eller en gåtur i området, når du har lyst.

Fordybelse og kropslig udfoldelse: Vi skal flyde igennem forskellige yogaformer, meditere og skabe forbindelse til os selv, udfordre vores krop med både kreative og udfordrende træningsformer. Gennem fordybelse, refleksion og bevægelse bliver du inviteret ind i en verden med fokus på dit velvære, styrken ved at være en del af et fællesskab og den personlige transformation, som dette giver dig.


Ugeprogram

Hver dag vil byde på op til 4 forskellige aktiviteter/sessioner af forskellige varighed og indhold. Et mere detaljeret program for ugen vises her, når vi nærmer os afrejsedatoen. Du vil i øvrigt blive medlem af en lukket gruppe, hvor vi deler tips og tricks, forslag til hvad du skal pakke i kufferten og meget mere.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program oplyses 2 uger før afrejse.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og du kan sagtens rejse alene, da du hurtigt vil blive en del af fællesskabet. Følg med på en træningsrejse medet fuldspækket program og deltag så meget du vil. Alle kan deltage i de forskellige træninger og workshops uanset niveau erfaring. Fra 15 år.

Information om ugen

Pris: fra 12.000,- 

Dato: 10.- 17. juni 2024

Afrejselufthavn: København 

Hotel: Sivota Retreat - powered by Playitas

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse/lejlighed på Sivota Retreat
  • Måltider: Halvpension (Morgenmads- og middagsbuffet)
  • Træning med instruktør ifølge program med Christine og Laura
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse

*Enkeltværelsestillæg 3.000,-

Book

Kontakt: Sports@apollorejser.dk

Om instruktørerne og hotellet


Christine Bonde er BSc i Global Nutrition and Health, coach, personlig træner, yogalærer og bevægelsesnørd. Siden 2012 har hun undervist i mange forskellige trænings- og bevægelsesformer med ambitionen om at give folk deres bevægelsesglæde og frihed i egen krop tilbage, så de kan leve et gladere, stærkere og mere aktivt liv både fysisk og mentalt. Hun bruger bevægelsesbaseret træning til at facilitere og kultivere personlig udvikling og mental robusthed ved at inkorporere elementer af leg, kreativitet, refleksion og brobygning mellem det du træner og det du ønsker i dit liv. At (kunne) træne er et privilegium. Noget du får lov til. Sæt pris på det, og se tingene ændre sig. Lær mere om Christine på Instagram @Christinebonde

 

 

Laura Lange bor til daglig i Grækenland og arbejder på distancen som yogalærer, freelancejurist og online entreprenør. Hun kommer fra et liv i overhalingsbanen og har i flere år arbejdet som jurist og advokat på de store kontorer i København. Laura har sideløbende undervist adskillige ambitiøse yoga elever i, hvordan de kan bruge bevægelse, meditation og vejrtrækningsøvelser til at øge deres energiniveau og få det bedre i krop og sind mens de kravler op ad karrierestigen på en måde der føles rigtig for dem. Hun er en nysgerrig, energisk og humoristisk person af natur, og det skinner som regel igennem, når hun underviser i yoga. Her gør hun meget ud af, at der skal være plads til at deltagerne får tid til at reflektere, uden at det bliver for spirituelt eller regelret. Lær mere om Laura via Instagram @manipurabylaura

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas