Funktionel træning for alle med Line & Jakob

Selvom træning kan være hårdt og udfordrende, så er det vigtigt at det samtidig er sjovt. I denne uge kan du forvente sjov og motiverende træning, uanset hvilket træningsniveau du er på. Selv hvis man ikke har prøvet funktionel træning, vægtløftning eller styrketræning før, så er vores fornemmeste opgave at give dig en god, sjov og lærerig oplevelse.

Hvis du derimod har erfaring så er det en uge, hvor du kan forvente at blive udfordret, få optimeret din teknik samt øge dine kompetencer - så du dermed kan blive endnu bedre. Vi garanterer udfordrende, sjove og inspirerende træninger med dig i fokus - vi kommer med højt humør og glæder os til at give dig gode oplevelser og sved på panden!


Holdbeskrivelser

WOD – Fokus på funktionel træning, hvor hele kroppen er i gang og bliver brugt. Det vil ofte være en blanding af styrke/vægtløftning, konditionstræning og gymnastiske elementer. Det overordnede formål med dette hold er, at give en god og alsidig træning af hele kroppen, samtidig med at det skal være sjovt, og pulsen bliver presset i vejret.

CARDIO (ENDURANCE/HIIT) – Fokus på at forbedre din kondition. Det vil ofte bestå af udholdenhedstræning og/eller intervaltræning med højintenst arbejde samt en blanding af begge dele. På dette hold kan du forvente at pulsen kommer højt op og/eller træninger hvor en moderat høj puls skal opretholdes over længere tid.

STRENGTH - Fokus på at blive stærkere. Der vil på holdet særligt være et fokus på de klassiske styrkeøvelser: squat, dødløft og pres, dertilhørende assisterende øvelser, som alle har til formål at vi skal blive stærkere. På dette hold kan du forvente styrketræning for både over- og underkrop, men uden at der er et specifikt formål om at pulsen bliver presset i vejret. 

WEIGHTLIFTING - Fokus på de to klassiske olympiske løft; Snatch (dansk: træk) og Clean & Jerk (dansk: stød). Holdet vil have et særligt fokus på de basale tekniske færdigheder inden for de to løft, hvilket er altafgørende for at kunne løfte mange kilo. Derudover vil der selvfølgelig også være mulighed for at få vægte på, og løfte lidt tungere. Holdet er for ALLE uanset niveau, hvor man som nybegynder vil lære nogle helt basale færdigheder, og hvor man som mere øvet vil få finpudset og optimeret ens teknik og blive endnu bedre. 

MOBILITY - Til dig, som ønsker at blive mere smidig eller/og øge din bevægelighed, hvilke ofte kan sætte en begrænsning i sport. Holdet har fokus på udstræk, kropsbevidsthed og åndedrætsøvelser. Dette er et godt supplement til den daglige træning, uden at det skal blive en YOGA time. 


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Information om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

25. jun-2. jul 2023, Levante - powered by Playitas

20.-27. aug 2023, Porto Myrina - powered by Playitas

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Line & Jakob
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Levante - powered by Playitas

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk

 

 


Om instruktørerne


 

Line Gude Se mere om Line og følg med på Instagram: @linegude

Om Line Gude

’Jeg elsker den aktive livsstil med træning og bevægelse. Det har altid været en naturlig del af min hverdag af være i bevægelse og dyrke sport. Til dagligt studerer jeg til fysioterapeut i Århus, hvor jeg har ét år tilbage inden jeg er færdiguddannet. Derudover løfter jeg for det danske landshold i vægtløftning, hvor jeg i dag bl.a. er indehaver af flere danske rekorder, er Danmarks- og Nordiskmester 2021 samt deltager til både Europa- og Verdensmesterskaberne. Derudover har jeg flere års erfaring inden for undervisning i både CrossFit og Vægtløftning - både ved seminar, holdtræning og personlig træning. 

Jeg er som person glad og udadvendt - og så elsker jeg at dele min viden og hjælpe andre. Jeg sætter stor pris på at være med til at skabe et fællesskab omkring sport og træning, hvor alle kan være med uanset niveau. Derudover så skal træning være sjovt og ambitiøst på samme tid, og det vægter jeg højt i min undervisning. Jeg glæder mig til at træne med dig!’

Jakob Frandsen Se mere om Jakob og følg med på Instagram: @jakobfrandsendk

Om Jakob Frandsen

’Sport og træning har altid været en stor del af mit liv. Siden jeg var helt lille, har jeg dyrket mange forskellige sportsgrene. Alt lige fra håndbold, fodbold, badminton til bordtennis og skydning. De sidste mange år har det dog været styrketræning og specifikt funktionel træning/CrossFit, som har haft min interesse. Til dagligt læser jeg en kandidat i Idrætsvidenskab på Aarhus Universitet, hvor forskning inden for netop sport og træning er omdrejningspunktet. Træning er som nævnt en stor del af min hverdag, og det afspejles meget godt i min fritid også. Udover studie, har jeg igennem de sidste 5 år arbejdet som fysisk træner for et 1. divisionhåndboldhold, og så underviser jeg til dagligt i CrossFit, for både begyndere og øvende. Det er alt lige fra gymnastik og kondition til vægtløftning.  

Det er vigtigt for mig, at træningen skal være sjovt og underholdende selvom vi har det hårdt eller prøver at lære noget nyt. Med udgangspunkt i hver enkelt person og at vi er hvert vores sted, kan og skal træningen tilpasses så alle får noget ud af det. -


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas