Fodboldcamp

med Svenska Fotbollsakademin

Fodboldlejren er arrangeret af Det Svenske Fodboldakademi – som har over 15 års erfaring med at arrangere fodboldlejre for børn og unge både i Sverige og i udlandet.

Programmet i løbet af ugen er baseret på det svenske fodboldakademis koncept for spillertræning og er specielt udviklet til spillere fra 9-12 år, født fra 2011-2014. Træningen ledes af dygtige og erfarne trænere fra det svenske fodboldakademi og spillerne trænes i teknik og taktiske færdigheder, der er raffineret i og til spillet. Uddannelsen er baseret på Skills & Play konceptet – et koncept udviklet af Sveriges dygtigste og mest erfarne børne- og ungdomstrænere.


Hvem kan deltage

 • Dit niveau er ikke afgørende, da fokus er på individuelle færdigheder men med gruppetræning
 • Du er født i 2012-2015
 • Du har en reservation på det relevante hotel sammen med dine forældre eller anden medrejsende værge
 • Du skal have spillet fodbold i noget tid og have en stor interesse for sporten og lyst til at udvikle dig

Instruktører fra Det Svenske Fodboldakademi (SvFA)

Ugerne ledes af professionelle trænere fra SvFA, Svenske Fodbold Akademi.

Lederne vil blive præsenteret her på siden inden længe.


Pris og tilmelding

 • Tilmelding og deltagelse i lejren er 750,- per barn, forudsat at du har en reservation på det nuværende hotel med Apollo. Antallet af pladser er begrænset

 • Tilmeldingen er individuel og åben for dem, der bor på det pågældende hotel

 • Ugen er ikke for grupper, men for deltagende børn som rejser med deres forældre, der bor og træner på det pågældende hotel

 • Ingen forældres tilstedeværelse under træning er nødvendig


Tema og dato

Tema og program kommer snarest.

 

25. juni - 2. juli 2024 Playitas Resort

Med spillernes målskydning i fokus, vil vi træne på alt fra at skabe scoringschancer og gennembrud til forskellige afslutningsteknikker for at skabe en fordel mod målmanden. En uge fyldt med måltræning venter spillerne. Dels i form af teknisk udførelse og teknik, men også taktisk målskydning i forskellige spillesituationer, vinkler, distancer og spilleformer. Vi vil træne afslutningsteknikker, scoringschancer og afslutninger.

Træning mellem 09.00-11.00 hver dag samt enkelte eftermiddagspas.

30. juni - 7. juli 2024 Porto Myrina – powered by Playitas

Med spillernes målskydning i fokus, vil vi træne på alt fra at skabe scoringschancer og gennembrud til forskellige afslutningsteknikker for at skabe en fordel mod målmanden. En uge fyldt med måltræning venter spillerne. Dels i form af teknisk udførelse og teknik, men også taktisk målskydning i forskellige spillesituationer, vinkler, distancer og spilleformer. Vi vil træne afslutningsteknikker, scoringschancer og afslutninger.

Træning mellem 09.00-11.00 hver dag samt enkelte eftermiddagspas.

Pris: fra 750,- 

Dato og hotel:

25. juni - 2. juli 2024, Playitas Resort

30. juni - 7. juli 2024, Porto Myrina - powered by Playitas 

For dig mellem 9-12 år. 

 • Indkluderet i prisen:
 • Instruktørledet træning med det svenske fodboldakademi ifølge programmet
 • 6 træningspas
 • 1,5-2 timers fodboldtræning om dagen
 • Forhåndstilmelding er et krav
 • Afhængig af tilmeldinger, kan vi modtage tilmeldinger på hotellet ved ankomst

 


Udstyr du skal medbringe

 • Flere par shorts, t-shirts og sokker som du kan skifte flere gange i løbet af ugen.

 • Et par fodboldsko, træningssko og skinnebensbeskyttere

 • Kasket og solcreme

   


Om Det Svenske Fodboldakademi

Det svenske fodboldakademi er et uafhængigt fodboldfirma, der tilbyder træning til børn på alle niveauer. Vi afholder lejre/fodboldskoler i alle helligdage og åbner træningsmuligheder for børn fra forskellige klubber på alle niveauer, udlejer trænere til foreninger og uddanner trænere. Vores identitet er fodboldglæde og læring for alle. Vores forretning er kendetegnet ved, at disse to, glæde og læring, følges ad sammen og er forudsætninger for hinanden. Vi står for orden, tryghed, læring og glæde. Gennem tiltalende indpakning, gennemarbejdede koncepter og en tilgang, hvor vi sætter barnets oplevelse i centrum, skaber vi aktiviteter, der er sjove at deltage i – og sjove at se på. Trænerne er uddannet indenfor vores Skills & Play koncept – et koncept udviklet af Sveriges dygtigste og mest erfarne børne- og ungdomstrænere. Vores opgave er at skabe et læringstræningsmiljø, hvor alle børn føler sig trygge og bliver set for deres indsats, uanset forkundskaber.


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas