Body & Mind

Yvonne Peschier

Kom og vær med til en dejlig Body & Mind-uge med vores hollandske gæsteinstruktør Yvonne. Yvonne er en yogaekspert, som vil tage dig gennem klasserne med entusiasme for denne blide træningsform. Uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren yogaudøver, om du ønsker at styrke din krop eller øge din fleksibilitet, er Yvonnes klasser noget for dig!


Holdbeskrivelse

Energi & Styrke er en klasse, hvor du gennem blide øvelser får din krop til at vokse og bliver klar til at sætte din krop i arbejde. Mærk energien strømme gennem solhilsenen, mærk kraften i din krop med en række krigerstillinger.

Afslapning er en yinyogaklasse, hvor fokus er på at afspænde musklerne og stimulere vores bindevæv. Yinyoga er en rolig og meditativ form for yoga, hvor vi holder stillingerne i længere tid.

Yin Yang Yoga er en ideel klasse med bløde stræk, dyb afspænding og kraftfulde stillinger, der får energien til at flyde.


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæstebesøget finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i træningerne.

* Nogle af træningerne med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr i henhold til Playitas' almindelige program.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og indgår i prisen, når du booker en træningsrejse til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel:

9.-16. juni 2024, Levante - powered by Playitas

Afrejse fra:

Stockholm, Gøteborg & København

Dette indgår: 

  • Tæning i løbet af ugen med gæsteinstruktør
  • Hotel og træningscenter i topklasse
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk 

 


Om instruktøren


 

Yvonne er en atlet, der altid er på farten, men som forelskede sig i yoga og specialiserede sig som yogainstruktør. "På måtten kommer du i kontakt med dig selv og mærker, hvad din krop ønsker at fortælle dig". Yvonne underviser i flere fitnesscentre og studier i Rotterdam, hvor hun møder et mangfoldigt publikum. 
Hendes klasser omfatter både begyndere og avancerede yogaudøvere, og hun viser altid muligheder, så deltagerne kan finde den udfordring, der passer dem den dag. Hun underviser også i spinning og arbejder til daglig som terapeut inden for mental sundhed.

 


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas