Boost formen med @imJesseW

Vil du finde glæden ved at træne og komme i topform? Med triatleten, Jesse får du alle muligheder for at tage det næste skridt i din træning! Her vil der især være fokus på løbe- og cykeltræning!

I løbet af ugen vil der være fokus på fitness-sessioner både i løbesporet og på cyklen, kombineret med styrkeopbyggende sessioner for at finde den skønne varige og langsigtede træningsglæde. Målet er at du kommer hjem i bedre form, med flere kilometer i benene og en stor portion træningsglæde.

Alle kan deltage, så længe du har viljen til at nå dine mål. Træningen tilpasses din hastighed og distance. Det vil være muligt at udfordre dine egne grænser, men fokus er på dine evner.

Træningssesioner

Løbeinterval – Intervalløb som vil booste løbeformen for både den erfarne løber og den dedikerede motionist. Udfordr den grænse, du ikke troede fandtes i dig.

Langløb - Længere løb i grupper (45-120 min). Den bedste måde at komme til de længere løberunder på, er at gøre det i grupper. Her er fokus på at give kroppen en chance for at vænne sig til distancen og lade lunger og hjerte hvile lidt.

Cykelsprint - 30 minutters højintensiv træning på en spinningcykel. Kør din puls op i den røde zone og prøv at holde den der, så længe du kan.

Cycling Beat - Lidt længere cykling på en spinningcykel, hvor du kan træne dine musklers udholdenhed og din vilje til ikke at give op.

Natur cykling - Perfekt måde at kombinere træning med den mest fantastiske udsigt.

WOD – Workout Of the Day. Fokus er på kropsvægt (samt lettere vægte), som opbygger styrke og kondition, hvor du har mest brug for det. Forskellige træningspas hver dag, med forskelligt fokus, men du er garanteret sved på panden!

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse er gratis, når du booker et ophold til det aktuelle hotel i den gældende periode.

Dato & hotel:

10.-17. juli 2022, Porto Myrina - powered by Playitas
28. august - 4. september 2022 Levante - powered by Playitas

Dette er inkluderet:

  • Træning med Jesse Wendel
  • Topklasse hotel og fitnessfaciliteter.

Porto Myrina - powered by Playitas Levante - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

 

Om Jesse Wendel

Jesse Wendel har elsket at træne lige siden barndommen. Med en række sportsgrene i bagagen ligger triatlon nu hans hjerte nærmest, hvor han på bedste vis kan kombinere svømning, cykling og løb. Dette har givet ham en god forståelse af, hvad den alsidige træning gør for kroppen og vigtigheden af ​​at bygge et stærkt fundament for at nå de mål, du sætter.

I de senere år er Jesse desuden også løbe- og cykeltræner med mottoet: ”Alle skal ikke sigte efter at være de bedste, men ved at blive bedre til noget bliver det sjovere og sjovere og hvem vil ikke have det sjovt?”

Følg med på Instagram: @imJesseW

 


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas