Strength Balance & Stability Week

Linnea Andreasson

Vores erfarne og populære instruktør Linnea Andreasson sætter sig endnu engang på flyet ned til dejlige Porto Myrina - powered by Playitas på autentiske Limnos og guider os gennem to uger fyldt med vidunderligt varieret træning!


Om ugen

I løbet af denne uge har du mulighed for at fylde din træningskonto med mange svedige træningspas. Linneas træningsuger er en god - og blandet - pose med rolig og afslappende yoga, endorfinfyldte spinningtimer, vandgymnastik med elementer af poolparty og selvfølgelig højintensive cirkeltræningspas og bootcamp. Har du lyst til at kickstarte forsommeren med en træningsrejse, der inkluderer varieret træning og sund mad i den dejlige græske forsommervarme? Så skal du selvfølgelig med på denne tur!


Beskrivelser af holdene

Morning yoga giver os en langsom og behagelig start på morgenen, hvor vi strækker ud og vækker kroppen. Vi arbejder med åndedrættet, solhilsner og kombinerer langsom udstrækning med flow. Også velegnet til dem, der aldrig har prøvet yoga før.

Stretch & Relax hvor vi strækker ud og blødgør kroppen i et langsomt tempo til rolig musik, mens vi slapper af og finder ro. Efter min mening er dette langt den bedste måde at afslutte dagen på.

Booty burn fokuserer på at opbygge styrke i vores ben og balder. Vi aktiverer ballemusklerne ved hjælp af elastikker og kropsvægtsøvelser.

Spinning eller indendørs cykling er min personlige yndlings konditionstræning. Vi lader musikken guide os gennem træningen. Vores tempo og intensitet på cyklen styres af musikken. Sessionerne omfatter udholdenhed, styrke, intervaller og høj intensitet. Her har du mulighed for at tilpasse dig helt efter dine egne evner.

Core er en 30-minutters træning med medium intensitet, hvor vi fokuserer på kernemusklerne. Vi reducerer risikoen for skader i hverdagen, og træningen bidrager til en stærk kropsholdning.

HIIT står for højintensiv intervaltræning, hvor målet er at presse dig selv ud over din komfortzone inden for intervallerne. Vi arbejder med højintensive blokke, der udfordrer både kondition og styrke. Sessionen kan skaleres op og ned, så alle kan være med.

HIIT/CORE hvor vi kombinerer højintensiv intervaltræning med coretræning. En brændende fornemmelse i mavemusklerne, mens pulsen stiger. En sjov kombination!

Tabata giver os mulighed for at tage vores fitnesstræning til det næste niveau med intervaltræning med høj intensitet. Her giver vi alt hvad vi har i 20 sekunder og restituerer i 10. Det er perfekt for dem, der gerne vil have kortere tid, hvor man skal give sig maksimalt.

Cirkeltræning er stationær træning for hele kroppen. Her bruger vi vægte og udfordrer både styrke og kondition. Du bestemmer selv niveauet ved at justere tempo og vægte.

Strength, balance & stability hvor vi fokuserer på tre hovedområder: styrke, balance og stabilitet. Vi bruger vores egen kropsvægt og fokuserer på at styrke de små muskler i kroppen for at forebygge skader.

Aqua fitness eller som jeg ynder at kalde det - poolparty. Her synger, danser og træner vi til både nye og gamle yndlingssange. Vandtræning er en af de mest skånsomme træningsformer, men mere udfordrende, end du måske tror.

Bootcamp hvor vi udnytter, at vi er stærkere sammen og bruger teamwork. Sørg for at komme med dine bedste opmuntrende ord til dine holdkammerater, og sørg for, at I kommer i mål sammen. En helkropstræning, hvor vi hovedsageligt bruger kropsvægt og konditionsøvelser.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset tidligere niveau, og alle hold foregår på engelsk. Ud over gæsteinstruktørens sessioner kan du også deltage i hotellets almindelige udbud af sport og aktiviteter.


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvor booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i træningerne.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og indgår i prisen, når du booker en træningsrejser til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel:                        

12.-19. maj 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejse fra: Stockholm, København

Dette indgår:

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse.

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Linnea Andreasson

Min rejse som gruppefitnessinstruktør startede for 3 år siden, da jeg var med til at åbne Sivota Retreat som sportsinstruktør for Apollo. Derefter har jeg haft yderligere 5 sæsoner som sportsinstruktør på Apollos sports-hoteller, herunder Porto Myrina, Aqua Vista & Levante. Der er ikke noget bedre end glæden ved at træne og dele den med dig!

I mine timer ønsker jeg, at alle skal føle sig velkomne, og jeg ønsker at bringe positiv energi og inspiration.
Måske er din udfordring at sætte farten ned og være i nuet, blive stærkere, øge din mobilitet eller udfordre din konditionstærskel. Uanset hvad din udfordring er, vil jeg gerne have, at du finder noget, der passer til dig, og alle mine hold kan skræddersys til dine evner. Mit mål er, at mine timer skal være et boost på din vej til et sundere liv!


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas