Yoga og træningsuge med Naofal Ouazzani

Rejs med på en varieret wellness-uge på det dejlige Aqua Vista i Egypten og på Playitas Resort på Fuerteventura. Denne uge er for dig der gerne vil kombinere en dejlig start på dagen, med en forfriskende yogasession og afslutte dagen med en energisk omgang træning.

Alle kan være med, det der afgør, hvordan oplevelsen bliver, er dit åbne sind og nysgerrighed efter at prøve nye ting, og hvor meget eller lidt du vil deltage i det, der tilbydes. Det vi kan garantere er, at både kroppen og hovedet får en god omgang træning og velvære, du vil rejse hjem med fornyet energi og et smil på læben. Kom og mød ligesindede, lær nye mennesker at kende, øg dit velvære og nyd god mad.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod mindre betaling.


Holdbeskrivelser

Sun salutation - Morning yoga: Et yogaflow med det formål at vække kroppen med bevægelse og skabe energi og vitalitet til dagen, forhåbentlig vågner vi op med solens stråler i ansigtet. Flowet er tilgængeligt både for dem, der er vant til yogier og for nybegyndere.

Yinyoga: Land dybt i dig selv og slap helt af ved hjælp af yin yoga. Yin yoga er en yogaform, hvor du bliver længere tid i hver stilling og giver slip på alt, hvad der hedder stræben, ydeevne og krav. Vi bruger stillingerne til at finde vej ind i kroppen og ikke omvendt.

Work and sweat: Et træningspas hvor vi kombinerer øvelser med kroppens belastning eller lette vægte. Træningen kombinerer mobilitet, styrke og balance og henter inspiration fra forskellige træningsformer, som du vil genkende. Dette er en session, der har en mere legende og udfordrende karakter end noget andet, så alle kan være med. Du tager altid udgangspunkt i dig selv, så ingen krav om at løfte vægte eller præstere mod en anden.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod mindre betaling.

Dato og hotel: 

Dette indgår: 

  • Træning med Naofal
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Playitas Resort

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om instruktøren 


 

Naofal Ouazzani

Naofal er en person, der tilskynder til balance i livet. Til hverdag kombinerer Naofal sine dage med hans job som konsulent og hans interesse undervisning i yoga og meditation på forskellige studier i Stockholm. Med sin baggrund som eliteidrætsudøver og personlig træner tilbyder han skønne yoga- og træningstimer på en inspirerende og enkelt måde. Hans klasser passer både til den nysgerrige og den garvede udøver.

Bliv inspireret og få mere at vide om Naofal på hans hjemme eller på instagram:

www.naofalyoga.se 

@naofalyoga.


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas