Fit & Fun

Marielle Valenteijn

Marielle har en bred vifte af træning og gode workouts. Træn sammen, til I får sved på panden, alt sammen til tonerne af både de herlige 70'ere og de nyeste hits. At komme i form og have det sjovt går hånd i hånd, og du vil gå træt, svedig og glad derfra!


Holdbeskrivelser

Relaxercise fit er en blanding af afslapning og motion, som giver dig en kickstart på dagen. Dette hold er for alle, der ønsker at vække deres muskler, men på en blid måde.

HIIT-træning er baseret på korte, højintensive intervaller, der udfordrer kondition og styrke. Der kan være øvelser, hvor vi bruger udstyr, men for det meste bruger vi vores egen kropsvægt. Øvelserne kan skaleres ned, så alle kan være med, unge som gamle!

BBB er hollandsk og betyder for mave, numse og ben! Her kører vi en workout, der består af styrkeøvelser for at træne disse tre muskelgrupper. holdene er normalt sammensat af en opvarmning og derefter en grundlæggende del af muskelstyrkende øvelser.

Cirkeltræning er en træningsform, der udfordrer både udholdenhed og styrke. Her bruger vi simpelt udstyr og vores egen kropsvægt, når vi bevæger os mellem forskellige stationer.

Tabata er en højintensiv intervaltræning, hvor man træner både kondition og muskelstyrke. Intervallerne involverer arbejde i 20 sekunder efterfulgt af hvile i 10 sekunder. Dette gentages 8 gange pr. blok. Der bruges redskaber som stepbænke, elastikker, vægtskiver og din egen kropsvægt, og variationerne er uendelige. Alle kan deltage på deres eget niveau, holdene slutter med et stræk og varer 45 minutter.


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset tidligere niveau, og alle hold foregår på engelsk. Ud over gæsteinstruktørens hold kan du også deltage i hotellets almindelige udbud af sport og aktiviteter.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis (med nogle undtagelser på Playitas Resort) for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteinstruktøren er der. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene. 

* Nogle af holdene på Playitas Resort kan være mod betaling. Det gælder for nogle af de hold, der afholdes i WOD Box eller i Yoga Shala.

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

* Nogle af holdene med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan koste ekstra, i henhold til Playitas' almindelige program.

Dato & hotel: 

16.-23. apr 2024, Playitas Resort

Afrejse fra: København og Billund

Dette indgår:                               

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og fitnesscenter i topklasse

Book Playitas Resort

Kontakt: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Marielle Valenteijn en passioneret personlig træner, fitness- og bootcamp-instruktør fra Egmond aan den Hoef i Holland. Med over 18 års erfaring ved hun, hvordan man får folk i bevægelse, og med hendes smittende smil og varierede træningsprogrammer er vi ikke i tvivl om, at hun vil få succes! Marielle er blevet kåret som en af de tre bedste personlige trænere i Holland tre gange og vandt den ærefulde pris i 2021. I årenes løb har hun guidet tusindvis af mennesker til en bedre version af sig selv.

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas