Træningsrejse med Magasinet I FORM

Pilot Beach, Kreta

Træningsrejse med magasinet iFORM

iFORMs succesrejse er tilbage! Tag med på iFORM magazines populære træningstur til smukke Kreta. I løbet af ugen mødes ledere og deltagere fra hele Norden med stor energi og en fælles interesse for motion og sundhed. Vores base er det femstjernede Pilot Beach Hotel i Georgiopolis, Kreta.


Om ugen

Fra morgen til aften kan du nyde træning, opmuntring og inspiration fra IFORMs dygtige og passionerede instruktører. Vi har sammensat et drømmeprogram, som blandt andet indeholder morgenyoga med havudsigt, løb og gåture i de omkringliggende olivenlunde, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye sjove måder, spændende dansesessioner, yoga, vandring i Imbros-kløften (bemærk venligst, at denne vandretur skal bookes på forhånd! ) og meget meget mere. Alle kan være med uanset niveau!

Man kan også glæde sig til maden. Kretensernes version af middelhavskosten siges at være verdens sundeste køkken. Og det er lige så lækkert, som det er sundt, med masser af grøntsager, olivenolie, fisk og skaldyr. Mange af de grøntsager, du kan vælge fra buffeterne, dyrkes på hotellet, og de producerer også deres egen olivenolie.

I fire aftener holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og værktøjer til et bedre og sundere liv. Fra tidligere iFORM-ture ved vi, at vores deltagere tager hjem fyldt med ny energi og inspiration fra en rejse som denne. Nok til at nå de mål, man har drømt om i årevis. Eller du kommer hjem med helt nye mål – og drivet for at nå dem.


Program

Program præsenteres snarest.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være omkring ti sessioner om dagen at vælge imellem med alt fra yoga, dans, core- og tabata-træning til powerwalks og intervalløb. Rejser du alene betaler du lidt ekstra for et enkeltværelse.


Vandretur gennem Imbros-kløften

Tag med på en 8 kilometer lang vandretur gennem den smukke Imbros-kløft, som efter Samaria er Kretas mest populære kløft. Under Anden Verdenskrig blev kløften brugt som evakueringsrute for de tusindvis af briter, der var på vej til Egypten.

Vandringen går gennem den smalleste del af Imbros-kløften, som er mindre end to meter, og med mure, der rejser sig op til 300 meter. Vel fremme i landsbyen Komitades er det tid til en bustur til Frangokastello, som er et venetiansk fort, der ligger over en smuk strand.

Det er en heldagsvandring og vandrevenlige sko er påkrævet under udflugten.
Udflugten bookes i forbindelse med bestilling af rejsen, som koster 400,- 

Pris fra 11.198,-

Dato: 20.-27. april 2024

Ajrejse fra: København og Billund

Hotel: Pilot Beach 

Dette indgår i priset:

  • Fly tur/retur med indchecket bagage
  • Transfer
  • Mad på flyvningen (standardmåltid)
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad og middag)
  • Lederstyret træning, foredrag og andre aktiviteter i henhold til programmet.

*Enkeltværelsestillæg 2.600,-

FULDT BOOKET

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Magasinet iFORM

iFORM er magasinet for alle kvinder, der ønsker at blive den sundeste, stærkeste og gladeste udgave af sig selv – gennem motion, kost og motivation. I iFORM præsenteres de nyeste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på en dejlig måde. Ud over det rummer bladet masser af inspiration til, hvordan du kan udfordre dig selv med både store og små mål, og nå dem, selv i en stresset hverdag. Læs mere om rejsen her.


 

Med på rejsen/om lederne


 

Inger Eik Ravndal

Inger er 41 år og uddannet personlig træner. Hun er Soma Move og kettlebell-instruktør og elsker HIIT og højintensitetsintervaller. På hverdage arbejder hun som PT i Stavanger, Norge, og for det nye, interaktive (virtuelle) træningsstudie Naardic. Hun har masser af energi og hjælper dig med at give det lille ekstra til bootcamp-sessionerne på stranden og holder sjove styrketræningssessioner med fokus på numse, lår og coremuskler.
Instagram: @ingereikravndal_pt.

Irene Brøndum

Irene har arbejdet hos I FORM i godt ti år, og hendes mission er at hjælpe dig med at få dit livs træningsrejse. Udover at være chefredaktør er hun klinisk diætist og ved alt om mad, så du kan stille hende alle dine spørgsmål om ernæring. Irene elsker også at bevæge sig, så du vil helt sikkert møde hende til træningen, og du kan glæde dig til hendes foredrag om at gå fra sofakartoffel til joggende grøntsagselsker.

 

Susanne Lidang - træningsrejsens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha yoga og er forfatter til to succesfulde bøger om yoga. På vores træningsture starter hun dagen med at guide dig gennem morgenyoga, mens solen står op over himlen. Susanne har også workshops i løbet af ugen, hvor du får mulighed for at gå dybt ind i ryg, nakke og skuldre. Susannes yogatimer er for alle uanset niveau, og hun sender altid sine elever hjem med gode redskaber til at kunne starte yoga derhjemme.

Martin Kreutzer - trænings- og ernæringsekspert

Martin har været træner på over ti træningsture og weekender, og når han ikke deltager i IFORM holder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære bog "Anti-inflammatorisk kost" og er en af ​​Europas førende eksperter på området og har gennem årene hjulpet tusindvis af mennesker med netop kost og motion Motion på stranden og i havet, gåture og hygge konkurrencer som intervalstafet, er blot nogle få af de ting, som Martin vil afholde under træningsturen, udover sit populære foredrag selvfølgelig.


Om hotellet

Pilot Beach

Luksuriøs Pilot Beach er en dejlig ferieoase med flere pools lige ved stranden på det vestlige Kreta. Liggestole, parasoller og pool-/strandhåndklæder tilbydes gratis. For de aktive er der gratis fitnesscenter, tennis, basketballbane og minifodbold. Mountainbikes kan også lejes. Er du til afslapning, kan du unde dig selv et besøg i hotellets store spa.

Læs mere om Pilot Beach