Bounce, Fit & BALLance

Malene Soto Preisler

Klar til en energifyldt rejse med Malene Soto Preisler? Hop ombord og oplev en verden af bevægelse med mig! Med trampolin fitness, BALLance, funktionel og pulspumpende Tabata-træning får du en uge fyldt med sjov, udfordring og masser af energi.


Holdbeskrivelseer

Trampolin fitness er den ultimative festlige træningsform, hvor du hopper og danser til den fedeste musik på din egen mini-trampolin. Få pulsen op, forbedr din balance, styrk musklerne og smelt kalorier væk - alt sammen mens du har det sjovt!

Funktionel træning er din billet til en stærkere, mere adræt og mere sejlivet krop til dine daglige eventyr! Tag fat på hverdagens udfordringer med forbedret kropsholdning, skarpere styrke, og en smidighed.

BALLance bolde er specialudviklede bolde, der kan hjælpe alle med at behandle sig selv, lindre smerter og ømhed i kroppen, restituere eller blot give dig selv en dybdegående velværsmassage. Dette opnår du ved hjælp af guidet øvelser med boldene og med hjælp fra din vejrtrækning. Vejrtrækningen er vigtig og vil hjælpe og støtte din behandling på boldene.

BALLance træning gør underværker ved at reducere smerter, afslappe ryggen og forbedre din generelle velvære.

Tabata er det ultimative træningsparty. Få pulsen helt op i vejret med korte, men intense intervaller efterfulgt af velfortjente pauser, så du kan føle dig som en vaskeægte træningsstjerne!


Program  

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg, og hvor meget koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Information om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Datoer og hoteller:

23-30 apr 2024, Playitas Resort

30 apr - 7 maj 2024, Playitas Resort

Afrejse fra: København

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren 
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program 
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter 

Book Playitas Resort

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren

Malene Soto Preisler

Malene Soto Preisler brænder for at få folk til at bevæge sig og have det sjovt samtidig! Med en baggrund inden for Jumping Fitness, funktionel fitness, Cross Dance og BALLance, har hun været en del af træningsverdenen i 6 år. Malene underviser hos Rikkes Fitness og Yoga i Måløv, hvor hun bringer sin energi og entusiasme med seg til hvert hold. Malene er en energibombe på trampolinen og elsker at omdanne træning til en fest.

"Efter at have oplevet BALLance for første gang på Playitas i 2022, blev Rikkes Fitness og Yoga agenturet i Danmark, og siden jeg blev uddannet, har jeg haft glæden af at give folk den samme WAUUUW-oplevelse med boldene. Jeg elsker at se mine deltagere blive overraskede og glade over, hvor effektiv BALLance bolde kan være!"


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas