Træningsrejse 60+ med Swedish Training Camp

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Velkommen til den perfekte træningsrejse for aktive seniorer med Swedish Training Camp. Rejsen går til den græske ø Limnos og til sportshotellet, Porto Myrina -powered by Playitas, hvor du kan nyde skønne trænings sessions, foredrag, sol, strand og socialt samvær med ligesindede træningsentusiaster.  Kan du lide at træne, væres sammen med venner, møde nye bekendtskaber, spise og drikke godt? Hvis ja, så skal du følge med på en rejse med Swedish Training Camp.


Om rejsen 

Swedish Training Camp har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle, og du vælger selv, hvor meget du vil deltage. Ingen vil presse dig, men sammen vil vi opmuntre hinanden under vejledning af professionelle trænere og instruktører.

Vi fylder dagene med motion, glæde, sol, strand og dejligt fællesskab. Ud over træningen topper vi din oplevelse med sjove aktiviteter som vandreture, muligheden for at prøve nye ting som kajak, SUP (Stand Up Padleboard) eller cykling. Lyt til interessante og givende foredrag, nyd vinsmagning af lokale vine, deltag i musikquiz og oplev fantastiske solnedgange. Denne uge må du ikke gå glip af!
Dagene starter ofte med en gåtur eller lidt strækøvelser før morgenmaden. Derefter fylder vi dagene med træningssessioner som konditionstræning, cardio, funktionel træning, core, styrketræning, stretch og relax, vandaerobic, dans og meget mere.

Der lægges vægt på, at alle skal føle sig velkomne og inkluderet, og at alle detaljerne er på plads, så du får en vidunderlig oplevelse.


Ugens program 

Program

*Bemærk venligst, at programmet er foreløbigt og kan ændres. Endeligt program kommer ca. 2 uger før afrejse. 


Hvem kan deltage?

Er du fra 1950'erne eller før, men også efter? Denne rejse, består af et hold modne mennesker, som træner, dyker yoga, strækker ud, finder på aktiviteter, diskuterer og bare hygger og lever livet. 
Rejsen passer til alle, uanset om du lige begyndt at være aktiv eller har været aktiv længe. Der lægges stor vægt på personlig kommunikation og på at alle skal føle sig godt tilpas.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af det svenske par, Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsrejser i bagagen) , og hjælper ligeledes andre træningsvirksomheder med deres træningsevents. Petra og Håkan startede med at tilbyde trærningsrejser igennem Apollo i Sverige, hvilket hurtigt blev en succes og dette har Apollo i Danmark ligeledes gjort med stor succes og mange deltagere.

Pris fra: 15 498 SEK

Dato: 19.-26. maj 2024

Afrejse fra: Stockholm & København  

Hotel: Porto Myrina – powered by Playitas

Dette indgår:   

  • Fly tur & retur
  • Mad på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur & retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse på
  • Halvpension (morgenmad & aftensmad)
  • Træning ifølge program
  • Goodiebag 
  • Hotel och træningsfaciliteter i topklasse

*Enkeltværelsestillæg 4000 SEK

BOOK

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Petra Alm-Johansson – Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Udover Petra og Håkan, vil du også kunne møde andre instruktører, som alle har mange års erfaring med træningsrejser, Antallet af instruktører afhænger af antal deltagere på rejsen.


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas