Inner peace

Cecilie Eggen

Kunne du forestille dig en lidt anderledes start på julen i år? Spring juletravlheden over og kom med på en afslappende yogarejse sammen med Cecilie Eggen i stedet! I løbet af denne uge får du prøvet forskellige former for yoga under kyndig vejledning af den dygtige yogainstruktør Cecilie.

Cecilie Eggens motto og mantra, som hun ønsker at formidle i løbet af ugen, er "yoga er for alle"!


Holdbeskrivelser

Morgon flow er en rolig og dynamisk time, hvor vi vækker kroppen med et yogaflow i roligt tempo. En god start på dagen. Dette hold er egnet for alle.

Yang & Yin Med både yang-yoga, den dynamiske, varmende yoga og den rolige og bløde yin-yoga på det samme hold, her får du det bedste af begge verdener. 

Vinyasa Flow er kendetegnet ved, at vi bevæger os i koordination med åndedrættet, og på den måde skaber et dynamisk flow. Timen er bygget op omkring et tema og vi varmer gradvist kroppen op, styrker og strækker muskler, bindevæv og led. Dette er normalt en lidt mere legende time, der opbygger styrke, balance, fleksibilitet og mentalt fokus. Vi slutter af med en behagelig afslapning i Savasana.

Yin Heaven Hvis yang er solen, er yin månen – Yin er rart efter en dag fyldt med aktiviteter, men også som start på dagen, hvor du gerne vil vågne op på en rolig og behagelig måde. Her bruger vi tid i de forskellige stillinger. Yin yoga virker afstressende, blødgørende og er desuden rigtig godt for bindevævet.

Terapeutisk yoga Denne yogatime er blid, blød og stressreducerende og passer til alle kroppe – især dem med få fornemmelser hist og her. Her giver vi lidt ekstra pleje til ryg, nakke og skuldre.


Program 

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage? 

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset tidligere niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvordan booker jeg, og hvad koster det? 

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det relevante hotel i den relevante uge af udekampen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at booke din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i løbet af den aktuelle uge. 

Dato & hotel: 

15.-22. dec. 2023, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Afrejse fra: København

Dette indgår:           

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotel & træningresort i topklasse

Book La Pared – powered by Playitas

Spørgsmål til rejsen? Send mail til sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Cecilie Eggen

Cecilie Eggen

Cecilie startede med yoga i begyndelsen af ​​2000'erne og forelskede sig i træningsformen fra dag ét! Nu er hun 500 timers certificeret YogaWorks vinyasa yogalærer, yin yogalærer og har læreruddannelse i myofascial release fra Yoga Medicine. Hun tilbyder yogahold i flere genrer. Specialiteterne er vinyasa yoga, yin yoga, yin & yang og terapeutisk yoga.

- Jeg elsker den ro og styrke, yoga giver, ånderummet og den ofte tiltrængte egenomsorg, som vi ikke altid formår at skabe tid og rum til i vores hverdag. Jeg synes også, at yoga er verdens bedste "selvudviklingsværktøj"! Timerne på måtten giver mulighed for fuldt ud at fokusere på nærvær, og være i "nuet". Yoga giver flow og balance i krop og sjæl, og det er en gave at kunne give det videre til andre.

På Instagram: @cecilieeggen


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas