Træningsrejse med magasinet iFORM

Nu får du chancen for at opleve en helt forrygende træningsuge sammen med iFORM i forårssolen. I april samler vi deltagere og instruktører fra hele Norden med en fælles passion for træning, sundhed og velvære. Vores base er det femstjernede hotel Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.


Om ugen

Fra tidlig morgen til sen aften kan du nyde godt af træning og inspiration fra iFORMs dygtige, passionerede instruktører. Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga med udsigt til havet, løbe- og gåture i oliven- og avocadolundene rundt om hotellet, effektiv intervaltræning, sjov styrketræning, vandretur i Imbros-kløften (denne udflugt skal forudbestilles ved tilmelding) - og meget, meget mere. Alle kan være med, uanset niveau.

Glæd dig til maden! Kretensernes version af middelhavskysten er gang på gang kåret som verdens sundeste måde at spise på. Og den er heldigvis lige så lækker, som den er sund: med masser af grøntsager, olivenolie og fisk og skaldyr og andet godt. Hotellet dyrker selv mange af de grøntsager, du kan forsyne dig med fra buffeten, og producerer ovenikøbet sin egen olivenolie.

Flere af aftenerne holder instruktørerne foredrag, og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv. Fra tidligere iFORM-rejser ved vi, at man som deltager rejser hjem med store mængder ny energi og inspiration - nok til at nå de mål man har drømt om i årevis. Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv.


Program

Ugeprogram


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset træningsniveau. Der vil være ca. 10 hold om dagen, hvor du kan vælge mellem med alt lige fra yoga, core- og tabatatræning til power walk og intervalløb. Rejser du alene tilkommer der enkeltværelsestillæg.

Pris fra: 11.498,-

Dato: 22.-29. april, 2023

Afrejselufthavn: København eller Billund

Rejsemål: Georgioupolis, Kreta

Hotel: Pilot Beach
Hotelskat tilkommer i Grækenland

Inkluderet i rejsens pris:

 • Charterfly tur/retur
 • Mad på flyet
 • Transfer tur/retur lufthavn
 • Bagage (Jf. bagageregler for flyvning)
 • Delt dobbeltværelse* på Pilot Beach 
 • Halvpension (Morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer)
 • Træning ifølge program (Program kommer snart)
 • Foredrag og andre aktiviteter ifølge program

*Enkeltværelsestillæg 2.200,-

Værd at vide om Apollos grupperejser.

 

Tilmelding er lukket. 

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

 

 

Tilvalg: Udflugt til Imbros kløften

Imbroskløften  er en af de mest populære kløfter for vandring på Kreta efter Samaria. Det er en ca. 7 km lang kløft og ligger nær Chora Sfakion på det sydlige Kreta. Imbros går parallelt med Samaria-kløften. Kløftens smalleste del er blot 160 cm bred og væggene op til 300 meter høje. Imbros slutter ved Kommitades by hvor vi tager bussen til Frangokastello og dens smukke strand.

Sværhedsgrad: Svær
Distance: ca. 7 km
Vandringstid: ca. 6 timer
Tidslængde inkl. transport: Heldagstur

Tilvælg udflugten i forbindelse med tilmelding af træningsrejsen.

Pris: Oplyses på rejsen

 

Medbring:

 • Trailsko, hikingstøvler med godt greb (vandafvisende)
 • Rygsæk
 • Regnjakke, windbreaker (forår og efterår)  
 • Vand, energi barer/drikke og et måltid, frokost er ikke inkluderet (der er ingen restauranter eller butikker på vandreruten, kun ved start og slut)
 • Toiletpapir
 • Badetøj for dig som ønsker et forfriskende dyp

 


Magasinet iFORM

iFORM er magasinet for alle kvinder som vil blive den sundeste, stærkeste og gladeste version af sig selv – via træning, kost og motivation. I iFORM præsenteres de seneste, bedste og nemmeste metoder til at opnå resultater på. Udover det indeholder magasinet masser af inspiration til hvordan man udfordrer sig selv med både store og små mål, og opnår dem, også i en stresset hverdag.

Læs mere om rejsen her.


Om instruktørerne
 

Inger instruktør

Inger Eik Ravndal – står for styrketimer på træningsrejsen

Inger er 41 år og uddannet personlig træner. Hun er Soma Move- og kettlebellinstruktør, og godt bekendt med HIIT og heftige intervaller. Til daglig arbejder hun som personlig træner i Stavanger og for det nye, interaktive (virtuelle) træningstilbud Naardic. Hun har masser af energi og hjælper dig med at give den en tand til på bootcamp-timer på stranden og sjove styrketimer med fokus på baller, lår og core.

Instagram: @ingereikravndal_pt

Irene Brøndum

I mere end et årti har Irene været tilknyttet I FORM, og hendes mission er at hjælpe dig med at få dit livs træningsrejse. Udover at være redaktionschef er hun klinisk diætist og ved alt om mad, så hold dig ikke tilbage med spørgsmål ved buffeten. Irene er også vild med at bevæge kroppen, så du møder hende helt sikkert til træning, og så kan du i øvrigt godt glæde dig til hendes foredrag om at gå fra overvægtig sofakartoffel til løbende grøntsagsfan.

Susanne Lidang

Susanne underviser i Hatha yoga og har skrevet to bøger omkring yoga. På vores træningsrejser starter hun dagen med at guide dig igennem en skøn morgenyoga, mens solen står op. Susanne afholder også workshops i løbet af ugen, hvor der bl.a er fokus på ryg og nakke. Susannes yogahold er for alle - uanset niveau. Og du får nogle gode værktøjer til at fortsætte træningen derhjemme.

Instagram: @susannelidang

Martin Kreutzer

Martin har været træner på mange træningsrejser, og når han ikke medvirker i iFORM, så afholder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære bog "Antiinflammatorisk Kost", og han er en af Europas ledende eksperter på området, og han har hjulpet mange mennesker gennem årene. Han vil afholde træninger på stranden og i havet, på gåture og rolige løbeture som fx interval stafetter - og selvfølgelig vil han holde foredrag.

Instagram: @martin_kreutzer

Michaela Sperring på Playitas Resort

Michaela Sperring

Sundhedskonsulent, certificeret kost- og træningskonsulent med fokus på mental sundhed. Svenske Michaela Sperring har mange titler og er vokset op på fodboldbanen, hvor hun både har spillet som professionel og været træner. Michaela har også været koordinator på flere af Apollo Sports træningsrejser, og hjemme driver hun sit eget firma med fokus på at inspirere og udvikle menneskers sundhed. Med latter, energi og professionalisme inspirerer, og motiverer hun deltagerne i løbet af ugen.

Malena Kindgren

Uddannet wellnesskonsulent, personlig træner og fysisk træner fra Sverige. Mange års erfaring med træningsrejser og erfaring hos Apollo Sports. I Sverige ejer og driver Malena firmaet Sporthuset i Surahammar og arbejder med kost- og sundhedsgrupper og underviser blandt andet i core, dance, X-Cord og funktionel træning. Hun brænder for at inspirere til bevægelse og hendes hold er fyldt med energi, fællesskab og masser af glæde ved træning!


Om hotellet
 

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase lige ved stranden på det vestlige Kreta. På hotellet tilbydes du mange faciliteter med bl.a. fitness og mulighed for PT-timer mod betaling. Du kan også leje mountainbikes fra et firma, som hotellet samarbejder med, spille basket og tennis (Mod betaling). I hotellets spa, Olive Spa, er der mulighed for forskellige behandlinger, som massage, sauna og dampbad, mod betaling. Gratis indendørs pool. Børneklub for børn 4-12 år

Læs mere om Pilot Beach