Pilot Beach

  • • Ferieparadis på stranden
  • • Gastronomiske oplevelser
  • • Flere pools
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase lige ved stranden på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer. Dobbeltværelser, beachside for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rent og pænt overalt. Imødekommende og venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pilot Beach er et luksuriøst resort med høj kundetilfredshed, som ligger nær stranden i Georgioupolis på Kreta. Hotellet består af to hotelområder, en nyere og en ældre. Den ældre del ligger ved stranden og den nye del ligger på den anden side af hovedvejen. En tunnel går under vejen.

Ved poolområdet er der flere pools med børnesektion, heraf én af dem med et mindre vandland for de yngre børn. Solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder. Pool-/snackbar ved poolområdet.

Fire restauranter. For børn mellem 3-13 år indgår snacks mellem kl 11.00-17.00, i det såkaldte tasty corner. Hotellet har én gang om ugen hummermiddag og græsk aften mod betaling. Fra juni til oktober serveres der også sushi i restaurant Almira. Ved middagen kræves nobel påklædning. Cocktailbar.

Hvis du kan lide at træne under ferien, tilbyder hotellet gratis fitnessfaciliteter. Mulighed for at hyre en personlig træner mod betaling. Der er også gratis sportsmuligheder som basketball på den nye basketballbane og minifodbold. Du kan også leje mountainbikes fra et firma, som hotellet samarbejder med. Tennis mod betaling, 10 EUR pr. time. I hotellets spa, Olive Spa, er der mulighed for forskellige behandlinger, som massage, sauna og dampbad, mod betaling. Gratis indendørs pool. Børneklub for børn 4-12 år med engelsk-, fransk- og tysktalende personale og en legeplads. Gratis wifi på hele hotelområdet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Halvpension. Helpension inkl. drikkevarer mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Helpension inkl. drikkevarer er morgenmad, frokost og middag. Til måltiderne indgår et glas vin eller to sodavand og en halv flaske vand pr. person.

Værd at vide

Afstanden til stranden varierer fra 0-500 meter afhængig af hvor på hotelområdet, du bor.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder