Pilot Beach

 • • Ferieparadis på stranden
 • • Gastronomiske oplevelser
 • • Flere pools

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Luksuriøse Pilot Beach er en skøn ferieoase lige ved stranden I Georgioupolis på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet flere restauranter og en dejlig spa med behandlinger og massage. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer. Dobbeltværelser, beachside for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det fantastiske personale❤️Y
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pilot Beach er et luksuriøst resort med høj kundetilfredshed, som ligger nær stranden i Georgioupolis på Kreta. Hotellet består af to hotelområder, en nyere og en ældre. Den ældre del ligger ved stranden og den nye del ligger på den anden side af hovedvejen. En tunnel går under vejen.

Ved poolområdet er der flere pools med børnesektion, heraf én af dem med et mindre vandland for de yngre børn. Solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder. Pool-/snackbar ved poolområdet.

Fire restauranter. For børn mellem 3-13 år indgår snacks mellem kl 11.00-17.00, i det såkaldte tasty corner. Hotellet har én gang om ugen hummermiddag og græsk aften mod betaling. Fra juni til oktober serveres der også sushi i restaurant Almira. Ved middagen kræves nobel påklædning. Cocktailbar.

Hvis du kan lide at træne under ferien, tilbyder hotellet gratis fitnessfaciliteter. Mulighed for at hyre en personlig træner mod betaling. Der er også gratis sportsmuligheder som basketball på den nye basketballbane og minifodbold. Du kan også leje mountainbikes fra et firma, som hotellet samarbejder med. Tennis mod betaling, 10 EUR pr. time. I hotellets spa, Olive Spa, er der mulighed for forskellige behandlinger, som massage, sauna og dampbad, mod betaling. Gratis indendørs pool. Børneklub for børn 4-12 år med engelsk-, fransk- og tysktalende personale og en legeplads. Gratis wifi på hele hotelområdet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet) inklusiv drikkevarer, et glas vin eller to sodavand og en halv flaske vand pr. person.

Når voksne tilkøber helpension inklusiv drikkevarer, spiser børn 2-11 år gratis.

Til sommeren 2023 er der også mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

Når voksne tilkøber All Inclusive hjemmefra, spiser børn 2-11 år gratis.

Værd at vide

Afstanden til stranden varierer fra 0-500 meter afhængig af hvor på hotelområdet, du bor.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie er et meget fint og charmerende hotel med mange tilbagevendende gæster. Nostalgie ligger centralt i Georgiopolis tæt på restauranter og caféer.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieejet og du mødes af et venligt og opmærksomt personale. Stranden, som ligger lige i nærheden, er god og området indbyder til gåture. Hotellet producerer deres egen olivenolie og Raki, og de 2 brødre er altid klar på at fortælle om produktionen, der kan købes i receptionen.

Anemos Luxury Grand Resort

Skønne Anemos Luxury Grand Resort ligger kun et stenkast fra den fine strand i Georgioupolis. På det store hotelområde finder du alt, som du behøver for en rolig og behagelig ferie – et stort poolområde, flere restauranter og et spaområde med afslappende behandlinger. For de yngre rejsende er der et separat lille poolområde med en vandrutsjebane men også et stort vandland for hele familien!

Aquamar

Hotel Aquamar ligger lige ved en af Kretas bedste strande i det populære Kavros-område. Her mødes du af en familiær stemning, hvor det imødekommende personale sørger for, at du føler dig velkommen. Både ved poolområdet og nede ved stranden er der gratis solstole og parasoller for hotellet gæster.

Mare Boutique

Mellem de mægtige bjerge og den lavvandede strand i Georgioupolis ligger hotel Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valg for dem, der rejser uden børn, som ønsker en rolig ferie ved poolen, nærhed til den lavvandede strand og med muligheder for gåture i de smukke omgivelser.

Labyrinth

I hyggelige Georgioupolis, kun få minutter fra stranden og centrum, ligger Hotel Labyrinth. Her kan du vælge mellem at bo i dobbeltværelser eller 1-værelses lejligheder. Begge værelsestyper er fine og moderne og vil danne en behagelig base for din kretensiske ferie.

Mare Blue & Suites

På det dejlige hotel Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i skønne omgivelser med smukke bjerge og sandstranden, kun et stenkast fra hotellet. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år. Her kan du nyde det dejlige poolområde eller den fine sandstrand.

Bro & Sister

Velkommen til lejlighedshotellet Bro & Sister! Her bor du i lækre 1-værelses og 2-værelses lejligheder med balkon. Byen Georgioupolis er en ægte græsk perle med en lang lavvandet sandstrand og hyggelige taverner.

Summer Beach

Hotel Summer Beach ligger i hyggelige Georgioupolis på Kreta. Området er naturskønt, og du bor i komfortable superior-værelser eller familie-værelser hvor All Inclusive indgår. Her kommer du til at opleve kretensisk gæstfrihed helt tæt på, og det er nemt at koble af og lade batterierne op.