Apollos Service
på rejsemålene

Din rejse med Apollo skal være mere end bare en ferie. Derfor kan du nemt og til enhver tid kontakte os eller vores samarbejdspartnere for information, råd og tips. Og skulle der opstå et problem, sørger vi for, at du får den hjælp, du har brug for.

Afhængigt af hvortil du rejser, får du forskellige typer service: Apollo Service, Local Service eller Apollo Service Line. Hvilken type service og tilgængelighed, der gælder for din destination, vises på rejsemålssiden på apollorejser.dk.

Apollo Service 

På rejsemål med Apollo Service er der skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Du mødes af Apollos rejseledere i lufthavnen ved ankomst. Hvis du rejser med et rutefly og har bestilt en transfer, vil du blive mødt af en lokal repræsentant, som hjælper dig til hotellet.

Vi tilbyder service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du får praktisk information, tips om udflugter, billeje og meget mere. De fleste rejsemål har servicekontorer og servicetider på udvalgte hoteller eller på centralt beliggende steder på rejsemålet. For personlig kontakt er du altid velkommen til at møde os der.

Du får et telefonnummer til os, information om servicetider på hotellet samt adresse og åbningstider på vores servicekontor kort før afrejse.

Hvis du kun har booket flybilletter, anbefaler vi, at du kontakter en rejseleder ved ankomsten til rejsemålet for at modtage velkomstmaterialet.

Læs mere på respektive rejsemål om, hvilken periode Apollo Service tilbydes.

Lokal Service

På rejsemål med Lokal Service er Apollo repræsenteret af vores lokale engelsktalende partner. Vores lokale repræsentant hjælper dig gerne med gode råd og tips til den bedst mulige ferieoplevelse.

Du kan også komme i kontakt med os døgnet rundt via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores egen skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Hvis sagen haster, skal der altid kontaktes telefonisk.

Du modtager det aktuelle telefonnummer via sms kort inden afrejse.

Apollo Service Line / Telefonservice

På rejsemål med Apollo Service Line kan du døgnet rundt komme i kontakt med os på telefon, sms og e-mail, som besvares af skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Hvis sagen haster, skal kontakten altid ske telefonisk.

Rejser du med et rutefly og har tilkøbt transfer, vil du blive mødt af en lokal repræsentant i lufthavnen, som hjælper dig til hotellet.

Du modtager det aktuelle telefonnummer til Apollo Service Line via sms kort før din afrejse.


Tips og inspiration

Se vores varmeguide måned for måned, læs vores rejsetips eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Apollos rejseapp

I vores rejseapp får du lokale tips og praktiske kort. Du kan også booke udflugter i appen!

Download vores rejseapp her

Rejseguider & artikler

I vores rejseguider finder du tips til hyggelige restauranter, fine strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her