Padelrejse med Swedish Padel Camp

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada Egypten

Velkommen til en padelrejse i samarbejde med Swedish Padel Camp. Vi rejser til Aqua Vista - powered by Playitas i Egypten, et sportshotel med fokus på en aktiv ferie. Vil du træne mere end fire timer padel om dagen, så er der masser af andre aktiviteter.


Om ugen

I en hel uge hjælper vi dig med at udvikle dit padelspil. Vi sætter meget fokus på teknologi og kampspil, alt sammen i et vidunderligt miljø. Vi vælger destinationer med høj kvalitet indenfor padelbaner, overnatning, mad og afslapning. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede. Vi sørger for detaljerne, så du får en skøn oplevelse hos os. Udover en masse padelspil er der plads til solbadning, svømning, afslapning og hygge. Det er tæt på stranden, så en svømmetur i det turkisblå hav og en after workout er et must efter et par svedige padeltimer.


Hvem kan deltage?

Rejsen er velegnet fra aktiv nybegynder (Match Scale, en solid 3 og op!) til en god motionist og konkurrencespiller. Vi lægger stor vægt på personlig kommunikation og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen skal føle sig alene. Dette er også en rejse, hvor du sagtens kan rejse alene. Du vil møde mange nye venner, som du vil have det sjovt med og skabe livslange minder.


Program

Program nov/dec. 2024 Program jan/feb. 2025

Bemærk at programmet er vejledende og ændringer kan forekomme.

Pris fra 10.498,-

Dato: 
29. nov. - 6. dec. 2024 
31. jan. - 7. feb. 2025

Afrejse fra: København 

Hotel: Aqua Vista - powered by Playitas

Dette indgår:

  • Fly tur /retur inkl. bagage og mad om bord
  • Transfer
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • All Inclusive 
  • Træning med instruktør ifølge program med Swedish Padel Camp (4 timer om dagen)

Enkeltværelsestillæg: 3.000,-

Begrænset antal pladser, maks. 28 pr. uge. 

Book nov. 2024

Book jan. 2025

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

https://www.swedishpadelcamp.se/


Om instruktørene

Swedish Padel Camp drives af Petra og Håkan fra Sverige, Varberg.
Swedish Padel Camp er en del af Golden Wellness AB, som har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser. 

Håkan Johansson - Certificeret padel- og tennistræner heraf over 30 års erfaring som fuldtids tennistræner. Certificeret mentaltræner. Opgaver som træner samt træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år. Arbejder med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB på fuld tid.

Petra Alm-Johansson - Licenseret personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppe fitnessinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness AB på fuld tid.

Kalle Johansson - Certificeret padel- og tennistræner. Elite tennisspiller. Erfaring med at instruere grupper både i Sverige og i udlandet. Arbejder sideløbende med studier og træning/konkurrence hos familievirksomheden Golden Wellness AB både som padeltræner, tennistræner og fitnesstræner.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas