Yogalistic Week with Maria Ekman

Fra Flow til afslappende Yin Yoga - i denne uge kan du deltage i flydende Vinyasa Yoga, Slow Flow, Yin Yoga, vejrtrækning og meditation.

Frem for alt fokuserer vi på følelsen, hvis det skal føles godt for hele kroppen! Både Flow og Yin vil blive tilpasset gruppen og derfor kan alle deltage. Vi arbejder indbydende og ydmygt da vi ved, at alle kroppe er forskellige! Velegnet til dig, der kan lide yoga som motions- og mobilitetstræning eller til dig, som har brug for at blive mere fleksibel og stærkere i kroppen.


Holdbeskrivelser

Vinyasa Flow - Free Yoga hvor vi bevæger os både stærkt, blødt og rytmisk til dejlig musik. Giver dig fleksibilitet, energi, kropskontrol og følelsen af at være i ét med kroppen.

Slow Flow – En blød og dejlig yogatime. Du bevæger dig til musik i meget langsomme flows.

Blødgør og strækker hele kroppen. Giver dig en afslappet og behagelig følelse i krop og sind.

Mobility Flow - Funktionelt mobilitetspas med kun din kropsvægt som værktøj. Styrke og mobilitet med fokus på hofter, skuldre, skuldre og rygsøjle. Smarte og brugbare øvelser som du kan tage med dig og træne derhjemme!

Yin Yoga – Her skal vi strække muskler, led og bindevæv. Fokus er på dybe vejrtrækninger og nærvær i kroppen. En fed restitutionssession for dig, der træner meget eller for dig, der gerne vil blive blødere i kroppen.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningdpas på Playitas kan være mod mindre betaling.

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktør Nina Therese er inkluderet. Du skal blot bestille din rejse hos os til hotellet i den pågældende uge og deltage i træningen.

Dato og hotel: 4.-11. Juni 2023, Levante – powered by Playitas

Dette indgår:   

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Maria

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 

 


Om instruktøren


 

Marie Ekman

Om Maria Ekman

Maria har stor erfaring med at lede og motivere mennesker til bevægelse via yoga, dans og gruppetræning. Med over 20 års erfaring i branchen guider hun dig sikkert gennem kraftfulde flows og mere meditative øjeblikke.

Maria driver yogacenteret Yogalistic Studie i Sverige, hvor hun også selv underviser. Tilgangen til Marias træning er baseret på en holistisk tilgang, der har til formål at være det naturlige valg for dem, der ønsker at udvikle en sund fysisk, samt en mental sundhed, gennem yogarelateret træning.


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas