Yoga- og pilatestræning med Wiseonlife

Vi er glade for årligt at kunne tilbyde wiseonlife's kvalitets yoga-pilatesferie til skønne Sivota på det lokale græske fastland med den dygtige yoga-, pilatesunderviser og fysioterapeut Heidi Myhre. Mange yogarejser er individuelle - men ideen med denne yoga-pilatesferie er at det skal være muligt at tage dem med som du har lyst til at dele din ferie med uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.


Om rejsen

Rejsen er til dig som har lyst til at hygge dig, slappe af, læse en god bog, gå dejlige ture ved havet, svømme i poolen og træne Pilates og Yoga morgen og eftermiddag. Derudover får du rig mulighed for at opleve alle de andre ting, som hotellet og området byder på. Er du til det kulturelle er der mange muligheder fx for at besøge det UNESCO fredede spektakulære kloster Meteora, der ligger højt oppe eller sejle til smukke Korfu By. Det kan du gøre på egen hånd eller med Apollo.


Hvem kan deltage?

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne, uanset niveau. Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke at deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.


Om hotellet

Vi bor på det lille familiedrevne og børnevenlige hotel Mega Ammos, der ligger ned til den store Mega Ammos Strand 2,5 km syd for Sivota by. Hotellet ligger alene og indbyder til ro og nærvær. Det er det hyggeligste lille hotel med oprigtig hjertevarm og personlig atmosfære, og her er skøn udsigt ud over bugten fra både restaurant og pool område. Oliven- og citrontræer giver læ og skygge ved poolen sammen med parasoller. Her er roligt og stille og tilstrækkeligt med liggestole, så du skal bare nyde fuglene og cikaderne.

Fra hotellet går du af en lille skovsti ned til Mega Ammos stranden, der er omkranset af klipper. Den har små runde sten, liggestole og rent turkisklart vand. Udover at ligge og nyde solen og vandet, kan du også prøve vandsport og nyde de hyggelige tavernaer. Hen under aften er her en særlig stemning, da lyset falder lavt, og oplyser den gyldne klippe og de bjerge der ligger ude langs kysten. 

Hvis du vil google efter restauranter m.m. i Sivota skal du skrive "Syvota", Thesprotia Region (for ikke at lande på Sivota på Lefkas).

Info om ugen

Pris: fra 4.998, -

Dato & hotel:

29. maj-5. juni 2023, Mega Ammos

5.-12. juni 2023, Mega Ammos REJSEN ER UDSOLGT!

2.-9. oktober 2023, Mega Ammos - REJSEN ER UDSOLGT!

 Dette indgår:           

  • Fly tur/retur ink. bagage
  • Delt dobbeltrum med balkon eller terasse
  • Transfer tur/retur
  • Morgenmad på hotellet
  • Helpension tilkøbes til kr. 893, -
  • Yoga tilkøbes til kr. 1.650, -
  • Eneværelsestillæg kr. 1.650, -

29. maj-5. juni TILMELD

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Wiseonlife

Heidi Myhre

Instruktøren på denne rejse er den dedikerede og yderst erfarne Heidi Myhre, der er uddannet fysioterapeut, certificeret Hatha Yogalærer og Pilates instruktør. Heidi har med sine mange års erfaring øjne for den enkelte, og med sin baggrund som fysioterapeut, fokus på korrekt udførelse af stillingerne. Heidi er en højt værdsat underviser i København.

Dette siger vores deltagere om Heidi som instruktør:
"Helt igennem en fantastisk god oplevelse i Sivota med Heidi Myhre. Heidi er virkelig både dygtig, kompetent, sjov og meget empatisk.  (...) Da vi havde haft en virkelig god oplevelse i 2017, valgte min datter Line og jeg selv også at deltage i 2018. Vores forventninger bliver rigt mål indfriet. Heidis kompetencer indenfor yoga og pilates, samt hendes store viden om hvorledes kroppen fungerer, har været rigtig dejlig at opleve. Dette kombineret høj grad af differentiering af undervisningen, masser af smil og varme samt med tilbud om individuel sparring, gør at vi gerne kommer igen."

 


Om hotellet


 

Hotel Mega Ammos

Mega Ammos er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger nær stranden i Sivota. Her er du omgivet af oliventræer og har smuk udsigt. Høj kundetilfredshed i kombination med en varm og personlig atmosfære gør, at Mega Ammos er et medlem af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Hotel Mega Ammos består af en mindre hovedbygning samt flere bungalower beliggende på en skråning ned mod kysten i Sivota.

Læs mere her