Træningsuge med Sevim Genc

Du kan forvente en glad og positiv tilgang til din træning, med Sevim ved roret. En træning med go’ energi, sved på panden og top motiverende, med dig i fokus. Gennem bevægelse og træning kan du føle og mærke træningen i alle muskler, både under og efter. Glæd dig sjov og ømme muskler!


Holdbeskrivelser

STATIONER: 10-12 forskellige stationer, alle med forskellige former for træningsøvelser og intensitet, med en twist af grin og latter. En træning der styrker din krop fra inderst til yderst. Der trænes både med redskaber og egen kropsvægt. 

KETTLECROSS: 10-12 øvelser gentages i 3 træningspas. Hver øvelse udføres 40-50 sek., efterfulgt af 10-0 sek. pause. Øvelserne er hårde, intensiteten er høj, og du bliver udfordret på styrke og udholdenhed. Dog findes der alternative øvelser, så alle kan være med. Øvelserne er med Kettlebells og egen kropsvægt. 

TRX: TRX er funktionel træning med egen kropsvægt. Det er effektiv træning af hele kroppen, hvor du udnytter din egen kropsvægt til at træne styrke, stabilitet, balance, core og kondition. Halvdelen af Øvelserne foregår i ophængt TRX-sele, som gør at din kernemuskulatur konstant er aktiv.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Dato & hotel:

  • 14.-21. maj 2022, Cavo Spada
  • 18.-25. november 2022, Playitas Resort
  • 3.-10. marts 2023, Playitas Resort

Dette indgår:           

  • Alt træning med Sevim Genc
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Cavo Spada

Book Playitas Resort

 


Om instruktørerne

Sevim Genc

Sevim Genc

”Jeg er utrolig aktiv og har været det i hele mit liv. Jeg er 48 år og har dyrket styrketræning og bevægelse i 34 år. Ud over at være tidligere konkurrence sportsudøver, lever jeg af at være fuldtidstræner og holdinstruktør i Fitnessworld. Jeg har en oprigtig passion for at hjælpe alle mennesker i alle aldre, for at gøre en forskel på deres rejse I livet, alt sammen toppet med godt humør og god energi. 

Mit drive er bevægelse og sundhed, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg elsker at blive beriget med nye relationer på min egen rejse I min personlige tro på, at rejse er at leve... - I alle afskygninger!”


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotel Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis på Kreta er et hotel af en høj standard og en del af Apollo Sports hotellerne. Her bor du lige ud til stranden, har All Inclusive, samt mulighed for at benytte hotellets spa, behandlinger i spaen og de øvrige faciliteter som hotellet byder på. Især sport og fitness har særlig gode faciliteter både udenfor og indendørs. Der tilbydes holdtræning, cykling, tennis og gode løberuter i nærområdet omkring hotellet. Den 12.-19. maj 2017 blev hele hotellet omdannet til en olympisk træningslejr, hvor det svenske OL-hold trænede før vinter OL i Sydkorea i 2018. 

Læs mere om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​