Udforske, udfordre, udvikle - Ready, set, go!

Velkommen til en uge med højt tempo, udfordringer og legende træning!

Om ugen

Ugen vil byde på forskellige former for intervaltræning og konstruktiv træning for core og stabilitet. Vi bruger ofte kroppen som redskab, men tager også hjælp af andre forskellige træningsredskaber.

Holdbeskrivelser

WOD (workout of the day) - En udfordrende-, varierende- og en sjov træningstime, hvor vi træner både styrke og kondition. Vi arbejder både individuelt og i par. På dette hold indgår øvelser med fx vægtstang, kettlebells og løb.

Team WOD - Et træningspas, hvor vi udfører dagens træning i teams. Dette hold omfatter styrketræning, konditionstræning og samarbejdstræning. Du behøver ikke at tage en makker med til undervisningen.

Corefit - Her fokuserer vi på vores stabiliserende muskler i mave og ryg. Under denne session arbejder vi med kvalitet og øvelserne skal ikke udføres i højt tempo. Vi arbejder meget med fysiske øvelser, og træner derfor også mange andre dele af kroppen, selvom mave og ryg er i fokus.

Stretch&relax - Roligt træning, hvor vi fokuserer på at strække og forlænge vores krop. Dette hold er Yoga-inspireret, og fokuserer på længere stræk for at få kroppen til at restituere, eller forberede sig på mere motion.

Tabata - Tabata er intens, 30-40 minutter, intervaltræning, hvor du arbejder dig igennem hele kroppen. Et "Tabata-interval" er 4 minutter langt. Du arbejder i 20 sekunder og har en pause i 10, og skifter normalt mellem 2 forskellige øvelser i hver Tabata.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

17.-24. sep 2023, Porto Myrina - powered by Playitas

Dette indgår:           

  • Træning med Elin Persson
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt ossports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Elin Persson

Om Elin Persson

Elin Persson fra Sverige har de seneste 10 år arbejdet med træning på forskellig vis. Hun har en uddannelse som sundhedscoach og arbejder meget med helheden omkring sundhed og et sundt mindset.

Elin brænder for at hjælpe alle med at få mest muligt ud af deres træning og udfordre deres egen krop. Hun træner meget Crossfit og Crossfit-inspireret træning, og elsker at træne i højt tempo. Hun går ind for funktionel træning og at bruge kroppen på den bedste måde. Træning med Elin vil være udfordrende, udviklende og legende!

Instagram: @eliinpersson

 


Om hotellerne

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​