Movement Camp med Olivia Mitra

Med gæsteinstruktøren Olivia får du en uge fyldt med træning og dig selv i fokus. Deltag i Movement Camp, hvor du får et fuldspækket program med de mest populære træningsformer, som Functional WOD’s, kettlebell training, mobility og massere af teknisk sparring.

Om træningsugerne med Olivia

Når gæsteinstruktøren Olivia besøger vores Powered by Playitas-hoteller, venter der en uge med spændende træning. På Olivias træningsrejse, Movement Camp, får du et fuldspækket program med de mest populære træningsformer, som WOD, body pump og TRX. Om morgenen kan du deltage i opfriskende morgensvømning, som giver en god og rolig start på dagen. Træningsrejsen, Movement Camp med Olivia passer til både den erfarende og den mindre erfarende og er perfekt for den der ønsker et varieret program.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Holdbeskrivelser

Functional WOD:
Functional workout of the day - Er funktionel træning som kan tilpasses alle niveauer. 
Funktionel træning har meget fokus på øvelser kun med kropsvægt, bevægelse og teknik. Der vil selvfølgelig også blive brugt en masse af udstyr under træningen.  
 
Flow & Movement:
Flow & Movement er en time inspireret af forskellige og rolige træningsformer som yoga og Tai chi, blandet med helt klassiske udstræk af kroppens led og muskler. 

TRX - Full Body 
TRX - Full Body er træning med en TRX som bruger et system med reb og bånd,  for at give brugerne mulighed for at arbejde mod deres egen kropsvægt.
TRX træning er også kaldet suspensionstræning, og er især godt for genoptræning, folk med dårlig balance, eller den som blot synes suspensionstræning er bedst. 
 

Information om ugen

Træn med gæsteinstruktøren Olivia Mitra. Deltag gratis. Book blot rejsen med os til det ønskede hotel og uge.

OBS! Visse træningspas på Playitas Resort kan være mod betaling. 

Hotel og dato: 

Afrejselufthavn: 

København eller Billund

Det her indgår:

  • Holdtræning med Olivia Mitra er gratis
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse

Book Playitas Resort

Book La Pared - powered by Playitas

Spørgsmål? Send os en mail.

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Om instruktøren


Olivia Mitra

Olivia Mitra er til dagligt bosat i København, hvor hun driver sin egen virksomhed, Panache Movement, hvor hun er coach og personlig træner, med speciale i personlig udvikling og funktionel træning. Derudover underviser hun i svømning, mountainbike og teambuilding. Olivia motiveres af at hjælpe andre med at komme nærmere sine mål og for Olivia er træning ikke glamourøst, men en livsstil man skal elske, eller lære at elske.                                                             
Når Olivia underviser fortæller hun dig ikke kun hvad du skal gøre, men forklarer dig også hvorfor, så du får en bedre forståelse for træningen. Hun lytter til dine behov, og går op i, at træningsøvelserne skal være motiverende for netop dig.                                                                                                                                                                      
 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​