Full body workout-week med Johanne

Varieret og sjov træning gør, at du giver det lille ekstra. I denne uge har du mulighed for at prøve masser af forskellige træningstimer med Johanne. Hun er fysioterapeut i turnus og sørger derfor for, at al træning med hende i denne uge bliver tryg og god for kroppen.


Holdbeskrivelser:

Stationstræning: En højintensitetstime med forskellige styrke- og konditionsøvelser fordelt på stationerne. Passer til alle! 45 min.

Stretch & relax: En afslappende time med fokus på vejrtrækning, restitution og udstrækning af hele kroppen. 30-45 min.

Aqua fitness: Hop i poolen og vær med til en sjov time i vandet! Vi bruger vandets modstand og arbejder med både styrke og kondition. En time til alle!

Foam rolling: Er du stiv og træt i kroppen? Deltag i foam rolling for at løsne stive muskler og forberede din krop på nye udfordringer!

Funktionel fitness: En crossfit-inspireret time med fokus på styrke og kondition.

Kettlebell: En sjov time med fokus på styrke og kondition.

Morgenyoga: En simpel morgenyoga, med fokus på udstrækning og vejrtrækning.

Vandretur: En social gåtur i området omkring hotellet.

Løb: Tag med på en løbetur i området omkring hotellet! Moderat tempo.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg på en spændende ferie fyldt med træning, hvor du selv vælger at deltage i det du har lyst til, hvornår du har lyst. Der er rig mulighed for at afprøve noget nyt og udfordre dig selv, men du kan samtidig også slappe af præcis som du selv har lyst til.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis. Book et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato: 18.-25. juni 2023

Hotel: Levante – powered by Playitas

Dette indgår:           

  • Træning med Johanne
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Levante – powered by Playitas

Kontaktsports@apollorejser.dk


Instruktør

Johanne Båtevik

Johanne Båtevik

Johanne er en 28-årig pige fra Bergen. Hendes store passion er at være i naturen, på ski eller til fods. Johanne er uddannet fysioterapeut, og brænder for fysisk aktivitet. Hun nyder selv at løbe, træne styrke og bevægelighed.


 

Hotell

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas