Fitness&FunWeek

Elsker du træning, varme og fællesskab? I samarbejde med Aerobicweekends Sweden præsenteres Fitness&FunWeek, som er et stort træningsevent med et internationalt præg. Du får varieret træning af højeste kvalitet og med top-professionelle instruktører, blandet med sol, strand, god mad, fest, underholdning og afslapning.

Du får masser af træning

I løbet af ugen har du mulighed for at møde nye venner og have det sjovt sammen med andre træningsinteresserede. Dette er en træningsrejse i verdensklasse, som giver dig styrke, kundskab og motivation til en bedre livsstil. Du tilbydes masser af træning og aktiviteter, hvor du frit vælger efter smag og behag. Udbuddet er stort med op mod 100 hold med instruktør i løbet af ugen. Dette er træning for alle niveauer med holdtræning, forelæsninger, workshops og aktiviteter fra morgen til aften. Det er klassisk holdtræning blandet med nye koncepter og træningsformer. 

Du kan fx vælge mellem klassisk holdtræning, som aerobics, step, pilates, core, aqua-fitness og styrketræning samt danseklasser som DanZy, Zumba, DrumZ og AfroDance. Du kan også deltage i funktionelle og styrkebaserede hold som funktionel træning, CrossFitness, X-Cord, Bootcamp, Cirkeltræning og HIT. Der tilbydes også hold som Yoga, Innerstrength, Qi-gong og Stretch & Relax.

Program

Her finder du et eksempel på ugens program. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmets indhold og tider. Endeligt program er klar 2 uger inden afrejse. Vi garanterer en fuldspækket uge fra morgen til aften.

Program på Playitas Resort marts 

Hvem kan deltage?

Træningsugen er både for nybegyndere og til dig elsker at træne. Du kan gøre det alene eller sammen med familien eller vennerne. Fra 16 år.

Hvordan deltager du?

Fun & Fitness & FunWeek bliver afholdt i samarbejde med AeroibicWeekends Sweden og er et Internationalt event. Det eneste, du skal gøre, er blot at booke rejsen til det ønskede hotel og dato og tilvælge Fitness & FunWeek i booking modulet i trin 3.

Træning før og efter rejsen

Dette er en højkvalitets Træningsrejse 2.0, hvilket betyder, at alle hold, træningssessioner, foredrag og workshops har kvalitetssikret indhold, der er knyttet til de grundlæggende principper og målgrupper i træningsteorien. Alle trænere og lærere er fagfolk og følger vigtige retningslinjer i træning - Sikkert, effektivt og motiverende. Det, der også er inkluderet i rejsen, er solidt online materiale via iTrainer.se (På svensk og til en værdi af mere end ca. 3.600 DKK) med forberedende træningssessioner og workshops inden rejsen samt træningsprogram, kostplan og online træning efter rejsen. Du får også mulighed for at deltage i opfølgning med vores trænere online efter rejsen.

Pris 3.460,-

Afrejselufthavn:
København, Billund & Aalborg

Dato, afrejselufthavn & hotel:

Playitas Resort eller Playitas Annexe, på Fuerteventura, Spanien

  • 18. mar. - 25. mar. 2022, fra København & Billund

Dette får du:

  • Deltagelse i Fitness & FunWeek på dit valgte hotel
  • 130 holdtræninger, workshops og foredrag
  • Træning for alle niveauer
  • Professionelle instruktører 
  • Adgang til online træning på itrainer.se (Svensk)

Sådan booker du:

Book rejsen til dit valgte hotel og tilføj Fitness & FunWeek i trin 3 i bookingmodulet eller under 'Min rejse'.

Book 18. mar.-25. mar. 2022

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: 
Mail: sports@apollorejser.dk

Telefon: 35201900


Om arrangørerne

AerobicWeekends professionelle instruktører har altid deltagerne i fokus. Alle instruktører arbejder med træning og uddannelse på fuld tid og har stor erfaring og kendskab i at tage hånd om alle vores gæster. De fleste træningspas instrueres på engelsk, men forelæsninger og workshops afholdes på svensk.

AerobicWeekends er en af Sveriges førende uddannelsesorganisationer, som konstant udvikler træningsbranchen ud fra behov.


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​