Fitness & FunWeek med Aerobic Weekends

Playitas Resort, Fuerteventura

Fitness&FunWeek

Elsker du træning, varme og fællesskab? I samarbejde med Aerobicweekends Sweden præsenteres Fitness&FunWeek, som er et stort træningsevent med et internationalt præg. Du får varieret træning af højeste kvalitet og med top-professionelle instruktører, blandet med sol, strand, god mad, fest, underholdning og afslapning.


Om ugen

Fitness & FunWeek arrangeres sammen med professionelle instruktører fra AerobicWeekends. I løbet af ugen har du chancen for at lære masser af mennesker at kende og hygge dig sammen med andre motionsentusiaster, mest fra Norden. Dette er en træningstur i verdensklasse, der giver dig både power, viden og motivation.

I løbet af ugen tilbydes et bredt udvalg af sjov holdtræning, hvor du frit kan vælge efter smag og præferencer. Udvalget er stort med op mod 20 timer om dagen og mere end 130 timer om ugen med instruktør. Det er træning for alle niveauer med træningspas, foredrag, workshops og aktiviteter fra morgen til aften. Klassiske træningssessioner blandes med nye koncepter og træningsformer.

Du kan fx vælge mellem klassiske træningspas som aerobic, step, pilates, core, aquafitness og styrketræning samt dansetimer som DanZy, Zumba og Afrodans. Du kan også deltage i funktionelle og styrkebaserede klasser såsom Funktionel Træning, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, Circuit Træning og HIT. Roligere sessioner såsom yoga, Qi-gong og Stretch & Relax tilbydes dagligt.


Program

Program november 2023 Program januar 2024 Program marts 2024 

Her finder du eksempler på ugeprogrammer. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Endeligt program modtages ca. 2 uger inden afrejse. Vi garanterer en fuldspækket uge fra morgen til aften.


Hvem kan deltage?

Solorejsende, par og vennegrupper - denne uge passer til alle. Alder og niveau betyder ikke noget, for der er noget for enhver smag. Programmet indeholder alt fra lettere sessioner for begyndere til hårdere sessioner rettet mod garvede motionister. Måske har du bare lyst til at komme i gang med træning eller prøve noget nyt. Du vælger selv, hvilke klasser du vil deltage i. Ingen tvang, intet must, bare utrolig sjovt og inspirerende.


Om Aerobic Weekends

AerobicWeekends professionelle instruktører har altid deltagerne i fokus. Alle instruktører arbejder med træning og uddannelse på fuld tid og har stor erfaring og kendskab i at tage hånd om alle vores gæster. De fleste træningspas instrueres på engelsk, men forelæsninger og workshops afholdes på svensk.

AerobicWeekends er en af Sveriges førende uddannelsesorganisationer, som konstant udvikler træningsbranchen ud fra behov og efterspørgsel.

Datoer, afrejsedestinationer & pris:

November 2023, pris fra:

1 uge, 9.498,-
2 uger, 12.948,-

20.-27. nov. 2023, afrejse fra København UDSOLGT!
24. nov. - 1. dec. 2023, afrejse fra København UDSOLGT!
27. nov. - 4. dec. 2023, afrejse fra København UDSOLGT!


December 2023, pris fra:

1.- 8. dec. 2023, afrejse fra København

Book december 2023


Januar 2024, pris fra:

1 uge, 9.498,- 
2 uger, 12.598,-

15.-22. jan. 2024, afrejse fra København 
19.-26. jan. 2024, afrejse fra København 
22.-29. jan. 2024, afrejse fra København 

Book januar 2024


Marts 2024, pris fra:

1 uge, 9.998,- 
2 uger, 14.198,-

11.-18. mar. 2024, afrejse fra København
15.-22. mar.  2024, afrejse fra København
18.-25. mar. 2024, afrejse fra København

Book marts 2024

Hotel: Playitas Resort

I prisen indgår: 

  • Fitness & FunWeek ifølge program med 130 træningspas, workshops og forelæsninger
  • Fly tur & retur
  • Mad om bord på flyet 
  • Bagage + håndbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse eller lejlighed 
  • Halvpension (morgenmad og middag)
  • Hotel & træningsfaciliteter i topklasse

*Enkeltværelsestillæg 1.650,-

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas