Combat ready with Jakob

Deltag i en træningsuge med fokus på hård træning, sved og smil med den tidligere professionelle soldat, og personlige træner, Jakob Sørensen. 
Jakob er en erfaren instruktør med flere års erfaring og mange forskellige former for træning i bagagen. Der er garanti for, at du bliver udfordret samtidig med at du har et smil på læben. Der er plads til alle, og alt træning bliver tilpasset deltagernes niveau, så alle kan være med. 


Holdbeskrivelser

HIIT madness - Get the blood pumping: En træning med fuld knald på, hvor du bliver presset på kondition og udholdenhed. Du får sat gang i blodomløbet og der er garanteret sved på panden.

Functional - Get the job done: En variation af øvelser for både kredsløbet og musklerne. Der arbejdes med hele kroppen og du er garanteret en træning hvor alle muskler bliver rørt, og sikkert også ømme dagen efter.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i alt træning med Jakob er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel: 

25. januar-1. Februar 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

1.-8. Februar 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Jakob Sørensen
  • Hotel & træningsresort i topklasse

BOOK DIN REJSE HER

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Om instruktøren


Jakob har en baggrund fra forsvaret (det danske militær) og har arbejdet som professionel soldat i 15 år. Efterfølgende uddannede Jakob sig som certificeret instruktør og personlig træner. Du kan derfor forvente en instruktør, som har en bred erfaring med mange forskellige former for træning i bagagen, samt en instruktør som i den grad ved hvad det vil sige, at presse sig selv til det yderste. Til dagligt arbejder Jakob stadig i forsvaret hvor han giver den fuld gas med træningen hver eneste dag. 

’Min træningstilgang bygger på princippet om, at det skal være sjovt, men også hårdt at træne - man skal helst presses lidt en gang imellem. Jeg har før hjulpet folk med at blive klar til politiet og forsvaret, og det er de tilgange jeg bruger i mine timer.’

Følg Jakob og hans træning på instagram @jakob.military.fit

 


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

 

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas