Bootcamp week with Olivia

Februar måned: en af de mørkeste og for mange, også den hårdeste måned at komme igennem. Energidepoterne er ved at være tomme, foråret ser ud til at lade vente på sig, og alle de gode nytårsforsætter er måske svundet lidt ind.  

For dig, der kan forestille dig at skifte en af februars vinterkolde uger i Danmark ud med en uge fuld af lys, varme og daglig træning uden uopnåelige mål og voksenskældud, men i stedet med samvær og latter, glæde og fællesskab - kan Bootcamp Med Olivia på vores 4-stjernede Playitas Resort i Fuerteventura måske lige være sagen?

Olivia: ’Inden afrejse starter vi med en personlig samtale under fire øjne med formtjek og programlægning, så vi allerede kender hinanden lidt, inden vi mødes under sydens sol. Forventningsafstemning og personlig planlægning er en forudsætning for, at du kan få det bedste ophold med de bedste oplevelser - og med de bedste resultater for netop dig.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at tilmelde dig rejsen, skal du benytte den blå knap her på siden. Herefter udfylder du en formular og vil modtage din endelige bookingbekræftelse efter 2-5 hverdage. I rejsen er inkluderet charterfly, bagage, mad ombord og lufthavnstransfer. Du vil bo i dobbeltværelse på Playitas Resort og have fuldpension med, dette betyder, at du ikke skal tænke på mad overhovedet, da dette er inkluderet. I prisen er naturligvis alt træning på programmet med Olivia, 1-1 træning, samt en ”oplevelses udflugt”. Du vil desuden modtage 1 times personlig træning før afrejse (skal foregå i København og ellers online). Under ugen er der rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber og være en del af en positiv og sociale gruppe.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs, samt hvor mange af de planlagte træfninger, som du vil følge med på. Fra 15 år.

 

Info om ugen

Pris: 8.498,-

BOOK inden 1. November og spar 500,-!

Dato og hotel: 

30. januar-6. februar 2023, Playitas Resort

Dette indgår:                       

  • Charterfly
  • Bagage og mad ombord
  • Lufthavnstransfer
  • Boende i delt dobbeltværelse
  • Helpension
  • Alt træning med Olivia
  • 1 times personlig træning inden afrejse
  • Overraskelses udflugt

Hotel & træningsresort i topklasse

Book rejsen

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 

Om instruktøren


Olivia Mitra

Olivia Mitra er til dagligt bosat i København, hvor hun driver sin egen virksomhed, Panache Movement, hvor hun er coach og personlig træner, med speciale i personlig udvikling og funktionel træning. Derudover underviser hun i svømning, mountainbike og teambuilding. Olivia motiveres af at hjælpe andre med at komme nærmere sine mål og for Olivia er træning ikke glamourøst, men en livsstil man skal elske, eller lære at elske.                                                             
Når Olivia underviser fortæller hun dig ikke kun hvad du skal gøre, men forklarer dig også hvorfor, så du får en bedre forståelse for træningen. Hun lytter til dine behov, og går op i, at træningsøvelserne skal være motiverende for netop dig.                                                                                                                                                                      
 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​