FLOW with Fanny – Yoga på La Pared

Denne uge byder vi på ekstra meget yoga på vores sportshotel, Playitas. Hotellet gæstes af yogalærer og personlig træner Fanny Elgstrand.


I løbet af ugen får du lov til at teste forskellige former for yoga. Alle kan deltage uanset niveau, og mellem holdene kan du bruge Playitas's aktiviteter bl.a. prøve nogle af de mange andre hold, som tilbydes på hotellet. 


Holdbeskrivelser

Morning flow: Start dagen med et skønt yogaflow. Vi vækker kroppen ved hjælp af åndedrætsøvelser og rolige bevægelser.

YinYoga: Et roligt hold. Vi holder positionerne i ca. 3-5 minutter for at komme i kontakt med kroppens bindevæv. Et dejligt hold! 

Vinyasa/Vinyasa Core: Vinyasa betyder "flyde" - og vi arbejder i forskellige flows for at komme i kontakt med kroppen. Dette hold er lidt mere krævende, og vi arbejder med styrke, balance og fleksibilitet. Vinyasa Core er et lignende hold men med mere fokus på coremuskulaturen (mave og ryg)

Se ugens program

Bemærk at programmet kan ændres.


Hvor booker jeg, og hvad koster det?

Det er gratis for dig, der er gæst på Playitas. Bestil bare rejsen til hotellet i den uge, du gerne vil være med på. Der kræves ikke nogen tilmeldning. 

Hvem kan deltage? Hvem passer hotellet til?

Vores sportshoteller er velegnede til alle, der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Rejser du med dig selv? Med os er du aldrig alene. På et sportshotel er det altid nemt at finde træningskammerater og ligesindede mennesker, uanset om du rejser selv, i et par, sammen med venner eller med familie. Kom med os på en spændende ferie og træningsuge, hvor du deltager i det, du kan lide, test nye ting når du vil eller bare slap af ved den dejlige pool.

Info om ugen

Pris: Træningen er gratis og indgår, når du er gæst på Playitas. Book bare rejsen til hotellet med os den uge.

Dato: 

  • 21-28 maj 2019
     

Hotel: Playitas Resort

Det her indgår:

  • Al træning er gratis
  • Book bare fly og hotel til hotellet
  • Professionel gæsteinstruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveuaer - alle kan deltage
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Mail os her!Book hotellet her

Se alle træningsuger og gæstetræninger her


Om Fanny Elgstrand

Fanny har arbejdet med holdtræning de sidste 5 år. Hun arbejder i dag som instruktør på SATS og driver FlowWithFanny. 

Om La Pared

Kom ned og nyd de fantastiske omgivelser, som La Pared ligger i. Apollos sportshotel på Fuerteventuras vestkyst er perfekt til dem, der ønsker at slappe af i et behageligt træningsmiljø. Alle hold i ugens træningsprogram er inkluderet for dem, der booker en tur og bor hos La Pared - powered by Playitas i den aktuelle periode.

Altid på La Pared 
Hele året tilbyder vi gratis holdtræningstimer som HIT, yoga, vandreture og funktionel træning mv. Der er også et veludstyret motionscenter med udsigt over det bjergrige lavandskab. Her er der også mulighed for at spille tennis, og vi kan anbefale at vandre eller løbe i de magiske bjerge. Du kan også slappe af i saunaen eller i den opvarmede udendørs jacuzzi - eller selvfølgelig ved den dejlige pool. Du kan også prøve surfing på den gode surferstrand lige ved hotellet. På hotellet er der også cykeludlejning med mulighed for at leje mountainbikes og landevejscykler. Her kan du læse mere om træning på La Pared.