Fitness&FunWeek

Elsker du træning, varme og fællesskab? I samarbejde med Aerobicweekends Sweden præsenteres Fitness&FunWeek, som er et stort træningsevent med et internationalt præg. Du får varieret træning af højeste kvalitet og med top-professionelle instruktører, blandet med sol, strand, god mad, fest, underholdning og afslapning.

Du får masser af træning

I løbet af ugen har du mulighed for at møde nye venner og have det sjovt sammen med andre træningsinteresserede. Dette er en træningsrejse i verdensklasse, som giver dig styrke, kundskab og motivation til en bedre livsstil. Du tilbydes masser af træning og aktiviteter, hvor du frit vælger efter smag og behag. Udbuddet er stort med op mod 100 hold med instruktør i løbet af ugen. Dette er træning for alle niveauer med holdtræning, forelæsninger, workshops og aktiviteter fra morgen til aften. Det er klassisk holdtræning blandet med nye koncepter og træningsformer. 

Du kan fx vælge mellem klassisk holdtræning, som aerobics, step, pilates, core, aqua-fitness og styrketræning samt danseklasser som DanZy, Zumba, DrumZ og AfroDance. Du kan også deltage i funktionelle og styrkebaserede hold som funktionel træning, CrossFitness, X-Cord, Bootcamp, Cirkeltræning og HIT. Der tilbydes også hold som Yoga, Innerstrength, Qi-gong og Stretch & Relax.

Program

Her finder du et eksempel på ugens program. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmets indhold og tider. Endeligt program er klar 2 uger inden afrejse. Vi garanterer en fuldspækket uge fra morgen til aften.

Program på Playitas Resort septemberProgram på Playitas Resort novemberProgram på Playitas Resort januar Program på Playitas Resort marts 

Hvem kan deltage?

Træningsugen er både for nybegyndere og til dig elsker at træne. Du kan gøre det alene eller sammen med familien eller vennerne. Fra 16 år.

Hvordan deltager du?

Fun & Fitness & FunWeek bliver afholdt i samarbejde med AeroibicWeekends Sweden og er et Internationalt event. Det eneste, du skal gøre, er blot at booke rejsen til det ønskede hotel og dato og tilvælge Fitness & FunWeek i booking modulet i trin 3.

Træning før og efter rejsen

Dette er en højkvalitets Træningsrejse 2.0, hvilket betyder, at alle hold, træningssessioner, foredrag og workshops har kvalitetssikret indhold, der er knyttet til de grundlæggende principper og målgrupper i træningsteorien. Alle trænere og lærere er fagfolk og følger vigtige retningslinjer i træning - Sikkert, effektivt og motiverende. Det, der også er inkluderet i rejsen, er solidt online materiale via iTrainer.se (På svensk og til en værdi af mere end ca. 3.600 DKK) med forberedende træningssessioner og workshops inden rejsen samt træningsprogram, kostplan og online træning efter rejsen. Du får også mulighed for at deltage i opfølgning med vores trænere online efter rejsen.

Pris 3.460,-

Afrejselufthavn:
København, Billund & Aalborg

Dato, afrejselufthavn & hotel:

Playitas Resort, på Fuerteventura, Spanien

 • 16. sept. - 23. sept. 2021, fra København
 • 22. nov. - 29. nov. 2021, fra København & Aalborg
 • 26. nov. - 3. dec. 2021, fra København & Billund
 • 17. jan. - 24. jan. 2022, fra København & Aalborg
 • 21. jan. - 28. jan. 2022, fra København & Billund
 • 14. mar. - 21. mar. 2022, fra København & Aalborg
 • 18. mar. - 25. mar. 2022, fra København & Billund

 

Dette får du:

 • Deltagelse i Fitness & FunWeek på dit valgte hotel
 • 130 holdtræninger, workshops og foredrag
 • Træning for alle niveauer
 • Professionelle instruktører 
 • Adgang til online træning på itrainer.se (Svensk)

 

Sådan booker du:

Book rejsen til dit valgte hotel og tilføj Fitness & FunWeek i trin 3 i bookingmodulet eller under 'Min rejse'.

Book 16. sept.-23. sept. 2021

Book 22. nov.-29. nov. 2021

Book 26. nov.-03. dec. 2021

Book 17. jan.-24. jan. 2022

Book 21. jan.-28. jan. 2022

Book 14. mar.-21. mar. 2022

Book 18. mar.-25. mar. 2022

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: 
Mail: sports@apollorejser.dk

Telefon: 35201900


Her kan du deltage i Fitness & FunWeek


 

apollo sports
Playitas Resort
• Sportsfamiliernes paradis

Playitas Resort

Book med afrejse den 16. september 2021 og tilvælg Fitness & FunWeek

Tryghed under Covid-19

Vi følger nøje covid-19 situationen, samt myndighedernes anbefalinger og restriktioner. Programmet er derfor tilpasset med 2 aktiviteter hver time, med 10-15 deltagere på hver aktivitet. Den første dag vil der være en gennemgang af regler for deltagelse, så blandt andet afstandskrav kan overholdes. Alle træningsredskaber afsprittes, og forelæsninger foregår med afstand mellem pladser. Der vil ikke være mulighed for at mingle, og i restauranten vil der også være ændrede rutiner, så afstandskrav kan overholdes. Ændringer og tilpasning af programmet kan forekomme afhængig af gældende restriktioner på rejsetidspunktet. Læs også om Apollo - det trygge valg, som giver dig forbedrede vilkår ved booking af rejse.

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19

Om arrangørerne


 

AerobicWeekends proffesionelle instruktører har altid deltagerne i fokus. Alle instruktører arbejder med træning og uddannelse på fuld tid og har stor erfaring og kendskab i at tage hånd om alle vores gæster. De fleste træningspas instrueres på engelsk, men forelæsninger og workshops afholdes på svensk.

AerobicWeekends er en af Sveriges førende uddannelsesorganisationer, som konstant udvikler træningsbranchen ud fra behov.