Bodyboost med Rebecca - Træning for Krop & Sjæl

Book en træningsrejse til vores Apollo Sports-hotel, Playitas Resort, med afrejse den 22. august og deltag i Rebeccas fantastiske holdtræning, som byder på variation og spændende træning - Det er helt gratis at deltage i træningen!.

Om Bodyboost med Rebecca

Deltag i en uge fyldt med holdtræning med Rebecca som gæsteinstruktør på Playitas Resort på Fuerteventura. Rebecca er et fantastisk bekendtskab, hvis man vil arbejde med sin krops form og balance, og hun har sammensat et træningsprogram, som kommer hele kroppens store muskelgrupper igennem. 

Der fokuseres på styrke, udholdenhed, smidighed og balance, hvilket gør, at du vil føle dig stærk og balanceret. Dette er en perfekt måde at lære nye øvelser eller styrke din træning endnu mere. Med Rebeccas velplanlagte træningsprogram, vil du få ekstra energi og føle dig motiveret til nye udfordringer.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram   

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig, der bor på Playitas Resort. Klik på det blå bookinglink og book en rejse i den pågældende periode. Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Pris: Træning med gæsteinstruktør, Rebecca Zech, er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den pågældende uge og deltag.

Dato: 22.-29.. august 2021

Hotel: Playitas Resort

Det her indgår:

  • Holdtræning med Rebecca er gratis
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Ugens holdtræninger vil bestå af forskellige typer holdtræning.

Watercross er et hold i vand - hvor der bl.a. leges med nogle af de elementer, som man kender fra almindelig funktionel træning. Træningen i vand er mere skånsom, og alle kan derfor deltage, samtidig med at det er en anderledes øvelse for den mere erfarne.

TRX er funktionel træning med de specielle TRX stropper, som giver en effektiv træning af flere muskelgrupper på samme tid. TRX er også en fantastisk måde at træne core på, da du ved hver øvelse arbejder med din balance.

Funktionel styrke er holdtræning hvor der fokuseres på styrke. Der laves puls- og styrkeøvelser, som øger din udholdenhed og kroppens forskellige muskelgrupper.

Morgenyoga er for de morgenfriske, som ønsker at starte dagen med en solhilsen og lave dejlige stræk, som gør krop og sjæl klar og frisk til en ny dag.

TABATA giver sved på panden, da det består af udfordrende og fysisk intervaltræning af 20 sekunders varighed. På dette hold garanteres der en høj puls og en høj forbrænding.

Boldtræning er træning på en stor træningsbold, som er super træning for din balance, og ved siden af får du også styrket din core.

 

 

 

 

Pakkeliste

Dette bør du overveje, at tage med i kufferten:

  • Drikkedunk
  • Ekstra træningstøj
  • Udstyr til øvrige sportsgrene, hvis du ønsker at spille tennis, padel, leje en landevejscykel eller mountainbike eller noget helt andet.
  • Vandresko 
  • Løbesko
  • Indendørssko

Om instruktøren og hotellet


 

Bodyboost med Rebecca

Om Rebecca Zech

Rebecca begyndte med fitnesstræning tilbage i 90'erne, hvor hun startede i sin hjembys første fitnesscenter. Siden blev hun grebet af, hvordan hun kunne arbejde med sin krop for at få et sundere og stærkere liv. Hun elsker fleksibilitet i sin træning, så hun til dagligt kan gå til de holdtræninger, hun har lyst til - uanset om det er yoga eller funktionel træning. Det har også resulteret i, at hun har meget brede kompetencer og kundskaber, som smitter af på hendes elever, der bliver meget mere bekendt med fitnesscenterets træningsmuligheder.

Hun blev spinningsinstruktør i 2004, hun elsker at undervise og har altid været dygtig til at motivere folk til en bedre træning. Hun brænder for kombinationen af blød og hård træning, som giver en meget bedre og alsidig træning, som får folk til at fortsætte og elske træningen.

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs meget mere om dette hotel og alle faciliteterne her »​