Bodyboost med Rebecca - Træning for Krop & Sjæl

Book en uge til vores nye Apollo Sports-hotel, Porto Myrina - Powered by Playitas, med afrejse den 28. august, og deltag i Rebeccas fantastiske holdtræning, som byder på variation og spændende træning - Det er helt gratis at deltage i træningen!.

Om Bodyboost med Rebecca

Deltag i en uge fyldt med holdtræning, med Rebecca som gæsteinstruktør på Porto Myrina - Powered by Playitas. Hotellet ligger på den græske ø, Limnos, som er et nylanceret og spændende rejsemål sommern 2021 og ligger kun en kort gåtur fra den smukke landsby, Myrina. Rebecca er et fantastisk bekendstskab, hvis man vil arbejde med sin krops form og balance, og hun har sammansat et træningsprogram, som kommer hele kroppens store muskelgrupper igennem. 

Der fokuseres på styrke, udholdenhed, smidighed og balance, som gør at du vil føle dig stærk og balanceret. Dette er en perfekt måde at lære nye øvelser eller styrke din træning endnu mere. Med Rebeccas velplanlagte træningsprogram, vil du få ekstra energi og føle dig motiveret til nye udfordringer.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Ugeprogram

Her ser du ugens program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres afhængig af vejr og faciliteter.

Ugeprogram   

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på Porto Myrina - Powered by Playitas. Klik på det blå bookinglink til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen med Anna. Book din rejse! Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Information om ugen

Pris: Træning med gæsterinstruktør, Rebecca Zech, er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den pågældende uge og deltag.

Dato: 21.-28.. august 2021

Hotel: Porto Myrina - Powered by Playitas

Det her indgår:

  • Holdtræning med Rebecca er gratis
  • Professionel instruktør
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • For alle niveauer - alle kan deltage

Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book hotellet

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Pakkeliste


Om intruktøren og hotellet


 

Bodyboost med Rebecca

Om Rebecca Zech

Rebecca startede med fitnesstræning tilbage i 90'erne, hvor hun startede i sin hjembys første fitnesscenter. Siden blev hun grebet af hvordan hun kunne arbejde med sin krop, for at få et sundere og stærkere liv. un elsker fleksibilitet i træningen, så hun til dagligt kan gå til de holdtræninger hun måtte have lyst til, om end det er yoga eller funktionel træning. Det har også resulteret i, at hun har meget brede kompetencer, kompetencer og kunskaber, som smitter af på hendes elever, der bliver meget mere bekendt med fittnescentrets træningsmuligheder.

Hun blev spinninginstruktør i 2004 og elsker at undervise og har altid været dygtig til at motivere folk til en bedre træning. Hun brænder for kombinationen af "blød" og "hård" træning, som giver en meget bedre og alsidig træning, som får folk til at fortsætte og elske træningen.

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padeltennis på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs meget mere om dette enestående hotel og alle faciliteterne her »​